blackhawkPL 153 Napisano 25 Grudzień 2012 (edytowane) No i... po pięciu dniach grania, Hitman ukończony. Chyba było błędem rozpoczynanie rozgrywki na "normalu", bo przejście głównego wątku zajęło mi gdzieś 8-9 h. Te 20 misji to bujda, bo 3 czy 4 z nich są tak krótkie i banalne, że prościej nazwać je przerywnikami, niż faktycznymi rozdziałami. Brakowało trochę większej liczby rozbudowanych poziomów, w których byłoby kilka dróg do celu. Tymczasem trochę faktycznie byliśmy prowadzeni za rękę od punktu A do punktu B. Swoboda pojawiała się tylko w momencie planowania zabójstwa naszego celu. Mam tam jakąś małą satysfakcję, że całą grę przeszedłem praktycznie bez wystrzelonego pocisku w kierunku przeciwnika (chyba, że gra to na mnie wymusiła). Wszystkie zabójstwa upozorowane (świetny etap ze Świętymi) lub za pomocą garoty/ogłuszenia. Hitman ma bardzo duży potencjał, by stać się grą, która co roku będzie nas raczyć tak wysoką przyjemnością z grania. Bo faktycznie, grywalność jest tutaj ogromna. Do tego końcówka wyraźnie zrobiona została pod kolejną część. Nigdy nie byłem hardcore'owym fanem serii, miałem Hitmana nie kupować w tym roku, ale jednak zdanie zmieniłem i nie zawiodłem się ;) Edytowane 25 Grudzień 2012 przez blackhawkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 25 Grudzień 2012 Polecacie polska wersje jezykowa czy lepiej kupic angielska? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 25 Grudzień 2012 (edytowane) Dla patcha 1.02 lepiej wziąść ang i tym miłym gestem podziękować za politykę jaką prowadzi Cenedza. Edytowane 25 Grudzień 2012 przez DoV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 27 Grudzień 2012 Po 3 min wyłączyłęm tego śmiesznego idiote małaszyńskiego-jak dla mnie jedna z najgorszych narracji na konsole ever.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 27 Grudzień 2012 (edytowane) Gra póki co jest dla mnie świetna ale jedno wilekie ale... Najgorsza polonizacja tej generacji ot co... a teksty typu "chuju jebany" są zwykle używane gdzieś w okolicach trzepaka i gimnazjalistów siedzących na nim i na wszystko narzekających... Nawet Boberek słabiutko... Jest nawet gorzej od infamousa 1 i killzone'a 2.... Edytowane 27 Grudzień 2012 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 28 Grudzień 2012 a co do gry...moge powiedziec że troche fanem seri Jestem-częś pierwsza na kompie to było mistrzostwo świata:) a obecna wersja jest ok ale jedno duże ale....gra nie raz ciągnie z punktu A do B...i w tym sensie troche klimatu ta seria straciła....i te worki z przebraniem są porozrzucane po całej mapie.....kużwa to też mi nie wsmak:)no i jak wyżej napisałem dubling- nimy jest polski ale trzeba grać na wersji ang:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 29 Grudzień 2012 (edytowane) DoV, a to ty masz tą wersję gdzie jest dołączony kupon na 30 dni PS+ za free ? Jakie masz ID gry (napisane na płycie) ? Edytowane 29 Grudzień 2012 przez Użytkownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 29 Grudzień 2012 Już nie mam Hitmana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurus Knz 2 Napisano 30 Grudzień 2012 szukam osób grających w hitmana - contrakty moj ID Taurusik czekam na zaproszenia pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 1 Styczeń 2013 Blackwater Park - z tej misji jeszcze daleko do końca ? jakieś 11h na liczniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 1 Styczeń 2013 To już końcówka, przed tobą jeszcze jakieś 2-3 misje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 1 Styczeń 2013 Do końca już niedaleko, ale łatwo teraz nie będziesz miał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 1 Styczeń 2013 Końcówka łatwa jest..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 5 Styczeń 2013 Witam! Mam polską wersję Hitmana i mam problem. W misji nr 3 (Terminus) nie mogę odblokować wyzwania Elektryk cz.2. Część pierwszą mam już zaliczoną, tak jak wszystkie inne wyzwanie tej misji i samą misję. Natomiast przy wyzwaniu Elektryk cz.2 cały czas jest kłódka przez co nie mogę go zaliczyć. Czy ktoś miał może podobny problem i wie co z tym zrobić? Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo chciałem grę przejść w 100% :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 6 Styczeń 2013 Witam ,miał ktoś jakieś zbugowane trofea ,bo mi przytrafiły sie 2 ,pierwsze to zabicie ze snajperki w głowe 47 razy ,miałem ponad 100 i nic a drugie to techiki zabujcy mam wszystkie 20 i trofeum nie ma ,jak ktos moze pomóc to bede wdzięczny a zapomiał bym jeszcze niemam jednego ukrytego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) Będe wiedział jak mi powiesz/albo ktoś inny powie jak zrobić Widmo i Rabuś Edytowane 7 Styczeń 2013 przez nemesis0_PL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) Miotacz - musisz zabijać rzucając w głowy ostrymi przedmiotami (nóż, nożyczki, śrubokręt) Widmo - musisz zabijać bronią z tłumikiem Rabuś - musisz brać inne postacie jako żywe tarcze i pozwolić, żeby umierały w wyniku ostrzału. Edytowane 7 Styczeń 2013 przez mat_eyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 7 Styczeń 2013 Ciekawe, czy teraz nemesis0_PL!, ,spec od zbugowanych trofeów , zabierze głos! Przecież obiecał ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 7 Styczeń 2013 Do mnie idzie Hitman z Anglii, bo jednak wolę dać 80 zł i móc zainstalować patcha niż grubo ponad stówę, nie móc zainstalować patcha i słuchać Małaszyńskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MikioX 1 Napisano 7 Styczeń 2013 Do mnie idzie Hitman z Anglii, bo jednak wolę dać 80 zł i móc zainstalować patcha niż grubo ponad stówę, nie móc zainstalować patcha i słuchać Małaszyńskiego. A polskie napisy ma? Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) Będe wiedział jak mi powiesz/albo ktoś inny powie jak zrobić Widmo i Rabuś Zapraszam na mój kanał na youtubie tam powinienes znajśc to co potrzebujesz będę wdzięczny jkak mi pomożesz Edytowane 7 Styczeń 2013 przez matijad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 7 Styczeń 2013 Myślę, że nie ma, ale tak jak pisałem - dopiero idzie, więc nie mogę sprawdzić :) No, ale raczej niemożliwe żeby miał skoro w Polsce wydano grę z dubbingiem to czemu z Anglii miałaby mieć polskie napisy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 7 Styczeń 2013 Da się jakoś zobaczyć postęp w zbieraniu dowodow w poszczególnych misjach? Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Styczeń 2013 No, ale raczej niemożliwe żeby miał skoro w Polsce wydano grę z dubbingiem to czemu z Anglii miałaby mieć polskie napisy... Z UK tylko w angielskiej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 7 Styczeń 2013 Da się jakoś zobaczyć postęp w zbieraniu dowodow w poszczególnych misjach? Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2 tak ,wchodząc w zakładke wyzwania masz w kazdym poziomie wyzwanie zbieracz dowodów i tam pokazuje czy masz zebrane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach