bucherpl 0 Napisano 15 Sierpień 2012 W tej grze wszystko jest możliwe! Mój znajomy, kiedyś ściągnął helikopter M95. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 15 Sierpień 2012 95 to spokojnie można było śmigiełko rozwalić,mi parę razy udało się trafić pilota:)fuks ale jak cieszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 17 Sierpień 2012 Siema jestem świeżak:P popitalam w battlefielda bc 2 potrzebuje znajomych dodawajcie mnie do list będe wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 17 Sierpień 2012 siemka to znowu ja mam pytanko czy szykujecie jakieś ustawiki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 17 Sierpień 2012 siemka to znowu ja mam pytanko czy szykujecie jakieś ustawiki z ustawkami to bywa róźnie ale świrnięta ekipa (w pozytywnym stopniu oczywiście) jest do grania codziennie :) jak masz headset to jeszcze lepiej niezłe kabarety są czasem :D no panowie ja dzisiaj wracam do domu i tak o godz 22 mogę zaczynać bitwę :) jakiś Fasol by się przydał albo Sop :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac. 7 Napisano 17 Sierpień 2012 czy brak headsetu jest problemem? bo niedlugo kupie bfa i chcialbym z wami pograc ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 17 Sierpień 2012 czy brak headsetu jest problemem? bo niedlugo kupie bfa i chcialbym z wami pograc ;D pograć pogramy ale problemem jest łatwiej wygrać jak są headsety w teamie bo jest zgranie lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 17 Sierpień 2012 ile kosztuje hesdset niestety niemam headseta ale może kupie mam pytanie czy ktoś gra rano około 8-9 bo mi najlepiej net działa a wieczorem to mi laguje to najwyrażniej toci co niemają headseta to będą się słuchali tych którzy mają headseta :P młody a ty idziesz jutro do pracy bo byśmy pograli rano albo w niedziele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczupak87 1 Napisano 17 Sierpień 2012 co do headsetu to chyba tu czytałem, że NOKII są już dobre, dla przykładu u mnie w mieście w sklepie media expert widziałem za 50zł, akurat był w promocji, ale proponuję sprawdzić znany serwis aukcyjny i coś na bank się wyrwie, ja za nowy SONY dałem kilka tygodni temu 129zł (z kosztami kuriera), trochę ból, ale czy warto to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 18 Sierpień 2012 W tym tygodniu se chłopaki pogracie sami, bo ja na wioche śmigam a tam netka nie ma. Będe dopiero w następny poniedziałek, ale potem jeszcze do końca miecha wolne więc pad bede miał cały czas w ręce. :P Już się ciesze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 18 Sierpień 2012 co do headsetu to chyba tu czytałem, że NOKII są już dobre, dla przykładu u mnie w mieście w sklepie media expert widziałem za 50zł, akurat był w promocji, ale proponuję sprawdzić znany serwis aukcyjny i coś na bank się wyrwie, ja za nowy SONY dałem kilka tygodni temu 129zł (z kosztami kuriera), trochę ból, ale czy warto to nie wiem. Macie temat o hs,dobry za 50-60 zł można kupić http://www.ps3site.pl/forum/topic/244-headset-do-ps3/page__st__2240 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon666 0 Napisano 18 Sierpień 2012 Witam ! Z chęcią pogram z jakimiś ogarniętymi ludźmi ;) Mój psn id to Wontroba_86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 18 Sierpień 2012 No to wpadnij wieczorkiem napewno coś się bedzie działo, odezwij się na BC2 to Cię podepne do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 20 Sierpień 2012 Adama teraz nie będzie sop gdzieś przepadł ostatnio go nie widzę.. Póki co ekipa się trochę rozproszyła. Ja jestem prawie co dziennie. p.s. ja kupiłem na alledrogo ^_^ hs od sony za 119zł z przesyłką i działa rewelacyjnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 20 Sierpień 2012 Adama teraz nie będzie sop gdzieś przepadł ostatnio go nie widzę.. Póki co ekipa się trochę rozproszyła. Ja jestem prawie co dziennie. no ja też tak w kratke gram bo praca ale za 2 tygodnie już będe codziennie :) a Adam na wakacjach będzie za tydzień o ile dobrze pamiętam Sopa faktycznie nie ma ostatnio Mariusz jeszcze jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 22 Sierpień 2012 (edytowane) Pójdę za radą Szymona i będę dziś trochę grał na hardcore.. Jeśli są chętni i gotowi na grę zespołową to zapraszam.. Edytowane 22 Sierpień 2012 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 22 Sierpień 2012 Pójdę za radą Mariusza (jeśli się pomyliłem popraw mnie) i będę dziś trochę grał na hardcore.. Jeśli są chętni i gotowi na grę zespołową to zapraszam.. no ba tylko ja to wieczorem ok godz 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 22 Sierpień 2012 Witam szukam teamu do battlefield bad company 2 więc prosze o propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 23 Sierpień 2012 ale wczoraj był kabaret :D szybka z kropką i quad z autopilotem :D uśmiałem się jak nigdy Edmund nie obraź się ale już wymyśliliśmy nową nazwę dla celownika Red Dot - celownik typu Fasol :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 23 Sierpień 2012 ale wczoraj był kabaret szybka z kropką i quad z autopilotem uśmiałem się jak nigdy Edmund nie obraź się ale już wymyśliliśmy nową nazwę dla celownika Red Dot - celownik typu Fasol :) Nie no spoko po prostu wyleciała mi z głowy nazwa tego celownika a chciałem żeby każdy zrozumiał... no i wyszło jak wyszło ^_^ Ale co tam było fajnie tylko gdyby się nie zdarzały zwiechy konsoli albo wywalanie do menu.. Wczorajsza ostatnia godzina poszła w piach.. wywaliło mnie na nowej mapie a mimo to i tak zapomniał wszystko co zdobyłem na poprzedniej.... p.s. Szymon (sop89) jak wspomniał "Wsiada do taksówki Bin Laden.." i nas wywaliło :D ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 23 Sierpień 2012 (edytowane) p.s. Szymon (sop89) jak wspomniał "Wsiada do taksówki Bin Laden.." i nas wywaliło :happy: no to było dobre ledwo powiedział Bin Laden a tu jeb "connection error" a co do celownika to przecież nic się nie stało każdemu się moze zdarzyć ;) Edytowane 25 Sierpień 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 24 Sierpień 2012 Witam kiedy są ustawki w bf bc 2 i czy wy macie swój team Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 25 Sierpień 2012 (edytowane) Witam kiedy są ustawki w bf bc 2 i czy wy macie swój team tak jak już pisałem wcześniej ekipa do grania jest codziennie ustawek raczej nie ma po prostu zbiera sie 4 osobowa ekipa i gramy Edytowane 25 Sierpień 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 25 Sierpień 2012 witam w batllefield bad company 2 i jeśli mamy dodatkowe trofea do odblokowania to trzeba te dodatkowe na platyne czy tylko te główne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 25 Sierpień 2012 na platyne, tylko te główne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach