Leon 107 1 Napisano 17 Styczeń 2012 Pograłem trochę u kumpla na X-sie spodobało mi się i kupiłem sobie na PS3 w media za 124 zeta ,pierwsze co mnie zaskoczyło po odpaleniu gry to grafika, na PS3 jest TRAGEDIA w porównaniu do X-a dzwiek super no i sterowanie też pozostawia wiele do życzenia,po odpaleniu gry była do ściągniecia łatka wie ktoś co ona daje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) blagam powiedzcie ze nie tylko ja sie mecze z tym przedostatnim wyzwaniu 10 odcinka, w debilnym polskim tlumaczeniu jedz twardo 4.0..... To jakas masakra jest, jak juz mam dobry czas to nagle atak trafficow albo przeciwnik dostaje skrzydel i robi platynowy czas :/ 2 fajki, chlodzenie lba na balkonie i jest.. 1,5 sekundy zapasu :/ jak ktos bedzie je robil to zycze cierpliwosci :D Edytowane 19 Styczeń 2012 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 20 Styczeń 2012 Ja zrobiłem, ale fakt- to chyba najtrudniejsze wyzwanie w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 20 Styczeń 2012 Nawet nie wiesz jaki irytujacy byl dla mnie Twoj czas jak widzialem 0.2 przewagi a po chwili 2sek straty i wiedzialem ze zlota juz nie bedzie heheh jeszcze jedno durnowate trofeum, zloto z maszyny losujacej. Istny absurd, jak nie ma go to wygrywam.. A jak mi sie juz trafilo to bylem 3 po pechowych akcjach :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldekxx68 2 Napisano 22 Styczeń 2012 ja na łatwym miałem mały problem z przejechaniem metra możliwe że nie będzie czytać kierownicy, przecież to jest dobre arcade moim zdaniem kierownica psuje frajde z grania w gry arcade kierownicy używam tylko do GT5 i czasem do DiRT 3 dzieki udało się:teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 1 Luty 2012 (edytowane) Ktoś kupił nowe DLC? Warto? Edytowane 1 Luty 2012 przez tata_arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 2 Luty 2012 nie wiem czy jest warte calosci kwoty, o ile nie wysle gry jutro bo juz jest notabene sprzedana, to moze na weekend sie skusze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 3 Luty 2012 Jak ktoś jeszce tego nie zna- kod na AEM Challenge Series- aemintakes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRner87 0 Napisano 19 Luty 2012 Mam jedno krótkie pytanko, a mianowicie, czy da się zdobyć trofeum, ze przejście gry, na najwyższym poziomie trudności, w prostszy sposób, niż przechodząc cały The Run, to wspomnianym poziomie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 19 Luty 2012 Wystarczy ostatni etap. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRner87 0 Napisano 19 Luty 2012 Dzięki za odpowiedź! Przy okazji, The Run co chwile zaskakuje mnie swoim niedopracowaniem, tym razem w kwestii samego Autologu. Przeszedłem, tytułowy tryb, po raz drugi, z ciekawości chciałem sprawdzić, jak mój czas prezentuje się na tle znajomych, ale wybierając Ranking The Run, pojawia się pusta plansza z informacją brak czasów czy coś w tym stylu. Być może to problem tymczasowy, ale jednak takich czy innych doświadczyłem w grze więcej (jak na przykład co jakiś czas brak znajomych w grze, czy ich czasów - wiem, że patch naprawił ten problem, ale w moim przypadku on wciąż co jakiś czas się objawia). Nie mniej, The Run, nie jest grą wcale taką złą, jak zakładałem, po wcześniejszym ograniu dema oraz po przeczytaniu wielu recenzji dostępnych w sieci. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poland190 0 Napisano 24 Luty 2012 ja mam 3 nfs'y nfs the run nfs hp i nfs undercover chcecie zagrac ze mną piszcie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcio6669 1 Napisano 25 Luty 2012 Szukam kogos kto pomoze mi zdobyc trofea zespolowe w THE RUN :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wujek1984 2 Napisano 26 Luty 2012 Robcio ja się piszę na trofea multi ale tak za kilka dni. Mam grę pożyczoną, to będę chciał zaliczyc to w wersji "darmowej" ale to dopiero jak ogarnę wyzwania wszystkie. Orientuje się ktoś ile trwa darmowa wersja bez online passa? Czy w ogóle będę w stanie wbic platynkę bez tego? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcio6669 1 Napisano 26 Luty 2012 Orientuje się ktoś ile trwa darmowa wersja bez online passa? Czy w ogóle będę w stanie wbic platynkę bez tego? Na to pytanie to ja Ci nie odpowiem :) nie mam zielonego pojecia ale pewnie nie da rady :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 27 Luty 2012 Darmowa wersja trwa 2 dni, można bez problemu wbić na niej platynę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wujek1984 2 Napisano 28 Luty 2012 To fajnie, dzięki za info. W 2 dni spokojnie powinienem się wyrobic. Mogę wysłac Ci zaproszenie na PS? Przydadzą mi się czasy kogoś kto ma już platynę, to pomaga w wyzwaniach. Swoją drogą szkoda, że własny rekord się nie zapisuje no chyba, że ja coś robie źle:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 4 Marzec 2012 Możesz mnie dodać, ale nie mam jeszcze platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldekxx68 2 Napisano 11 Marzec 2012 mi zostało tylko to Debilne Jedz Twardo 4.0 do wbicia si e do platyny ale nie dam rady tego zrobic .Czas który trzeba uzyskac do złota jest w/g mnie zrobiony z księżyca.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mate1214 4 Napisano 15 Marzec 2012 Siema. Mam pytanko: 1.Na Ps3 mam 2 konta: ,,a,,-moje na którym wykorzystam online pass, i ,,b,,-mojego brata. I czy jeżeli wykorzystam ten online pass na koncie ,,a,, to czy w multi będę mógł grać tylko na koncie ,,a,, czy i również na ,,b,,?? Z góry dzięki za pomoc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 16 Marzec 2012 bedziesz mogl na kazdym koncie na konsoli pograc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wujek1984 2 Napisano 16 Marzec 2012 (edytowane) BrzozaLuk jesteś pewny na 100%? Mi się wydaje, że online pass działa na 1 konto tylko nie na konsole. Już wiem, że platyny nie wbiję, po ograniu całego singla okazało się, że na trialu dwudniowym nie da się zamieścic zdjęcia:/ Ale syf edit1 Jakoś nie mogę ogarnąc tego multi, ciągle mnie wywala:/ Brakuje mi zadań wieloosobowych, a trial kończy mi się dzisiaj. Gdyby ktoś był tak dobry i ogarnął ze mną je dzisiaj będę bardzo wdzięczny. Z randomami jakoś nie mogę się dogadac, kilku przyjęło zaproszenie do PSN ale pózniej jakoś nie odpowiadali na zaproszenia do teamu. PSN wujek1984 Edytowane 16 Marzec 2012 przez wujek1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 16 Marzec 2012 Jestem pewien, online pass dziala na cala konsole.. Ja mialem swoj op na osobnym koncie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziemniak82 10 Napisano 6 Kwiecień 2012 Czy gra obsługuje kierownicę? Ktoś pisał że G25 nie widzi, a jak inne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 6 Kwiecień 2012 (edytowane) Chcesz w NFSa grać na kierownicy? Edytowane 6 Kwiecień 2012 przez tata_arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach