Skocz do zawartości
kill

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Za takie coś to powinieneś mieć bana albo reset statystyk. Nie chce cię normalnie grać, to nie graj. Jeszcze sobie 100 orzekła w bf3 zrób a bedziesz taki kozak że chłopaki sami będą cię zapraszać na turnieje, a tak na poważnie jakbyś mial 13lat to mógłbym to zrozumieć ale w tym wieku...

Na taki pomysł wpadłem może się nie którym podobać a niektórym nie. A jak cię to boli to nie czytaj. Poza tym od pomysłu do realizacji daleka droga tym bardziej, że niełatwo zebrać odpowiednią liczbę chętnych.. itp itd.. Do tej pory człowiek gra normalnie więc się ogarnij.

p.s. W B3 nie gram bo to lipna gra.. Najgorzej zainwestowane pieniądze..

Witam.Dużo ludzi gra w bbc2,czy pustki na serwerach ? pozdr

Dużo ludzi gra. Gorzej jeśli chodzi o vietnam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja pierdziele ale sie ludzie czepiacie. Bo wy to na pewno tacy święci jesteście. Co to kurde jest przestępstwo? W internecie to każdy jest mądry i cwaniakuje. Żenada.

A jak chce to niech wbija i robi ustawki. Nie obchodzi Cie to to sie nie udzielaj. A ja z chęcią pomoge.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co ci platyna z gry w ktora nie umiesz grac? Tacy ludzie wlasnie zabijaja sieciowe shootery. Nie moge tego pojac.... po co?

masz bogata kartoteke warnow, wiec nie zaczepiaj innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz bogata kartoteke warnow, wiec nie zaczepiaj innych.

sugerujesz, ze wspieranie cheaterow, zamiast potepianie ich (w delikatny sposob oczywiscie) to lepsza droga? Samo DICE banowalo takich graczy w BC2, jak i banuje w BF3. Dzisiaj pojawil sie nawet ciekawy tekst na battlelogu na ten temat. Dlatego nie wiem skad Twoj sprzeciw.

jakby ktos chcial poczytac (tekst z battleloga):

"We want everyone to play a fair game. Read on for how we are further increasing our anti-cheat measures for Battlefield 3, including striking down on stats padding and improving cheater reporting.

Let’s talk stats padding. Stats padding is when you stop playing the game and start finding ways to artificially leverage your score. So instead of actually trying to win a game of Conquest, a stats padder might run his or her own server and enforce a house rule that no killing is allowed. This lets everyone simply run around and capture flags, leading to a skewed progression.

Therefore, we aim to reduce stats padding as much as possible. One way we are doing this is by continuously striking down on servers run with the sole purpose of artificially boosting players’ stats. When we find stats padding servers, we reach out to the renters and ask them to change their settings, otherwise placing their servers in an “Unranked” state (where any gained persistence will not be recognized in players’ online progression, thus rendering the server harmless)."

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary czepiasz się chłopaka,serio, mnie to wali czy zrobi ustawkę czy nie ale to nie powód aby jechać po nim.nie nazywaj kogoś kto potrzebuje pomocy we wbiciu platyny CZITEREM:) bo to lekkie przegięcie,oszukuje w grze???co robi nie tak aby go krytykowaC???masa ludzi z forum robi tak samo,nawet osobny temat był.

Jakich graczy Dice banowało ,takich którzy wbijali trofiki ze znajomymi?daj spokój,bez jaj.pozdrawiam.

Edytowane przez Warga13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on nie robi trofikow, tylko wbija platyny z broni, i chce szybciej levelowac, doczytaj w jego ostatniej wypowiedzi:

Aby wbić platyny tym czym w zasadzie nie gram.

Aby przyspieszyć zdobycie 50 lvl

Aby zaspokoić własne ego

Aby mieć radochę

Aby mieć +1 do szpanu :happy:

Aby ikona 50 lvl zdobiła mój nick

To jest wlasnie cheatowanie.

Dobra, nie wazne, robcie co chcecie. Jesli fiut od tego rosnie, to ok.

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przestań proszę,ustawki na kosy to też cheatowanie?nie raz chłopaki takie głupoty robili i nikt ich nie zbanował,nie chowają się przynajmniej na mapie z robocikiem i go nie kręcą w czasie normalnego meczu.a co powiesz na temat artystów co 15-16 veteran mają bo zadzwonili lub mailowali do dice i jakoś ubłagali,znam takich:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przestań proszę,ustawki na kosy to też cheatowanie?nie raz chłopaki takie głupoty robili i nikt ich nie zbanował,nie chowają się przynajmniej na mapie z robocikiem i go nie kręcą w czasie normalnego meczu.a co powiesz na temat artystów co 15-16 veteran mają bo zadzwonili lub mailowali do dice i jakoś ubłagali,znam takich:)

ustawka na kosy to zwykly mecz, w ktorym sie zabija i ginie. A boostowanie medykami to zwykle oszustko. Koniec tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawki raczej do tematu on-line. Przynajmniej tak mi się wydaję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z mojej strony koniec tematu. robcie co chcecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie tu rwetes zrobił, moim skromnym zdaniem jak ktoś sobie wydał tysiaka na konsole i 100zł za gre to może sobie robić z nimi co chce i jak znajdzie paru innych co chcą robić to samo to innym guzik do tego. Niepodoba mi się nie biorę w tym udziału.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"z mojej strony koniec tematu. robcie co chcecie."

To było go nie zaczynać :) ponieważ ta kłótnia jest bez sensu. I tak jak widzisz nikt Cie w niej nie popiera więc racji raczej nie masz :P

Ale faktycznie ten lvl to leci jak krew z nosa. Doszedłem do wniosku że jak nie zaczne platynować broni to zanim dojde do 50lvl to już zdąże sie zestarzeć :biggrin:

Edytowane przez erwines

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja już się zestarzałem, ostatnio jak " BOXER" dowiedział się ile mam lat to na "Hevi Metalu" jak lataliśmy heli zaczoł gadać do mnie panie Adamie :laugh: :laugh: :rofl:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo jak sie ma jakies 43 cyz 44 nie pamietam , to tak jest. A Boxer y 14,heh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tratatata nie wazne ile masz tylko na ile się czujesz :meeting: a dodatkowo pamietam jeszcze jak zaczynałem grać na PS1 to było przezycie. :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tratatata nie wazne ile masz tylko na ile się czujesz :meeting: a dodatkowo pamietam jeszcze jak zaczynałem grać na PS1 to było przezycie. :banana:

To wcale nie było tak dawno:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka kończe gre w bf2 więc dzięki wszystkim za gre może sie kiedyś jeszcze spotkamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też Ci dziękuje Lukash :thumbsup:

To wcale nie było tak dawno:)

No tak na oko jakieś 15 lat temu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jakbym to zdzierżył mówić zamiast Adam albo Adaś panie Adamie hehe :D Dużo starsi w robocie mówią do mnie panie Michale i wtedy czuje się stary hehe

PSX i PS2 to były fajne czasy zawsze u kolegi grałem bo nie było mnie na to stać dopiero jak zacząłem pracować to się dorobiłem i akurat PS3 wtedy już było ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzicie ten offtop co tu zakiełkował i rośnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzimy, widzimy Panie Administratorze i solennie obiecujemy poprawę :blush:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka mam pytanko a mianowicie : mam battlefield 3 i battlefield 1943 a mimo to mam staus weterana 1 na bad company 2 od czego zależy ten status veterana moze mi ktoś wytłumaczyć bo z tego co wiem jak mam 2 gry z serii battlefield ( no w sumie 3 bo jeszcze moja faworytka bad company 2 :banana: ) no to powinieniem miec status na 2 z góry dziekuje za odp :)

Jambo_Cambo.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi