duzyBYK 99 Napisano 25 Kwiecień 2008 Gra dobrze to fakt ale na padzie nawet na największej czułości raczej nie da tak szybko się obracać. Da sie. On potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dawidek_007_2 Napisano 25 Kwiecień 2008 ja gram na padzie tylko i wyloncznie!!!!!!!!!! sensivity na ful!! zreszta jak wszystko!! sorka Adi ze cie wywalalo z naszego meczyku z Kuklesem ale to nie moja wina mnie tez po kazdym meczu rozlanczalo!! jescze popykamy niematw sie1 msze przyznac z Kuklesem niegrajcie nigdy hehe zkoda waszych nerwow i padow hehe pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukles 0 Napisano 25 Kwiecień 2008 To nie byl Adi tylko Aki. To zkim ja mam grac? Adiemu sie padl popsul i nie gra w U3 poki nie kupi dobrego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 25 Kwiecień 2008 To nie byl Adi tylko Aki.To zkim ja mam grac? Adiemu sie padl popsul i nie gra w U3 poki nie kupi dobrego. No wlasnie z kim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dawidek_007_2 Napisano 25 Kwiecień 2008 nie martw sie ze mna mozesz grac ja tak latwo sie niepoddaje hehe Byczek wie o tym hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crye 0 Napisano 23 Maj 2008 Mam pytanie, dużo jest graczy on-line? i czy da się grać i czerpać przyjemność z gry w ten tytuł na padzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 23 Maj 2008 Mam pytanie, dużo jest graczy on-line? i czy da się grać i czerpać przyjemność z gry w ten tytuł na padzie? Moze zaczne od pozytywnej sprawy. Na padzie gra sie swietnie jak juz sie do niego przyzwyczai. Celnosc tez przychodzi z czasem. Teraz tez maly minusik. Graczy jest srednio na jeza. Tzn roznie bywa. Ja gram wieczorami i nie ma tragedii ale z tego co wiem w dzien jest ciezko. Ja najbardziej lubie grac 1 na 1 a bardzo ciezko znalesc server dla dueli. DM i TDM zawsze sie jakis znajdzie. Nie wiem co do reszty trybow. Moze niech inni cos ci napisza, ja gram tylko dm tdm i duele. Polecam ci ta gre. Ja jestem nia zachwycony a gram juz kilka miesiecy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 30 Maj 2008 Ja ci te gre odradzam gdyz gra z botami szybko sie nudzi , a gra online laguje. Niekiedy mozna spotkac serw z dobrym pingiem ale jest to naprawde zadkosc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 30 Maj 2008 Ja ci te gre odradzam gdyz gra z botami szybko sie nudzi , a gra online laguje. Niekiedy mozna spotkac serw z dobrym pingiem ale jest to naprawde zadkosc ! Gra nigdy nie byla przeznaczona wylacznie do pojedynkow z botami. To tylko dodatek do potrenowania. Nie mozesz napisac ze gra online laguje!! bo to nie jest do konca prawda. Ja grajac codziennie widze jak to wyglada. Napewno znajdziesz serwery z niskimi pingami. 60 do 100. Ja znajduje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 30 Maj 2008 ja tam nawet jak nie mam dobrego pingu włączę mecz i nic nie laguje ogólnie lagi u mnie rzadko występują a mam nie jakiś super internet bo 1mb neostrade i slaby up do tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 30 Maj 2008 Ja jak wejdę do meczu to gra śmiga mi pięknie. Tylko raz miałem lagi. Za to problem jest z połączeniem się z niektórymi serverami. Zrywa mi połączenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 9 Czerwiec 2008 Unreal Tournament 3 - coś na kształt recki: Wczoraj, z okazji zbliżających się urodzin sprawiłem sobie prezent w postaci UT3 oczywiście. Przychodzę do domu strasznie zadowolony, już nie mogę się doczekać pierwszych chwil z serią Unreal Tournament od czasu leciwej już UT2004. Po włączeniu wita mnie dobrze zrobione i intuicyjne menu. Ostawiam wszystkie pierdółki typu dźwięk, czułość kontrolera, Post Processing (niech mi ktoś powie, co to jest i jak wpływa na grafikę i poziom FPS). Następnie przechodzę do mojej ulubionej części menu, czyli tworzenia postaci. Wciąż nie mogę nacieszyć wzroku tą grafika! Cudo! Blask! Bling-bling! Według mnie jest lepiej, niż w Uncharted... Z racji tego, że mam jeszcze sporo miejsca na dysku, postanowiłem zainstalować grę. Plik zajmuje ponad 2GB, ale za to bardzo skraca czas wczytywania map. Po ustawieniu wszystkiego dochodzę do wniosku, że przyda mi się trochę treningu, więc odpalam kampanię. Wiem trochę, czego się spodziewać, bo grałem w demo na PC. Jestem pozytywnie zaskoczony tym, że twórcom udało się całkiem zręcznie wpleść pomiędzy kolejne rozgrywki dosyć ciekawą fabułę. Po opanowaniu sterowania przechodzę do krwawej wisienki na tym nierealnym torcie, czyli oczywiście do Multiplayera. I tu się zaczynają schody: trochę mało tych serwerów, do tego wszystkie mają dziwnie duże pingi. Ale nic to, wchodzę na pierwszy lepszy DM i kolejne zaskoczenie: gram jak noga. W shootery gram od dawna, ale w UT3 dostałem niezły wycisk. Próbuję na innym serwerze i jest jeszcze gorzej, jakiś gość ownuje wszystko, co się rusza. Po chwili nachodzi mnie refleksja: co ja kupiłem? To jest jeszcze gorsze, niż Warhawk, który totalnie mi nie przypadł... Wydałem w Empiku tyle kasy (129zł + bon na 100zł z progamu 5 Plus), na kolejną grę, w którą nie będę grał. Pocieszam się tym, że pudełko ma ładne i będzie się nieźle prezentować na półce. Następnego dnia (czyli dzisiaj) po wkurzającej sesji w CoD4 (byłem dobry, jak zawsze zresztą, ale nie zaliczyło mi punktów 3 razy pod rząd) pomyślałem, że przyda mi się chwila odstresowania i jakby od niechcenia włączyłem UT3. Tym razem włączyłem grę trochę później, więc miałem do wyboru więcej serwerów, zdecydowałem się na Warfare (czyli stare, dobre Onslaught z UT2004), a potem na Vechicle CTF. I tu miłe zaskoczenie - grało mi się naprawdę przyjemnie. Wielką radość sprawia rozjechanie przeciwnika Scavengerem, a jeszcze większą usmażenie kogoś laserami Darkwalkera. Podsumowując, złe pierwsze wrażenie było spowodowane tym, że niezbyt lubię hardcorową sieczkę na małych mapach (oczywiście są osoby, które tylko po to kupiły tą grę). Na dużych mapach, na których rozgrywka skupia się na wykonywaniu celów jest po prostu super (miałem do wyboru jeszcze ET Quake Wars, ale zaufałem marce Unreal i silnikowi UE3). Grę należy pochwalić również - poza grafikę oczywiście - za stronę dźwiękową, genialnie zrobione animacje postaci, przemyślane mapy i wsparcie dla zawartości tworzonej przez samych graczy (niedługo zaopatrzę się w pendrive, upatrzyłem już sobie kilka modów i mapek). Reasumując, polecam wszystkim miłośnikom serii, zarówno tych, którzy lubią wykonywać zadania, jak i tym, którzy cenią sobie krwawą jatkę. Tym bardziej, że w kolejne nierealne bitwy i pojedynki stoczymy -jak wynika z dzisiejszych informacji - dopiero na konsolach następnej generacji, w okolicach roku 2012... Grafika: 10/10 - Wszakże to Unreal Engine 3... Dźwięk: 9/10 - Next-gen pełną gębą. Bronie: 8/10 - Takie, jak w każdym innym UT, ale oczywiście 5 razy ładniejsze, chociaż mogłoby być ich trochę więcej. Miodność: 9/10 - Pomimo wszystkich bajerów, to wciąż stary, dobry Unreal Tournament. Seria w ogóle nie straciła ducha, jak na przykład Battlefield ([*]). OGÓLNIE: 9/10 P.S. Już wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 9 Czerwiec 2008 uuu ale doje...les stary. Troche po czasie.... Nie chce nic pisac ale to nie jest recenzja... Mimo wszystko fajnie ze kupiles gre, obys jej szybko nie sprzedal. Jak juz po jakims czasie bedziesz czul ze jestes dobry, odezwij sie to zagramy duela. Zapraszam Cie do dzialu online tam temat jest troche bardziej ruchawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 10 Czerwiec 2008 P.S.Co to jest ten Post Processing i jak to wpływa na grę? Jest to rodzaj zmiany obrazu przy odtwarzaniu, poprzez zastosowanie różnych filtrów.Np: Vivid-ostry,jaskrawy(kolory jakby bardziej nasycone) Muted-przytłumiony Intense-wiadomo,wszystkie kolory są bardziej intensywne. Jest jasniej i bardziej kolorowo Musisz sobie sam idnywidualnie dopasować najlepsze ust. do własnych upodobań. Zależy to tez od ekranu,jakiego sie używa. Ja mam np. TV LCD z drażniącym mnie problemem migotania obrazu,więc zastosowałem "muted" dzięki czemu obraz już tak nie migocze. Tu masz porówanie poszczególnych filtrów.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 10 Czerwiec 2008 uuu ale doje...les stary. Troche po czasie.... Nie chce nic pisac ale to nie jest recenzja... Mimo wszystko fajnie ze kupiles gre, obys jej szybko nie sprzedal. Jak juz po jakims czasie bedziesz czul ze jestes dobry, odezwij sie to zagramy duela. Zapraszam Cie do dzialu online tam temat jest troche bardziej ruchawy Wiem, że moja recka do pięt nie dorasta tym z CD-Action i innych czasopism branżowych, ale przyznasz, że jak na pierwszą w życiu, jest nieźle... I dzięki za zaproszenie, zdobędę trochę skilla, to możemy razem pograć... @MAGpl: Dzięki za pomoc, wiem już wszystko, co chciałem wiedzieć. Edit: Zfragowałem temat? o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 15 Czerwiec 2008 Zfragowałem temat? o.O To zapraszam do gry tam ja zfraguje ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawyerart 0 Napisano 15 Czerwiec 2008 Panowie może by jakiąś partyjkę dobrego strzelania wieczorem zorganizować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 15 Czerwiec 2008 Panowie może by jakiąś partyjkę dobrego strzelania wieczorem zorganizować? Podaj id: moje znasz. Jestem za! Chcesz 1 na 1 czy dm? Dm bedzie ciezko bo nie bedzie wystarczajaco duzo ludzi. Jak bedzie nas 3 to bedzie cud. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 15 Czerwiec 2008 Sorry BYCZKU,że dałem ciała i mnie nie było. No ale sprawy się potoczyły nieco inaczej.Dzisiaj jestem wolny,ale raczej duela nie pogramy.Muszę poczekać na pada(w tyg.).Ten już nie da rady:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 15 Czerwiec 2008 Ja mogę się też dopisać na wieczorek . A o której przewidywana gra? Polecam mapę FlatWars (chyba jakiś Polak ją robił ). Jest do ściągnięcia na ut3mod.com. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 15 Czerwiec 2008 Ja mogę się też dopisać na wieczorek . A o której przewidywana gra? Polecam mapę FlatWars (chyba jakiś Polak ją robił ). Jest do ściągnięcia na ut3mod.com. Ooo,widze że jednak prócz mnie i Nekrokatolika jest tu ktoś kto gra na innych mapach niż standardowe:) Dodam Cię do listy,pogramy czasem. Napisz mi jakie mapy jeszcze wrzuciłeś? FlatWars jest niezła,ja wyczaiłem dobrą na duele- IDOMA. Poza tym najbardziej przypadła mi do gustu Harbor,niezły klimat. Zresztą jest masę ciekawych map Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 15 Czerwiec 2008 Ooo,widze że jednak prócz mnie i Nekrokatolika jest tu ktoś kto gra na innych mapach niż standardowe:) Dodam Cię do listy,pogramy czasem. Napisz mi jakie mapy jeszcze wrzuciłeś? FlatWars jest niezła,ja wyczaiłem dobrą na duele- IDOMA. Poza tym najbardziej przypadła mi do gustu Harbor,niezły klimat. Zresztą jest masę ciekawych map Nie ma problemu . Zresztą jak postawisz server, ja zacznę od ciebie ściągać mapy i mody, jakie wrzuciłeś stawiając server. Wieczorem dodam Ciebie do listy znajomych . A co do map to jeszcze mam kilka np. Shrine, taką klockową ''Lego'' (potrafi się przywiesić czasem xD - wszystko się w niej rozpada), Shrine i wiele innych, ale nie pamiętam nazw. Mam jeszcze dużo postaci i modów typu widok z trzeciej osoby, Slow Motion, Low Grawity i takie tam . Napewno wrzucę sobie te mapy, co Ty masz. A skąd ściągasz? Z ut3mod.com? PS. W WarHawk'a też grasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawyerart 0 Napisano 15 Czerwiec 2008 Mam jeszcze takie pytanie nie posiadam innych mam niż standartowe, czy muszę je sciągać wcześniej czy sciągnął się podczas ładowania jak to było kiedys w ut1 na pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 15 Czerwiec 2008 Nie ma problemu . Zresztą jak postawisz server, ja zacznę od ciebie ściągać mapy i mody, jakie wrzuciłeś stawiając server. Wieczorem dodam Ciebie do listy znajomych .A co do map to jeszcze mam kilka np. Shrine, taką klockową ''Lego'' (potrafi się przywiesić czasem xD - wszystko się w niej rozpada), Shrine i wiele innych, ale nie pamiętam nazw. Mam jeszcze dużo postaci i modów typu widok z trzeciej osoby, Slow Motion, Low Grawity i takie tam . Napewno wrzucę sobie te mapy, co Ty masz. A skąd ściągasz? Z ut3mod.com? PS. W WarHawk'a też grasz? Heeh,to chyba będzie problem z moim netem. Mam radiówkę i połączenie na niej nie jest za stabilne. Na dodatek to tylko 512:/ Ale max mape na 4graczy powinno pociągnąć. Będe gotowy za jakieś 30min. Mapy pobieram z oficjalnego forum Epic Games. Co do WarHawka,oczywiście:) Baa,to jedna z moich ulubionych pozycji na Sonce,od kiedy raz zagrałem to zwarjowałem na jej punkcie. Jak grywasz także,to wyslij mi friend requetsa na konto z WarHawka-MadMikePL. To jest konto US,stamtąd pobrałem WH,było taniej:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 15 Czerwiec 2008 Mam jeszcze takie pytanie nie posiadam innych mam niż standartowe, czy muszę je sciągać wcześniej czy sciągnął się podczas ładowania jak to było kiedys w ut1 na pc Więc tak,raz próbowałem się dostac do gry rozgrywanej na mapie Morbias,której to nie miałem. No i nie pobrało mi jej niestety,ale to pewnie dlatego że to mapa z oficjalnego dodatku,który trzeba było pobrać z PS Store. Więc modami/mapami nie powinno tak chyba być. Bo jak wszedłem raz do gry z mutatorem,którego nie miałem to mi go pobrało,więc analogicznie mapy powinno także pobrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach