Skocz do zawartości
Emir

Grand Theft Auto IV

Rekomendowane odpowiedzi

@wojnar

To z tą kartą to fake... po 1 dziwne pudełko, ale mniejsza...

widać na pudełku, że pisze PS3... a w środku na płycie jest napis DVD, powinien być blu-ray... no nie??

Z resztą tam nie ma mapy GTA IV, a wszyscy wiemy, że będzie

Ale trzeba przyznać, że sie narobili...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tu o grafe nie chodzi choć ta mi sie zdaje że jest gorsza od tej z Saint Row choć tam rysunkowa bardziej była i tak ładniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update strony IV wiecej na www.gtareview.com pierwszy news jak narazie.

Ladny central park widac jego "przestrzen" to juz nie te malutkie gowienko z III i LCS tylko troche grafika dziwna xd mam nadzieje ze bedzie lepiej na TV i ze to dziwne screeny albo slaba ich jakosc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, wraz z kolejnymi zdjeciami grafika wydaje sie byc coraz gorsza widac ze filtrowanie jest na niskim poziomie, jednak mnie to wcale nie odstrasza i tak bede sie zagrywal do upadlego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już widzę że PlayboyX będzie moim ulubionym NPC :];]

A co do broni to najlepszy motyw na początku jak go kijem bije xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda tylko ze te 1080p mi i tak nic nie da bo nie stać mnie na fullHD i kupie hd-ready :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3340kb to 3mb D: czyli IV nic na dysk nie instaluje?

Aluzjonista ale z tego co wiem gra ma byc tylko w 720p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie wkurza to ze sie zamki w broniach nie cofają przy strzale - w max paynie 1 bylo juz takie cos - trzeba napisac do developerow - moze jeszcze to poprawią ;]

dla tych co nie wiedzą o co mi chodzi :

ZAMEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powinni :] , a tak wogole patrząc na te pudełka to ciekaw jestem jak zostanie funkcja SIXAXISa wykorzystana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz juz dawno za pozno ale masz racje, powinni.

a jeśli chodzi o te funkcje to mi sie wydaje ze sie to będzie wykorzystywało przy strzelaninach (np. celowanie zza auta itd.) i jakichs inny tym podobnych rzeczach bo zeby wykorzystywac to przy np. jezdzie bike'm to raczej impossible

do Pips'a : hmm, a widziałeś te oznaczenia z tyłu na grze? właśnie sie zastanawiam co z ta rozdziałka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co widac gra bedzie smigac we wszystkich rozdzielczosciach, pewnie bedzie skalowana , jak w call of duty 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
teraz juz dawno za pozno ale masz racje, powinni.

a jeśli chodzi o te funkcje to mi sie wydaje ze sie to będzie wykorzystywało przy strzelaninach (np. celowanie zza auta itd.) i jakichs inny tym podobnych rzeczach bo zeby wykorzystywac to przy np. jezdzie bike'm to raczej impossible

do Pips'a : hmm, a widziałeś te oznaczenia z tyłu na grze? właśnie sie zastanawiam co z ta rozdziałka...

licze na jakąs łatke w dniu premiery :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie te ostatnie screeny rozczarowały Spodziewałem się czegoś więcej po takim tytule, ale cóż... Nie ma gier idealnych Miejmy nadzieję, że Mafia 2 nie padnie ofiarą aż w takim stopniu "graficznej ewolucji". Już się doczekać nie mogę kiedy otrzymam swój preorder na GTA4. Chyba będę szalał w LC, aż padnę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aluzjonista no widzialem ale zastanawiam sie wogole skad on ma fotki pudelka D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze sixaxis bedzie wykorzystywany przy lataniu helikopterem ? - to by chyba miało sens i nie było by uciązliwe jak celowanie strzałami w heavenly swordzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
moze sixaxis bedzie wykorzystywany przy lataniu helikopterem ? - to by chyba miało sens i nie było by uciązliwe jak celowanie strzałami w heavenly swordzie

No to by było super! Latanie śmigłowcem z wykorzystaniem sixaxis'a byłoby czymś nowym. Albo np. przechylanie się podczas wyskoku na motocyklu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko nie sixaxis :X mam nadzieje ze zyroskop bedzie opcojnalny i nie trzeba bedzie nim grac bo go ne nawidze :X jedynie dobrze mi sie gra nim w unchartedzie i folklore ale gralem w skate nim to masakra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tylko nie sixaxis :X mam nadzieje ze zyroskop bedzie opcojnalny i nie trzeba bedzie nim grac bo go ne nawidze :X jedynie dobrze mi sie gra nim w unchartedzie i folklore ale gralem w skte nim to masakra...

Masz rację, żyroskop powinien być jako jedna z możliwości sterowania, bo nie wiadomo jak to będzie wyglądało w grze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Masz rację, żyroskop powinien być jako jedna z możliwości sterowania, bo nie wiadomo jak to będzie wyglądało w grze...

No i tak powinno byc jak w wiekszosci gier, z tego co widze helikoptery w IV lataja normalnie czyli leca prosto i juz ich przechylac ne trzeba jak w innych gta to nie wiem co by dalo wam wychylanie sixaxisa

GT5 też ma z tyłu że jakieś około 3mb instaluje a pokazało 6gb... Więc tyle waży save czy coś

No raczej masz racje, na pudelku od VCS pisze mi 768kb minimum na karcie Oby bylo z 5GB okolo bo mi zostalo 9GB i bede musial jakies demko wywalic : o choc po odpaleniu IV raczej w nic innego nie bede grac xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi