wiktorvcr 0 Napisano 17 Czerwiec 2009 Ludzie pomóżcie. Kupiłem resistance i przy instalowaniu wyskoczył mi komunikat że jest patch 1.60 pobrałem go i zainstalowałem po czym od razu się giera też zaczeła się instalować(i zaczeły sie problemy). Gra mi nie widzi drugiego pada oraz nie mogę grać online i nie wiem czemu. Prosił bym o szybką odpowiedź na moje pytanie co mam zrobić żeby te błędy naprawić oraz żeby wszystko normalnie śmigało. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 26 Lipiec 2009 hej Mogę grac w 2 z kolegą na jednej konsoli, że zabijamy się miedzy sobą nie posiadając neta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 26 Lipiec 2009 hej Mogę grac w 2 z kolegą na jednej konsoli, że zabijamy się miedzy sobą nie posiadając neta? Nie, tylko Co-Op. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 1 Sierpień 2009 Wiadmo coś czy będzie kolejna część? Pytam, bo nie śledzę na bieżąco wszystkich serwisów z newsami o grach z braku czasu... Po zakończeniu dwójki to już nie wiem... ;P Hale niby mówi że "This is just a beginning" a jednak kończy się jak się kończy... <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 1 Sierpień 2009 Ma ktoś w tej grze platynę ?? jest bardziej hardkorowa niż w GTA IV :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 1 Sierpień 2009 Eee... Tam... Wydaje Ci się ;P Jest nie tyle hardcore'owa co czasochłonna... Szczególnie te trofiki za multi. Mi brakuje jeszcze 9 pucharków do platyny :teehee: I wszystkie właśnie za multi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Sierpień 2009 Wiadmo coś czy będzie kolejna część? Pytam, bo nie śledzę na bieżąco wszystkich serwisów z newsami o grach z braku czasu... Po zakończeniu dwójki to już nie wiem... ;P Hale niby mówi że "This is just a beginning" a jednak kończy się jak się kończy... <_< Oczywiście, że będzie R3. Przecież zakończenie dwójki jasno mówi, że Insomniac nie zrezygnuje z kolejnych części. Na 99% otrzymamy nowego bohatera gry, a Hale moze zostanie głównym złym? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 2 Sierpień 2009 Ma ktoś w tej grze platynę ?? jest bardziej hardkorowa niż w GTA IV :) Ja mam :P Najgorsze jest nabicie 10000 kills online a reszta to pikuś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 2 Sierpień 2009 Emsi a "Spector Intel-Znjadź wszystkie dokumenty Intel w kampanii kooperacyjnej" to jak to się do tego zabrać? Gdzie tego wogóle można szukać? Gram i gram i chyba jeszcze ani jednego Intel'a Co-Op nie mam. BTW. Można to gdzieś sprawdzić ile tego już jest? Bo w "Profile" wyświetlają się tylko Intel z kampanii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pickles 0 Napisano 2 Sierpień 2009 Emsi a "Spector Intel-Znjadź wszystkie dokumenty Intel w kampanii kooperacyjnej" to jak to się do tego zabrać? Gdzie tego wogóle można szukać? Gram i gram i chyba jeszcze ani jednego Intel'a Co-Op nie mam. BTW. Można to gdzieś sprawdzić ile tego już jest? Bo w "Profile" wyświetlają się tylko Intel z kampanii... O ile dobrze pamiętam to za każdą ukończoną misję dostawało się jeden dokument z danego rejonu. I na pewno da się to sprawdzić, bo pamiętam, że się dało ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris155 0 Napisano 2 Sierpień 2009 Dokładnie tak. W Co-opie intele dostajesz za ukończenie misji. W każdym rejonie jest kilka (ok.10) inteli. Sprawdzić to możesz w zakładce Profil - Rewards są tam również zdobyte medale i wstęgi, musisz być oczywiście zalogowany. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 8 Sierpień 2009 Cześć A ja mam pytanie odnośnie wibracji w padzie w Resistance 2. Mam Dualshock 3, wibracje w systemie i w grze włączone, a podczas grania pad nie wibruje. Ktoś wie dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 8 Sierpień 2009 Do kolegi wyżej- a w innych grach są wibracje ? Teraz ja (trochę nie na temat): Ile jest misji w Resistance1 ? Jestem w misji pt. ANGEL w Northern Command po zawaleniu się kwatery/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Sierpień 2009 Teraz ja (trochę nie na temat): Ile jest misji w Resistance1 ? Jestem w misji pt. ANGEL w Northern Command po zawaleniu się kwatery/ Uuuu... nawet nie pamiętam gdzie to było. Ale Res1 można przejść w 2 dni bez najmniejszego problemu :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 8 Sierpień 2009 Ja dawkuję sobie powoli :D Może ktoś inny wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genesis 0 Napisano 8 Sierpień 2009 Uuuu... nawet nie pamiętam gdzie to było. Ale Res1 można przejść w 2 dni bez najmniejszego problemu :ok: A jak to wygląda w przypadku Resistance 2? Dłuższa fabuła? Czy może 6h wątku głównego i rzucamy grę do kąta? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeSoS 0 Napisano 8 Sierpień 2009 Teraz ja (trochę nie na temat): Ile jest misji w Resistance1 ? Jestem w misji pt. ANGEL w Northern Command po zawaleniu się kwatery Nie wiem dokładnie ile jest misji , ale jesteś dopiero gdzieś w połowie gry . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Sierpień 2009 (edytowane) A jak to wygląda w przypadku Resistance 2? Dłuższa fabuła? Czy może 6h wątku głównego i rzucamy grę do kąta? xD 6h to za mało. Przy ostrym graniu w 2 dni jak większość gier (choć sporo część można nawet w 1 dzień). Ale dochodzi jeszcze co-op, który mi zajął z 2 tygodnie jak nic. Multi odradzam, choć mimo jego totalnego debilizmu, wiążę z nim pozytywne wspomnienia. Jak sobie przypomne jak tam się wymiatało. Nie to co killzone, gdzie nie ma nawet dethmacha i co chwila ktoś z drużyny nabija mojego killa. EDIT: Acha, bym zapomniał. Sam spędziłem przy grze ok. 250h (o ile dobrze pamiętam, ale 200 na bank) więc wiem co mówię ;) Edytowane 8 Sierpień 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 9 Sierpień 2009 Wczoraj skonczylem R2 i hmmm, mam mieszane uczucia. Z jednej strony dawno nie gralem w tak dobra kampanie w FPS'ie, ale z drugiej jedynka byla o niebo lepsza, jakby "zniszczyli" serie. Bo tak - w R:FoM o Chimerze wiemy tyle, ze to wirus, prawdopodobnie wynik eksperymentow w Rosji, Hale jest kims wyjatkowym, etc. A w dwojce? Okazuje sie, ze Chimery to kosmici (co za banal), Hale jest jedym z tysiecy (czy nawet milionow, nornalnego zolnierza w grze nie ma), w ogole design Chimer jakis taki dziwny jest, poza zoltymi slepiami jakies takie do siebie nie podobne, ogolnie klimat R:FoM gdzies po drodze zaginal. I najgorsze, ze IG musi teraz w to brnac, albo jeszcze bardziej namieszaja w trojce. Za to sam gameplay jest idealny powiedzila bym, auto-aim na konsolach to jest jednak to, az mialem momentami uczucie jakbym gral na myszce i klawiaturze. Nie rozumiem tylko zakonczenia - wszystko poszlo zgodnie z planem, zabili kogo trzeba, bomba wybuchla i? Jakies planety w tle sie pojawily, otworzyl sie jakis portal miedzywymiarowy czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 9 Sierpień 2009 Nie rozumiem tylko zakonczenia - wszystko poszlo zgodnie z planem, zabili kogo trzeba, bomba wybuchla i? Jakies planety w tle sie pojawily, otworzyl sie jakis portal miedzywymiarowy czy co? Za bardzo to nie wiem o czym ty piszesz. Grałeś na trzeźwo? :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 9 Sierpień 2009 Heheh, jak najbardziej. Chodzi mi o moment jak Capelli wysiada ze statku i podchodzi do Hale'a, a ten sie wpatruje w niebo gdzie wydac zniszczone planety. Dokladnie na 1:00: http://www.youtube.com/watch?v=htxgx9ldy-Q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 9 Sierpień 2009 (edytowane) >Do kolegi wyżej- a w innych grach są wibracje ? Tak, są. W Resistance 2 też już są. Były cały czas włączone, więc na chwilę wyłączyłem, potem ponownie włączyłem i już mogę się cieszyć wibracjami. Dzięki Edytowane 9 Sierpień 2009 przez WaldekM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doug 2 Napisano 9 Sierpień 2009 Jeśli chodzi o multi naprawdę zabawa przednia, ale dla kogoś kto lubi napierdzielanki. Ja tam z multiplayerowych gier wolę Battlefielda Coda i GTA IV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genesis 0 Napisano 9 Sierpień 2009 Panowie, a czy R2 bardzo różni się od jedynki? Bo grałem w jej demko i w ogóle mi się nie spodobała... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 9 Sierpień 2009 Dokladnie na 1:00: http://www.youtube.com/watch?v=htxgx9ldy-Q :ohmy: oł, ale to raczej nie planeta :scare: Thx za przypomnienie końca, mimo że widziałem go z 10 razy ;) Jak dla mnie najlepsza końcówka. Wolę te ''It's beautiful'' od ''Oh crap!'' :ok: Genesis Zdecydowanie, przede wszystkim R2 nei śmierdzi niższą ligą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach