Skocz do zawartości
BrzozaLuk

Club - Test Drive Unlimited 2

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu samo zło?

Można chyba za 5-15 zł doładować sobie portfel prawda? :P

Ponieważ istnieje uzasadnione ryzyko, że ktoś może dobrać się do Twoich pieniędzy. Moim zdaniem Sony niezbyt zabezpieczyło ten element(ryzyko jeszcze wzrosło wraz ze złamaniem zabezpieczeń konsoli i głębszym poznaniu jej architektury - w szczególności architektury zabezpieczeń). Kiedyś także chciałem doładować swój wirtualny portfel za pomocą karty , ale z uwagi na różnorakie komentarze zdecydowałem się na zakup karty PSN o wartości 100zł. :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu samo zło?

Można chyba za 5-15 zł doładować sobie portfel prawda? :P

Nie można :) Minimalna wartość doładowania za pomocą karty kredytowej to 20 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli, że jak już jest podłączona to bardzo łatwo coś sobie ściągnąć, a potem jeszcze coś i tak kasa leci :P

Prawda li to co napisał Kypto, trzeba uważać - jak z każdą transakcją online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie widziałem, że łapałeś zaproszenia, ale nie mogłeś dołączyć. W takich sytuacjach trzeba zrestartować grę - ponowne podłączenie się do serwerów tdu naprawia tego typu błędy (trzeba oczywiście wiedzieć, że to błąd, a nie koniec sesji - ale zazwyczaj trzykrotne takie zdarzenie można kwalifikować jako błąd serwera - pomijając próby dołączenia się do wyścigów klubowych, one rządzą się swoimi prawami ;)).

Nie przejmuj się, że wczoraj nie mogłeś dołączyć - robiliśmy z masterem prywatny wyścig z liderem, ale zarzuciliśmy go po dwóch razach na rzecz tego co opisałem powyżej. Zagramy wspólnie następnym razem :thumbsup:

Dobrze wiedzieć na przyszłość :thumbsup:

@Geimdar: Posta można edytować ile się chce, jak masz problem to przeładuj stronę ;)

A karta kredytowa podłączona do psn to samo złooo :P

Co by poskromić nerwa zająłem się zbieraniem kasy na ostatni samochód w grze (Pagani Zonda Tricolore) :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Master20 wielkie dzięki za grę :thumbsup: Mam nadzieję, że przyjdzie nam się jeszcze nie raz pobujać po wyspie B)"

Również wielkie dzięki Kremul :) Zabawa była świetna i do tego poleciało kilka trofików. Na pewno jeszcze nie raz polatamy po Hawajach :)

P.S. W czwartek bardzo chętnie przyłączę się do zabawy. Po 19 będę online.

P.S. Co do karty kredytowej to korzystam z takowej w PSN od około 2 lat i (odpukać) nie miałem jeszcze problemów, aczkolwiek jak mówi Kremulek kasa kusi i kusi i kusi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet mi o karcie kredytowej nie mówcie :confused: morze bez dna :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie, czy któryś z klubowiczów gra na kierze? Czy wszyscy okupują pady ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie, czy któryś z klubowiczów gra na kierze? Czy wszyscy okupują pady ;)

Ja się męcze(ę) na G25 :thumbsup:

Edytowane przez janki41

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kierownica jest piąty tydzień w reklamacji :P

Ale z tego co zaobserwowałem po chwili gry na niej,niezależnie od ustawień jest duża "martwa strefa".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj spróbuje pierwszy raz na kierownicy :thumbsup:

kurde ciężko :rolleyes:

Edytowane przez Mario1212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pozostanę chyba przy moim Dualshocku 2

hehe ja chyba też :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kicha dzisiaj panowie z Online w tdu. Tak kiepsko jeszcze chyba nie było. Nie da się nic zorganizować. Podaruje sobie dzisiaj.

dj_slavek.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łee.. a ja właśnie odpalam konsolę coby pograć online.. bu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj troche punktów z Crazy wpadło :thumbsup: no i słowna przepychanka z angolami :confused:barany do kwadratu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kicha dzisiaj panowie z Online w tdu. Tak kiepsko jeszcze chyba nie było. Nie da się nic zorganizować. Podaruje sobie dzisiaj.

I to WIELKA. Poprosiłem mastera20 o pomoc przy trofeum "Mummy". Na początków wszystko szło dobrze lecz niestety kiedy opuściłem wyścig(aby zdobyć bandaże) i chciałem wbić do niego ponownie zaczął sie istny koszmar. Po pierwsze całkowita niemożność podłączenia się do wyścigu + błędy podczas wchodzenia do klubu + 2 zawiechy. Jeszcze w między czasie "rozjechał" mi się serwer DNS co spowodowało 15 minutową "zabawę" z kabelkami. Jak na razie był to mój najgorszy dzień spędzony przy TDU2. <_<

Edytowane przez Krypto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.ps3site.p...st-drive/68996/

Na stronie głównej portalu pokazał się news o DLC do TDU, patrzę, a pierwsze komentarze Resor i Brzoza :D Brawo chłopaki :P

Tak się zastanawiam, czy dopisać, że będzie zapowiedz motorów B)

A co mi tam :P

Edytowane przez kremulek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja siadam za godzinkę do gry, pewnie jak zawsze będzie MARIO1212 i się wbije trochę pkt., znowu :D::D:D:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam takie pytanie. Czy Ty Grimdar potrzebujesz jakieś specjalnej prośby byś w końcu wpłacił te 100k$ na rzecz klubu?? :blink: Przy okazji zgłaszam propozycje podniesień minimalnej dotacji z owych 100k$ do 500k$. Ponieważ brakuje nam nadal około 10mln$ aby w przyszłości przejść na 3lvl klubu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem niedawno pęknięty nadgarstek więc ograniczałem granie do minimum i konsolę okupuję raczej brat ale ok,jak tylko będę to wpłacę drugą połowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krypto nie przesadzaj z tymi dotacjami po 500k $ bo ja mam aktualnie problem coby 100K $ pozbierać. No może dlatego, że jak jeżdżę to zazwyczaj w klubowych sprawach :whistling:

Grimdar, współczuję - zdrowiej chłopie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kremul weź nie przesadzaj, 500k$ to w TDU nie jest za specjalnie dużo. Łatwiej jest zbierać kasę stopniowo, bo jeżeli dajmy za miesiąc zaczniemy wołać od ludzi niebotyczne kwoty to myślisz, że zapłacą?? A pamiętaj, 10mln$(+ jeszcze kasę na 2 nowe samochody klubowe) skądś trzeba będzie pozyskać.

EDIT: Jak ktoś ma problem z $ to polecam robić ten wyścig za 20k$ na Hawajach.

Edytowane przez Krypto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem jakiś czas temu i nie wiem jak ty patrzałeś ale "wpisowe" już miałem wpłacone.

No ale nic,dołożyłem 50k,jak kupię sobie Veyrona SS to będe dokładał więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale oprocz wpisowego jest jeszcze miesieczne od kwietnia :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi