Skocz do zawartości
ONE

Hitman: Absolution

Rekomendowane odpowiedzi

A na jakim poziomie trudności gracie ?

Ja gram na trudnym, bo planuje splatynować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest w końcu polska wersja w plusie czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo jak kolega gra, to pisze "hitman: absolution [erpt]". ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne. Za każdym razem ci się udaje ? Sprawdź w statystykach po ukończeniu całego poziomu czy nie masz ujemnych punktów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeb ja tu myslalem ze misji jest 13 patrze w poradnik 18 ;D a myslalem ze dzisiaj ukoncze gre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie gram z poradnikiem tylko w jednej misji czegos nie wiedzialem i zerklem(dokladnie ta z obezwladnieniem lennego bo sie dlugo meczylem) i bylo tam 13 misji nie zauwazylem ze jest jeszcze druga strona :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też pykam na trudnym. Musze powiedzieć że gierka jest super ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No musze w końcu kupić Agenta 47. I co z tego że mam w Plusie ale tytuły wolę mieć na półce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda mam już platynę wbitą kilka miesięcy temu ale chyba się wezmę się za przejście gry na Puryście bo platynowałem na Ekspercie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda mam już platynę wbitą kilka miesięcy temu ale chyba się wezmę się za przejście gry na Puryście bo platynowałem na Ekspercie.

No to przygotuj się na wiele powtórek :D Ja purystę mam już za sobą. Niektóre misje przechodziłem by Cię nie skłamać po 10 albo i więcej razy. Tylko po to zrobić to tak jak trzeba i po cichu :D Zajebista gierka, aktualnie pykam w Kontrakty HD na Ekspercie, też jest moc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

ten hitman scina konsole ... mecze sie z misja po ataku w motelu tych ksiezniczek w koncu udalo mi sie druga zalatwic jeb konsola zawieszona i musze od nowa ;/

gram gram i nagle ciul czarny obraz i nic nie da sie zrobic .. musialem przytrzymac przycisk power po czym konsola sie uruchomila i wlasnie trwa sprawdzanie i odtwarzanie sstemu plikow .. pierwszy raz z takim czyms sie spotkalem.

Edytowane przez flahu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie o tym pisałem parę postów wcześniej, zrobiłem odbudowę bazy danych, trochę podziałał ale wczoraj wieczorem znowu totalna zwiecha, widze że nie tylko u mnie taki problem się pojawił , spienia mnie to strasznie bo gierka mnie wciągneła ................ :happy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie gra chodzi super płynnie, wręcz idealnie, nie mam żadnych problemów, żadnych przycięć, żadnych zwiech, czego nie mogę powiedzieć o niektórych innych grach, nawet kilku godzinne granie nie wpływa ujemnie na stronę techniczną

jeśli ponowne ściąganie, usunięcie save nie pomaga to trochę dziwne i masz nietypowy problem.

Gra jest naprawdę bardzo dobra i osobiście smakuję ją małą łyżeczką idąc po cichu i starając się zrobić każdą misję na mistrza (100% wyzwań).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem problemy z zapisywaniem danych, był błąd zapisu i savy z Hitman straciłem. Musiałem zaczynać grę od nowa a przeszedłem z 10 misji. Przynajmniej gra fajna więc nie męczylem się z powtórka. Proponuję postępy z gry albo w chmurze przechowywać albo robić kopię na pendrive .

Swypniete z ZTE V970

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy też macie problem z częstym rozłączaniem w kontraktach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uff dobrze ze ja problemow z savemi nie ma :P ciekawi mnie ile jeszcze razy zawiesi mi sie konsola przez hitmana :) a do platyny jeszcze troche.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a grafika dobra?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a spadki fps są?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz miałem spadek fps jak zrobiłem rzeź w sierocincu :) jakość grafiki jak exclusiv. Co ważne gra ma Klimat przez duże K.

Swypniete z ZTE V970

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi gra ani się nie zacinała ani zawieszała, grało się bezproblemowo.

No zostało mi tylko zebranie wszystkich dowodów, tytułów i platyna wpadnie :happy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klimat jest pierwsza klasa, tylko uważam że głupim rozwiązaniem jest, że przeciwnicy rozpoznają 47 nawet jak ma maskę na głowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi