SpacierShark123 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 Ale jazda by była jakby helikopterem sie latało jak smokiem w Lair :] I jest dziwna sprawa że już prawie co 2 noc kończy się snem jak gram w GTA 4 coś zemną nie tak ;/ i jak się budze to płakać mi się chce że to tylko sen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 12 Kwiecień 2008 Co do screenow to pewnie kiepska jakosc ale jak tak obejrzalem sobie liberty city gun club w HD na YT (wow ) to dla mni grafa jest bardz ladna ;] a woda gdy ziomowka strzela z lodki z bazuki jest sliczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 A wie ktoś może czy w gta4 jest ten motyw że jak strzela się w ciało leżące na ziemi to się ono porusza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 12 Kwiecień 2008 Ehh... piekna gra Grafa nie jest najlepsza jak na te czasy, ale grywalnośc nadrobi wszystkie ubytki, no i będzie w FULL HD ^^ (tak pisze na zdjęciu opakowania podesłanym przez ktoregoś z użytkowników) Dla mnie też grafa jerst cudna, wonx A co do stacji radiowych: poki co dla mnie najleszpy electrochoc i IF99, ale czekam na coś jeszcze lepszego, coś... idealnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 12 Kwiecień 2008 A wie ktoś może czy w gta4 jest ten motyw że jak strzela się w ciało leżące na ziemi to się ono porusza. xD to sie Havok nazywa xP IV ma miec silnik euphorie czyli to co w tym nwym nadchodzacym star wars ma byc, czyli dzieki euphori chyba bedzie mozna popychac trupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Templar 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 A to prawda, że przez brytyjską organizację BBFC i problemy w Australii Rockstar zdecydowało się osłabić trochę "seksualność" GTA IV? Takie coś przeczytałem na gta4.playtest.pl i od razu skojarzyło mi się z problemami wydawcy dotyczącymi Manhunt 2... Zagraniczne serwisy coś o tym mówią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 12 Kwiecień 2008 ...Dlatego, że u nich (w Australii) maksymalne ograniczenie to jest od 15lat, a GTA się nie kwalifikuje, więc musieli coś zrobi, żeby te całe 15-latki mogły grać Swoją drogą niezły idiotyzm, żeby nie było ograniczenia 18+ Przecież u nich chyba jest coś takiego jak pełnoletność xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps360ii 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 http://www.gram.pl/news_6wTjHe5_Chyba_juz_...Microsoftu.html I co powiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 12 Kwiecień 2008 Noobki z M$ tak gadają, jakby GTA IV wychodziło tylko na X'a a przecież na x'a wychodzi tylko dodatek. Tss... misje poboczne... to jest śmieszne...50 milionów na pare podejść 5 minutowych aby kogoś zabić... tak samo na PS3 będę mógł powtórzyć misje robiąc ją w inny sposób (bo podobno będzie wiele możliwości). Podrawiam Rockstar ma rację, jeżeli chodzi o ostrożność z zastosowaniem takiej formy DLC. Problem nie leży w jakości wykonania tego myku, ale zwykłych ludzkich odruchów ich klientów. Człowiek jest przyzwyczajony - płaci i dostaje grę, płaci i ktoś wykonuje dla niego jakąś pracę (oczywiście nie dzieje się tak niestety z podatkami, które zdaje się wpadają w czarną dziurę zwaną w niektórych kręgach "kieszeniami urzędników"...). W każdym razie, po zakupie mamy coś namacalnego. W przypadku ściąganych dodatków kupujący otrzymuje zazwyczaj fragment gry, który może sobie w każdej chwili odpalić. Podejście Rockstar nie gwarantuje nawet tego... Wrażenie z posiadania czegoś ekstra zostanie rozmyte i zespoi się z zabawą przy podstawowej wersji gry. Nie będzie można pokazać palcem - to sobie dokupiłem. Na dodatek trzeba będzie te dodatki odkryć. Nie mam nic przeciwko eksperymentom, ale ten akurat może (ale nie musi) się nie udać z wyżej wymienionych powodów. Z resztą ta /\ opinia z żródła mówi o wszystkim... w pełni się zgadzam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 12 Kwiecień 2008 Jak to bedzie kilka misji to mi to dynda ale jak dadza nowe miasto choc watpie b taki miasto sie dluugo by robilo i jeszcze je dopracowac by ni bylo bugow heh. Ja tam sie nie poboje o to i sadze ze obie wersje beda sie dobrze sprzedawac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 co do syfienia dysku to w PS3 bedziemy musieli zainstalowac jakies party GTA ;] ale na X'a juz nie ... ;p co do tego filmiku to niewydaje mi sie ze to FAKE. O ile wiem kopie GTA4 zostyaly rozdane duzym serwisom lecz tylko w wersji na Xa, na jakiejs zagrqaniczniej streonie byla informacja ze otrzymal jego wlasciciel oryginalna kopie GTA4 na Xa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aluzjonista 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=JnNLpeJzDi8Według mnie to fake Jakoś dziwne... Gdy był jeszcze w XBL monitor był ciemniejszy a gdy niby włączyło się GTA monitor był jaśniejszy, jakby nagle światło zaczęło świecić^^ No i ciekawe jest to, że w tym niby intrze użyto tylko screenów które są już dostępne w sieci od jakiegoś czasu. Moim zdaniem prawdziwe intro pokaże coś innego i nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 13 Kwiecień 2008 co do syfienia dysku to w PS3 bedziemy musieli zainstalowac jakies party GTA ;] ale na X'a juz nie ... ;pco do tego filmiku to niewydaje mi sie ze to FAKE. O ile wiem kopie GTA4 zostyaly rozdane duzym serwisom lecz tylko w wersji na Xa, na jakiejs zagrqaniczniej streonie byla informacja ze otrzymal jego wlasciciel oryginalna kopie GTA4 na Xa No na x360 zadna gra sie nie doinstalowywuje bo: X360 ta uboga wersja nie ma dysku i producenci gier musza robic gry tak aby nie uyzywaly nic dysku co R* bardzo wkurzalo gry robili gre na x360, natomiast BD jest torche wolny dlatego ten zabieg jes wymagany no chyba ze R* oos wykombinowal i sie danych zrzucac nie bedzie ;] A co do grafiki to screeny biedne ale filmy pokazuja jak naprawde GTA bedzie wygladac i dla mnie to rewelacja Wejdzcie na www.gtareview.com i w dziale IV wlaczccie radiostacje i spojrzcie na twarz nico dla mnie grafa jes na poziomie COD4 ;] Nawet w COD4 jest podobny ziomek do nico xP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 13 Kwiecień 2008 Jak po przejściu każdej części lubię się potem pobawić cheatami Np. w San Andreas, mój ulubiony to zamieszki na ulicach W IV ma być największa baza cheatów! xD Pewnie nie zabraknie takich podstawowych (bronie, nieśmiertelność itp.) ale ciekawi mnie co autorzy dodadzą do takich nietypowych... Może jakieś nietypowe bronie? Np. coś z Crackdowna - broń która wystrzeliwuje kolce, które przybijają przechodniów do pojazdów, a następnie możesz jeździć z taką 20 osobową osłoną xD Albo przywołanie jetpacka z San Andreas do GTA IV ... Tak sobie polatać po LC, stanąć na samym czubku Empire State Building czy na "browarze" Statuy Wolności ;D A Wy co byście chcieli żeby było w cheatach? A i jeszcze co do wykorzystania sixaxisa. Może będziemy go używać w minigierkach, takich jak bilard czy rzutki Zamach padem tak, jakbyśmy mieli rzucić lotką a potem krzyki młodzieży która padem rozwaliła telewizor xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aluzjonista 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 ja bym chciał zobaczyć jak całe liberty płonie to by był piękny widok a na ulicach panika, wojsko, policja , straz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaile 3 Napisano 13 Kwiecień 2008 Już niedługo gra wychodzi Mapa jest niczego sobie.I będą fajne miejsca do odwiedzenia .Mi stacje radiowe bardzo odpowiadają(nie wszystkie, ale ogólnie są dobre ) Mi GTA może nawet 10GB zająć tylko, żeby dobrze chodziło Nietypowe bronie-to by było świetne .Jetpack...można by polatać...tu i tam .Za nieśmiertelnością jakoś nie przepadam...wole wpisywać kody na życie i kamizelkę.Większe emocje Ja nie używam kodów do przechodzenia gry, tylko na przykład, żeby zrobić masakre na ulicach .Zgadzam się z tym, że kody używane po to by przejść misje to bezsens...traci się przyjemność gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 No okej więc ja powiem grafika mi się coraz bardziej podoba.Wspaniale by było gdyby trzymała taki poziom jak np. Fight night 3 ale to tylko marzenia ;((.Uszczęśliwił mnie fakt o tym że da się grać nawet w 1080p.No i jestem ciekaw jakie będą efekty bo na screenach słabiuutko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 13 Kwiecień 2008 Gra lazila w 720p to ze pisze 1080p bedzie skalowaniem jej do takiej rozdzielki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 Słyszałem że niby gra krąży już w wersji na x360 na torrentach ale raczej plotka .Ja tam tak na grafike patrzeć nie będę bo mnie gameplay rajcuje najbardziej .Widzał ktoś tą stronke dużo info jest http://www.gta4.net/missions/ I jeszcze takie pytanie z mojej strony wie ktoś jak z tworzeniem własnej postaci w multi jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 13 Kwiecień 2008 Słyszałem że niby gra krąży już w wersji na x360 na torrentach ale raczej plotka .Ja tam tak na grafike patrzeć nie będę bo mnie gameplay rajcuje najbardziej .Widzał ktoś tą stronke dużo info jest http://www.gta4.net/missions/I jeszcze takie pytanie z mojej strony wie ktoś jak z tworzeniem własnej postaci w multi jest? Im dluzej grasz tym postac bedzie miala lepsze ciuchy przez co inni gracze zobacza doswiadczonego gracza, ni wiem cz np. odpalimy gre o 6 rano i gramy do 1 w nocy to czy wtedy mamy te lepsze ciuchy czy np. bedzie jakis serw z danymi i tam beda sie zapisywac osiagnecia tego jeszcze chyba nikt nie wie xP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 Mi by pasowało takie coś jak jest w Saint Row za każdą runde dostajesz fufu i za nie kupujesz sobie potem w opcjach ciuszki :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 13 Kwiecień 2008 http://i52.photobucket.com/albums/g10/wwcr/P1010249-1.jpg hmm... czy ja dobrze rozumiem?? Tylko 60 pojazdów w GTA IV!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aluzjonista 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 http://i52.photobucket.com/albums/g10/wwcr/P1010249-1.jpghmm... czy ja dobrze rozumiem?? Tylko 60 pojazdów w GTA IV!? Tam jest napisane, że narazie 60 pojazdów zostało "objawionych" (revealed) . Czyli nie ma się czym martwic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 13 Kwiecień 2008 Uff... to by było "troche" mało... Pewnie pooglądali traliery i obliczyli sobie ile wozów zobaczyli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 Ja jestem ciekaw ile będzie broni a szczególnie tych białych(ręcznych). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach