Krypto 93 Napisano 16 Marzec 2011 I jak tam Panowie? Wiecie może coś o łatce? Kiedy startuje klub? :) http://www.ps3site.pl/forum/topic/36076-test-drive-unlimited-2/page__st__540 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szefunio1501 1 Napisano 17 Marzec 2011 Zakładajcie klub, patch już jest właśnie ściągam. :P Waży 257MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 17 Marzec 2011 Tylko Panowie zostawcie dla mienie jakieś wolne miejsce - TDU odpalę tak za jakąś godzinę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 17 Marzec 2011 Na razie z zakładania klubu nici. Serwery są jeszcze offline. Ale łatka już jest i z pierwszych wrażeń mogę napisać, że coś tam poprawili (np deszcz pada będąc offline). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koperek69 0 Napisano 19 Marzec 2011 jak macie panowie jeszcze miejsce to też piszę się do klubu;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pizipizi1 17 Napisano 21 Marzec 2011 Siedziba klubu znajduje się na Oahu, na malowniczych wzgórzach wygasłego wulkanu. Malowanie bojowe na aucie: projekt by kremulek Lista klubowiczów: 1. ProfesorResor PSNid: ProfesorResor - Nasz cudowny prezydent Klubu. 2. BrzozaLuk PSNid: brzozalukpl - Sekretarka forumowa prezesa 3. Kremulek PSNid: kremulek 4. szefunio1501 PSNid: szefunio1501 5. Erwines PSNid: 6. Esqiro PSNid: VicksonPL 7. Krypto PSNid: Edi022 8. dudek564 PSNid: dudek564 Póki co wpisowe wynosi 100k$ (słownie sto tauzenów baksów) Lista "rezerwowa", po awansie na 2 lvl klubowy lista chętnych do przyjęcia: 1. Grimdar 2. Janki41 3. Showon23 4. Liszasabi 5. Timetoshake 6. Kamiil65 7. mati_bba 8. pizipizi1 Temat klubowy, pierwszy post stale aktualizowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 21 Marzec 2011 Aloha Chłopaki. Ładnie się ociągają z tymi klubami co? Już się nie mogę doczekać :) a do tego jeszcze jestem dopiero na liście 2 lvl. Są jacyś kierowcy grający w miarę regularnie? Będzie z kim pojeździć? Ja cisne codziennie wieczorami. Jak to u Was wygląda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Kluby nareszcie działają. Mały opis :thumbsup: Wraz ze wzrostem XP i kasy kupujemy ulepszenie klubu, które daje więcej miejsca na auta i członków i lepiej wygląda B) Są funkcje typu: -President - może wszystko (ulepszyć klub, kupić do niego wozy, edytować kartę klubu, zmieniać rodzaj rekrutacji jest otwarta i zamknięta, rekrutować nowych klubowiczów, i pojeździć klubowymi wózkami i edytować członków klubu), -Executive - może rekrutować, jeździć wózkami i edytować członków, -Member - może jedynie jeździć klubowymi wózkami, -Raw Recruit - nic nie może . W klubie jest tablica na której można sprawdzić historię potyczek klubu, statystyki i ranking klubów. I jest jeszcze bar w którym tworzymy gry i dołączamy do nich. No i oczywiście jest garaż którego na razie nie mamy Ogólnie klub wygląda genialnie, akceptujcie zaproszenia do niego i sami sprawdźcie jak on wygląda.:thumbsup: Edytowane 22 Marzec 2011 przez Profesor Resor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Marzec 2011 Z poziomu klubu chodzilo mi ze poprzez klub wysylac zaproszenia do osob z listy, pamietajcie o wpisowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 22 Marzec 2011 Z poziomu klubu chodzilo mi ze poprzez klub wysylac zaproszenia do osob z listy, pamietajcie o wpisowym Z tego co pamiętam z TDU1, to tylko założyciel klubu miał możliwość zapraszania nowych członków do klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 22 Marzec 2011 Z poziomu klubu chodzilo mi ze poprzez klub wysylac zaproszenia do osob z listy, pamietajcie o wpisowym Tak można, może robić to prezydent i zastępca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Marzec 2011 Tak można, może robić to prezydent i zastępca. Zastepca jeden tylko moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 22 Marzec 2011 O co chodzi z tym wpisowym? Jak się to wpłaca i ile? :) Kupiłem sobie jachcik na Hawajach za 7 baniek i mam spłukę :) Trzeba szybko nazbierać :) Dajcie znać jak już będzie miejsce na 2lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Jupii... w końcu! :shok: Dzisiaj po robocie siadam do TDU2 i mam nadzieję, że zaproszenie już będzie czekać ;) President Resor, zaproszonych ustalaj na Member, a jak wpłacą kasę na Executive. Kiedy pierwsza ustawka w klubie? Mam nadzieję, że już dziś się uda nam spotkać jakoś wieczorem. @master20: Gratuluję jachtu, ja jeszcze zbieram :) Wszystkie info są w pierwszym poście nt. klubu. Edytowane 22 Marzec 2011 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 22 Marzec 2011 Zastepca jeden tylko moze byc? Właśnie nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Marzec 2011 Ja mam jacht na ibizie, biedak ze mnie:( Wpisowe 100 tysiecy przy takim biurku, zaraz wejde by przyjac zaproszenie, poznym wieczorem bede jezdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 22 Marzec 2011 Nie ma to jak widzieć cieszącą się pierwszą ósemkę... A ja nadal 10... chociaż w grze nie zauważyłem do tej pory więcej niż 3 nicki z pierwszej ósemki :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 22 Marzec 2011 Może dałoby się zrobić tak, że doszedłbyś do klubu za kogoś, ale to nie ode mnie zależy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Marzec 2011 A jak cos robie z klubem to lapie zwieche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 22 Marzec 2011 Przed chwilą doszedł do klubu ktoś o nicku Veldara, nie ma go na liście więc został wyrzucony. Już pokazują się ludzie którzy nie mogą przestrzegać zasad, wkurzające. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 22 Marzec 2011 Może dałoby się zrobić tak, że doszedłbyś do klubu za kogoś, ale to nie ode mnie zależy. Jak nie od Ciebie to od kogo?? Ty zakładasz klub i ostatecznie Ty decydujesz kto jest a kto nie w klubie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 22 Marzec 2011 Ale musi się zgodzić większość, demokracja musi być jak to powiedział Edi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Większość? Czyli 5? Ciekaw jestem czy uda się w niedługim czasie tylu zebrać z pierwszej ósemki ;) To można dołączyć do klubu bez zaproszenia? @Down -Time: Myślę, że z tym może być różnie, zależy jak bardzo będziemy zdyscyplinowani i co dokładnie trzeba zrobić aby wejść na 2 poziom. Resor, wiesz już coś na ten temat? @2xdown: A to prawda, że zasad trzeba przestrzegać. Ok, powinienem być za ok 1,5h online. B) Edytowane 22 Marzec 2011 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 22 Marzec 2011 Ile czasu zajmie wam "wbicie" drugiego poziomu klubu? Ja bardzo chętnie "szybciej" dołączę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 22 Marzec 2011 Nie no trzeba przestrzegać zasad zobaczymy ja Szefunio się nie odezwie to coś wykombinujemy. Większość? Czyli 5? Ciekaw jestem czy uda się w niedługim czasie tylu zebrać z pierwszej ósemki ;) To można dołączyć do klubu bez zaproszenia? @Down -Time: Myślę, że z tym może być różnie, zależy jak bardzo będziemy zdyscyplinowani i co dokładnie trzeba zrobić aby wejść na 2 poziom. Resor, wiesz już coś na ten temat? 5mln $ i chyba 10000 XP. To można dołączyć do klubu bez zaproszenia? Można, ale jak będzie to osoba z poza listy to się z nią pożegnamy szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach