JakubGut 0 Napisano 28 Sierpień 2012 Szukam Ludzi do klanu na MW3 ! Najlepiej aby mieli premium. Gracze powinni być często dostępni , ogarnięci oraz powinni dobrze grac... Jeśli spełniasz te warunki napisz na mój profil: JakubGut bądź na moje GG podane w profilu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 28 Sierpień 2012 A klan jaki ma LVL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 28 Sierpień 2012 Poki co 1 . Bo jeszcze nie zdążyłem rozegrac eventu. W klanie póki co 4 niedługo 5 ludzi. Narazie tylko ja mam premium ale bd expił... ale popiszmy moze na GG co? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 28 Sierpień 2012 Szukam ludzi do klanu No Name's! Wymagamy: -Dobrego poziomu gry -Posiadania Headseta -Znajomości Gry -Dostępności Zalecane: -Posiadanie Elite PREMIUM -Wiek 16+ Oferujemy: -Wysoki Poziom Gry -Dobrą Zabawę -Klanówy O klanie: -Klan ten założyłem z moim dobrym znajomym i kolegą poznanym przez PS3. Póki co tylko ja posiadam konto Premium i wykorzystam to expiąc level klanu. Jesteśmy naprawdę zgraną ekipą. Zawsze trzymamy się razem, co widać podczas matchów. Nie tolerujemy złego zachowania! Wszelkie kłótnie , obrażanie innego członka klanu może zakończyć się ostrzeżeniem bądź wyrzuceniem z No Name's. Jesteśmy bardzo zgraną ekipą, ambitnie walczącą dla Klanu! Jeśli spełniasz powyższe wymagania napisz mi na PW , bądź na GG: 43707587. Rozpatrzymy wszystkie propozycje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 1 Wrzesień 2012 (edytowane) Piszę tutaj bo nie wiem gdzie to umieścić. A jak takie pytanie już padło, to sorry. Który COD jest wg Was najlepszy do multi? Edytowane 1 Wrzesień 2012 przez Anarch1946 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Wrzesień 2012 moim skromnym zdaniem MW3. ale następnym razem pisz takie pytania w temacie "co wybrać" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 1 Wrzesień 2012 Ja grałem tylko w MW3 i tak z 2 godziny w Black Opsa wiec wydaje mi sie ze MW3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) BF3 a tak na serio jesli nie przeszkadzają ci ludzie z FMG9 AKIMBO i jak zabiją cie przez grube ściany (jest tego dużo wiećej) to spokojnie możesz brać MW3 :) Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 To w sumie jest prawda ale prawdą jest też że sam możesz grać akimbo i brać atut siła uderzenia i przez ściany kosić ;D Ja osobiscie tak nie robie ale jak widac jest to dozwolone wiec nie powinienes miec uwag ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 2 Wrzesień 2012 Ale nawet bez uderzenia mnie ściągali :/ a na akimbo był patch praktycznie nic się nie zmieniło dlatego kupiłem BF3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 2 Wrzesień 2012 Najlepszy był Black Ops to nie ulega wątpliwości bo grałem w niego długo i strasznie wciąga. Jeżeli chesz grać w jakimś klanie i masz zamiar kupić sobie elite (moim zdaniem gra bez dodatków jest nudna) to bierz śmiało MW3. PS: możesz poczekać na Black Ops II, który zapowiada się świetnie :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 3 Wrzesień 2012 Dziś powinien (dopiero) dojść do mnie MW3, więc się zacznie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Wrzesień 2012 Tak zacznie się wkur... wkurzanie się co 5 min :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 3 Wrzesień 2012 Co masz na myśli? Jak na razie co zaobserwowałem to spore lagi:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Wrzesień 2012 np HitMarki strzelam w gościa i go nie trafiam a jak go nie trafia to nagle mam zabicie WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
h2o 0 Napisano 4 Wrzesień 2012 Lol a ja już chcę zagrać i mi gra pisze ze musze sciagnać jakaś zawartość dodatkowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 4 Wrzesień 2012 Niedawno dodano darmową mapę z MW2 do MW3 -Terminal. Jest ona wymieszana ze standardowymi więc musisz ją pobrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 5 Wrzesień 2012 Co to znowu za aktualizacja wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 8 Wrzesień 2012 Zamiast tego trybu DM strzelanina jest teraz Wszystko albo nic ( WaN ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 8 Wrzesień 2012 Szukam Klanu! PSNID: JakubGut Ulubione tryby: ZiZ HC , DMD HC , DMD , LP. Wymagania: Od klanu wymagam przede wszystkim wysokiego poziomu gry jak i dobrej atmosfery. Najlepiej aby klan posiadał min.5 lv. Muszą być organizowane częste klanówy a Lider klanu powinien być ogarnięty i odpowiedzialny :) Gram w MW3 już od ponad pół roku. Ogarniam wszystkie bronie , dodatki itd. Ogolnie znam sie na tej gierce. Gram w to naprawdę nieźle i często jestem online. Jestem zawsze chętny do walk klanowych jak i do wspólnej gry z klanem. Posiadam Headset'a , a niedługo także będę miał konto Premium. Nigdy nie spinam i zawsze staram się trzymać dobrą atmosferę. Uważam że posiadanie mnie w klanie to sama przyjemność :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 8 Wrzesień 2012 Napisz podanie do mojego klanu jego nazwę znajdziesz na elicie mój nick (na elicie) hubcio26x :) 16lvl chyba spełnia oczekiwania ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doroolo 0 Napisano 8 Wrzesień 2012 (edytowane) Szukam Klanu! PSNID: doroolo Ulubione tryby: ZiZ HC , DMD HC , DMD , LP Wymagania: Od klanu wymagania przede wszystkim wysokiego poziomu gry i dobrej atmosfery . Najlepiej aby klan posiadał minimum 5 lv. Najlepiej aby lider klanu był ogarnięty i odpowiedzialny. Gram w MW3 trzy miesiące. Ogarniam wszystkie bronie , dodatki itd. Znam się na tej grze. Gram w tą grę nawet nieźle i często jestem online. Jestem chętny do walk klanowych jak i do wspólnej gry z klanem. Posiadam Headset'a , a niedługo także będę miał konto Premium. Staram się trzymac dobrą atmosferę. Kontakt przez GG i PS3 Numer gg:20298315 Edytowane 8 Wrzesień 2012 przez doroolo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alangtachannel 0 Napisano 9 Wrzesień 2012 A ja zapraszam do oglądania filmów na moim kanale na youtubie http://www.youtube.com/user/alangtachannel?feature=mhee . Coś o moim graniu: - Gram od call of duty 4. Swoją przygodę z e-sportem zacząłem podczas MW2 gdzie reprezentowałem klan VB*(brak sukcesów) . Podczas BO za swój największy sukces uważam 3 miejsce w ogólno europejskim turnieju wraz z klanem DLX. Podczas MW3 wygranych lig, turniejów mam dużo (między innymi 1. miejsce na consoles.net w 1v1 dominacja). Co znajdziecie na kanale: - Oczywiście ciekawe akcje, to chyba podstawa :) . Będę starał się regularnie wrzucać filmy z gry, a następnie będę je komentował. MOAB'y to u mnie codzienność... Tygodniowe K/D Ratio wacha się w granicach 3.8 - 4.5. Gram prawie tylko i wyłącznie dominacje, nie kampię bo uważam to za słaby sposób zdobywania killów... Tak więc 50 zabić na gre to u mnie norma :) Zapraszam do subskrypcji !! Ostatni film : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 9 Wrzesień 2012 Szukam Klanu! PSNID: doroolo Ulubione tryby: ZiZ HC , DMD HC , DMD , LP Wymagania: Od klanu wymagania przede wszystkim wysokiego poziomu gry i dobrej atmosfery . Najlepiej aby klan posiadał minimum 5 lv. Najlepiej aby lider klanu był ogarnięty i odpowiedzialny. Gram w MW3 trzy miesiące. Ogarniam wszystkie bronie , dodatki itd. Znam się na tej grze. Gram w tą grę nawet nieźle i często jestem online. Jestem chętny do walk klanowych jak i do wspólnej gry z klanem. Posiadam Headset'a , a niedługo także będę miał konto Premium. Staram się trzymac dobrą atmosferę. Kontakt przez GG i PS3 Numer gg:20298315 Polecam! Super Grajek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 9 Wrzesień 2012 Ja chyba z nim grałem ale nie jestem pewny :D tak.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach