Grimdar 2 Napisano 26 Marzec 2011 Wszyscy z "pierwszej" listy się zgłosili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 26 Marzec 2011 (edytowane) Wszyscy z "pierwszej" listy się zgłosili? Nie. Aby 6, więc Ty i ja awansowaliśmy :) Ja już jestem w klubie, a Ty musisz poczekać albo na Resora, albo na Brzoze żeby Cię dopisali. P.S. BrzozaLuk trza by przyedytować 1 post, bo się zamieszanie lekkie robi :whistling: Edytowane 26 Marzec 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 26 Marzec 2011 Czyli wskakuje do 16 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Showon23 6 Napisano 26 Marzec 2011 Czyli ja jestem pierwszy na liście rezerwowej? Nikt nie chce zrezygnować :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 26 Marzec 2011 Dzisiaj sie tym zajme, robimy sztuczny klubby wejsc na ten drugi lvl:/? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 26 Marzec 2011 Dzisiaj sie tym zajme, robimy sztuczny klubby wejsc na ten drugi lvl:/? Oo.. Na taki sposób walenia w ch*ja nie wpadłem :P Myśl w sumie dobra :thumbsup: Ale wolę jednak tracić te 50k punktów i nabijać XP w normalny sposób :D Ciekawi mnie tylko, co się stanie, jak dojedziemy z tymi punktami do 0... Wie ktoś może ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Showon23 6 Napisano 26 Marzec 2011 Można by zrobić, nie koniecznie musi to być "sztuczny" klub (po co mamy sie ponizać :P?) Niech to będzie cos jak zaplecze klubu glownego, klub B, czy akademia młodych jezdzcow :) Mogę się tym zająć, ale przydałby się do niego też ktoś lepszy odemnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 26 Marzec 2011 To co panowie ? Jakaś ustawka dziś po Małyszu ? Np. godzina 19. I jazda po należne nam jak nikomu innemu punkty XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 26 Marzec 2011 wolalbym nie dochodzic do 0 by sie przekonac, wiec co ? kombinujemy cos takiego ? Chodzi mi o to by rekruci z listy szybciej weszli, a w ten sposob moga sie do tego przyczynic bedac w baby ps3sitemaddriverspl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 26 Marzec 2011 (edytowane) Witam, proszę o wpisanie na listę rezerwową do klubu. Gra już zamówiona, w poniedziałek będzie, a we wtorek też monitor do mnie przyjedzie, więc będę częściej osiągalny. Hs nie mam, znaczy jeśli kamerkę od ps move można nazwać hs to jest. Pozdrawiam. Edytowane 26 Marzec 2011 przez Grandy111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 26 Marzec 2011 Janki,odebrałem zaproszenie :D Nie wiem do końca o której dzisiaj będę jeśli w ogóle będę. Ale już jutro na 100% odbiorę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 26 Marzec 2011 To co panowie ? Jakaś ustawka dziś po Małyszu ? Np. godzina 19. I jazda po należne nam jak nikomu innemu punkty XP Zaraz idę kibicować Małyszowi i potem będę dostępny, jeśli będzie ktoś jeszcze to może coś wykombinujemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 26 Marzec 2011 Ja dzis bede poznym wieczorem, zastanowcie sie na temat tego mojego pomyslu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 26 Marzec 2011 (edytowane) To co panowie ? Jakaś ustawka dziś po Małyszu ? Np. godzina 19. I jazda po należne nam jak nikomu innemu punkty XP Ja jak najbardziej chętny. Będę siedział przy TDU już za jakąś godzinę. Edytowane 26 Marzec 2011 przez Krypto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 26 Marzec 2011 Do 2 lvl'u klubu potrzebujemy tylko 3,5 k XP Dzisiaj trochę nabiliśmy z Jankim i Edim. Jak jutro coś jeszcze wbijecie to spokojnie wleci 2 lvl :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 26 Marzec 2011 Ok. To my załatwimy XP, a Ty te brakujące 3,3mln $ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esqiro 1 Napisano 27 Marzec 2011 (edytowane) A może stworzymy dwa kluby ? ;) Ups, mała wpadka. Nie przeczytałem tej str :P wybaczcie... To kiedy gramy ? :) Edytowane 27 Marzec 2011 przez esqiro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 27 Marzec 2011 Dajcie znać kiedy mam wejść żebyście mogli wysłać zaproszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 27 Marzec 2011 (edytowane) Ah, widzę, że klub trochę poszedł w górę, brawo chłopaki :thumbsup: Jeszcze kilka takich przejazdów i będzie awans ;) Jakby co to ja przez następne trzy dni powinienem być online wieczorami to można ponabijać dalej punkty. @Down: Współczuję...:mellow: Edytowane 28 Marzec 2011 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek564 0 Napisano 28 Marzec 2011 konsola znów w naprawie ;/ już 4 tydzień ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pizipizi1 17 Napisano 28 Marzec 2011 Szukam, szukam, ale coś kiepsko mi to idzie. Powiedzcie mi czy dobrze myślę, po awansie na 2lvl, wzrasta liczba klubowiczów o 8 (czyli w sumie 16osóB). Natomiast na 3lvl liczba członków powiększa się o kolejne 8 ( w sumie 24osoby). Tak? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 28 Marzec 2011 3 lvl to 32 osoby, na oficjalnym forum juz sa apele by zmniejszyc pulap xp, co najlepsze zrobily to wlasnie cluby z levelu 3. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szefunio1501 1 Napisano 28 Marzec 2011 Panowie wysłaliście mi zapro do klubu? Gdzie je znaleźć, w którym miejscu?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 28 Marzec 2011 Jak będzie możliwość to ja też chętnie dołączę do klubu Waszego. Narazie ktoś mnie zaprosił, dołączyłem, ale nie będę się chyba wczuwał i poczekam na zaproszenie PS3site club. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 28 Marzec 2011 Panowie wysłaliście mi zapro do klubu? Gdzie je znaleźć, w którym miejscu?:P Przykro mi, ale Ty jak i Dudek nie zgłosiliście się do czwartku do godziny 20 i na wasze miejsca wskoczyli Janki i Grimdar. Musicie teraz czekać na 2 lvl klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach