Skocz do zawartości
ONE

Hitman: Absolution

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, zapomniałem gdzie to jest ta opcja :) Zapamiętam na przyszłość.

Kontrakty rządzą !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pisze z telefonu to mi się wygodniej korzysta z uproszczonej wersji forum a tam tego nie ma;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak już spojlujemy, to ja od siebie dodam rzecz, która mnie najbardziej jak dotąd uradowała :biggrin:

Jak jesteście na polu kukurydzy i macie zamiar trochę sobie po cichu pozabijać, to polecam budkę przy drodze, w której znajduje się... maszyna do mielenia resztek. Żeby się zabawić w Master Chef wystarczy zrobić wrzuć, później aktywuj i gotowe.

Edytowane przez BubuPN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, co zrobić żeby kuchenka gazowa wyleciała w powietrze? Odkręcam gaz i ulatnia się co prawda, ale jak wzniecić ogień czy coś?

Strzel lub podrzuc C4. Inaczej sie nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zacząłem grać, gra naprawdę trudna (gram na hard), tzn można by przejść strzelając, ale chcę po cichu wszystko robić, to trzeba czasem po kilka razy powtarzać checkpoint, ale gra wciąga i chcę się nawet po kilku nieudanych próbach nadal grać :D Chociaż w niektórych momentach nie mam pojęcia jak można by przejść bez wykrycia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż w niektórych momentach nie mam pojęcia jak można by przejść bez wykrycia...

Czekaj dluzej obserwuj, czasem zeby przejsc nie zauwazonym nalezy uzyc sprint sa "luki" gdzie straznicy doslownie na kilka sekund odwracaja sie i da sie przejsc tylko trzeba wykminic i czekac;p.

Gram teraz na poziomie trudnosci Pursuit i jest MEGA trudno=] Zadnej podpowiedzi nic, nie polecam tego poziomu trudnosci na 1-wsze przejscie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie próbuję dostać się do wieżowca mieszkalnego bez wszczynania awantury i chyba zaraz urządzę masakrę, bo już mnie cholera bierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktos mial ochote wyprobowac moj "kontrakt" to zapraszam nazwa kontraktu all saint's a psnid jest pod awatarem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogarnę sobie, jakoś wieczorem dzisiaj. Bo jak na razie te kontrakty to jakieś mizerne wrzucają. Apropo tego tematu. Po co dali ten kod do kontraktów razem z grą, skoro i tak mogę grać w ten tryb, bez wpisywania tego kodu? Może mi ktoś to wyjaśnić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogarnę sobie, jakoś wieczorem dzisiaj. Bo jak na razie te kontrakty to jakieś mizerne wrzucają. Apropo tego tematu. Po co dali ten kod do kontraktów razem z grą, skoro i tak mogę grać w ten tryb, bez wpisywania tego kodu? Może mi ktoś to wyjaśnić?

Po to ze na poczatku byl online pass na Kontrakty i jak bys mial uzywke, a ktos by wykorzystal kod to bys nie pogral. Jednak tuz przed premiera zrezygnowali z online passa i mozna grac nawet na uzywce, a co za tym idzie nie musimy w ogole kodu wpisywac.

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem i jako fan serii jestem lekko rozczarowany. Pierwsza rzecz która mi się nie podoba to filmowość, zdecydowanie wolałem hitmana w takiej formie jak w Blood Money. Kolejna rzecz to SI przeciwników którzy dziwnie reagują na nasze poczynania, czasami można przejść im przed nosem będąc niezauważonym, a czasami potfafia nas dostrzec ze sporych odległości - dosyć irytujące. Zgadzam się z oceną niektórych magazynow - dobra, dosyć wymagająca gra (co jest oczywiście na plus) na 8 z dużym minusem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No też jestem fanem serii, jednakże ta filmowość jakoś mi nie przeszkadzała, a byla dosć interesująca w sumie. Co do SI się zgodzę, na puryście potrafiłem przejść na 1m obok strażnika i mnie nie zauważył, a innym razem to z 50m mnie dostrzegł, no cóż... Ja mimo wszystko grze dałbym z czystym sumieniem te 9/10, bo zakup uważam za bardzo dobry, nie dało się tych pieniędzy na nic innego (lepszego) przeznaczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od przebrania. Są przecież etapy, gdzie po założeniu odpowiedniego stroju można buszować po mapie bez żadnych konsekwencji.

Edytowane przez BubuPN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od przebrania. Są przecież etapy, gdzie po założeniu odpowiedniego stroju można buszować po mapie bez żadnych konsekwencji.

Niekoniecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 11h i 7m gra ukończona na poziomie Normalnym. Co tu dużo pisać gra jest świetna , ciężko się imo o coś w niej przyczepić , jedyne co mi przychodzi to połączenie rozgrywki z filmikami np: jest Slow Mo gdzie trzeba trafić w gościa który trzyma kobięte , strzelam w głowe a na filmiku jest że dostał w nogę :o

I jest kilka tego typu przykładów.

A cała reszta jest na najwyższym poziomie kapitalna muzyka i kapitalne przerywniki filmowe (!) których jest o dziwo sporo i są długie. Fabuła też jest niezła chociaż też ma kilka nielogiczności ale mimo wszystko trzyma poziom.

Bardzo dobrze są dobrane i świetnie pasują głosy bohaterów, oczywiście piszę o wersji angielskiej bo z tego widziałem na YT z pl dubbingiem gra traci jakies 50% do klimatu ;)

Kontraktów jeszcze nie tykałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dotarłem do tego levela przed którym wszyscy mnie ostrzegali. Sierociniec.

Mieliście rację.

Nic nie powiem o rozmieszczeniu przeciwników na poziomie Ekspert. Nic nie powiem o rozmieszczeniu przedmiotów potrzebnych do ukończenia tego poziomu.

Powiem tylko, że po godzinie skradania się, pozabijałem wszystkich. W straszny, okrutny sposób. Gram dalej, mam nadzieję, że drugiego takiego poziomu nie będzie w tej grze.

Zabiłem nawet

ostatniego żywego strażnika

. Tak się wkurzyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem zabawny błąd w programowaniu AI. Jeżeli zabiję kogoś tak, że jego krew ląduje na podłodze, to wróg od razu ją zauważy. Jeżeli natomiast sprzątnę kogoś tak, że krew tryśnie na ścianę, to choćby kilka razy przeciwnik przechodził obok tej plamy, to jej nie zauważy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałem się co kupić, Far Cry 3 czy Hitman-a i wybrałem hitman-a. Mam nadzieje, że nie będę żałował, ale lubię skradanki po prostu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałem się co kupić, Far Cry 3 czy Hitman-a i wybrałem hitman-a. Mam nadzieje, że nie będę żałował, ale lubię skradanki po prostu

Nie ma takiej opcji zebys sie zawiodl;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to, że w poprzednie części to grałem tylko po kilka misji, ale nigdy ich nie przeszedłem, więc się obawiam, czy tym razem tak bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to, że w poprzednie części to grałem tylko po kilka misji, ale nigdy ich nie przeszedłem, więc się obawiam, czy tym razem tak bedzie

Mam dokładnie tak samo. Ale po to są różne poziomy trudności, by dopasować styl gry i umiejętności tak, by jednocześnie czerpać przyjemność z rozgrywki. Więc akurat o to bym się nie obawiał ;)

Edytowane przez blackhawkPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra się sporo różni od poprzednich czesci , ale moim zdaniem grze to wyszło na plus ale wiadomo że bedą malkontenci którzy oczekiwali tego samego co oferowały gry poprzednie. Dla mnie ta część jest lepsza jako całość i raczej nie powinieneś się zawieźć. Dla mnie to najlepsza gra tego typu w jaką grałem od kilku lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś chciał przejść mój kontrakt, to zapraszam. Brzmi on "No pain, no gain." Dodajcie mnie tylko do znajomych i udanego polowania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc kontrakty od ludzi można brać tylko od znajomych, a nie od wszystkich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi