radzio2833 0 Napisano 27 Luty 2011 Hej. Na ile godzin wystarcza mniej więcej LBP w trybie SP ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 28 Luty 2011 Teoretycznie na jakieś 8 (trudno dokładnie ocenić), ale gra jest świetna, co sprawia, ze często do niej wracamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 10 Marzec 2011 Kilka słów ode mnie na temat gry :) Wszyscy się tym tytułem nakręcali, a gdy kupiłem konsolę i ściągnąłem demko LBP2 zacząłem się śmiać ze znajomego, że mi taki "wynalazek" proponował ściągnąć. O grze jakoś szybko zapomniałem, aż trafiła mi się okazja by za 50 zł od ręki kupić część pierwszą w swoim mieście (a szukałem właśnie jakiegoś tytułu za 50 zł). "Co mi tam" pomyślałem, zakupiłem i.... gierka jest tak świetna, tak rewelacyjna, że wstyd mi się przyznać do pierwszego wrażenia o którym pisałem wyżej. Żadna gra oprócz Uncharted 2 nie wywołała u mnie takiego błysku w oku jak LBP. Musiałem to wyrzucić z siebie, bo banan z twarzy nie schodzi od pierwszego uruchomienia :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyzio163 0 Napisano 10 Marzec 2011 Jestem świeżo po zakupie LBP (swoją drogą niezła okazja - GOTY w stanie idealnym - 55 zł). Zapraszam wszystkich do pogrania on-line, moje id: dyz163 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalaba1 1 Napisano 11 Marzec 2011 Witam. Potrzebuje 3-ech graczy, który pomogą zrobić mi 3 trofea. Najpierw zagramy level nie mając was na liście przyjaciół. - 1 trofeum Potem się zaprosimy do przyjaciół i zagramy lvl - 2 trofeum I potem pomożecie zebrać mi wszystkie pozostałe Bańki z punktami (mam 94% na dzień dzisiejszy) Kiedy mi pomożecie jestem chętny, żeby też Wam pomóc zdobyć parę trofeów ;] Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 11 Marzec 2011 ... Najpierw zagramy level nie mając was na liście przyjaciół. - 1 trofeum ... Ciekawe jak chcesz to zrobić skoro nie będziecie ich na friendliście. Losowe wskakiwanie do levelu raczej niewiele pomoże. Po prostu trudno będzie Wam się odnaleźć w jednej grze. No i na marginesie to trofeum z wygraniem rundy z 4 graczami nie jest niczym nadzwyczajnym, zazwyczaj randomy lecą przed siebie i omijają większość bąbli i nagród. Będziesz może trochę odstawał za nimi ale staraj się wyzbierać najwięcej nagród i bez problemu wygrasz całą rundę :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wujek1984 2 Napisano 11 Marzec 2011 Witam. Potrzebuje 3-ech graczy, który pomogą zrobić mi 3 trofea. Najpierw zagramy level nie mając was na liście przyjaciół. - 1 trofeum Potem się zaprosimy do przyjaciół i zagramy lvl - 2 trofeum I potem pomożecie zebrać mi wszystkie pozostałe Bańki z punktami (mam 94% na dzień dzisiejszy) Kiedy mi pomożecie jestem chętny, żeby też Wam pomóc zdobyć parę trofeów ;] Pozdro Czesc. Chetnie zrobie trofeum za gre z trzema przyjaciółmi i pozbieram wspólnie bańki. Wyślij zaproszenie. PSNiD: wujek1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalaba1 1 Napisano 11 Marzec 2011 Tomo: Sry pomyliłem się, myślałem, że można zapraszać do gry będąc poza listą. Co do 2 trofeum to chyba mnie źle zrozumiałeś bo mi chodziło, żeby zagrać z trzema innymi graczami z listy przyjaciół. Wujek - ok, to jeszcze potrzebujemy jednego gracza, bo mój kumpel też ma LBP i zgodził się mi pomóc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akardo 7 Napisano 12 Marzec 2011 Tomo: Sry pomyliłem się, myślałem, że można zapraszać do gry będąc poza listą. Co do 2 trofeum to chyba mnie źle zrozumiałeś bo mi chodziło, żeby zagrać z trzema innymi graczami z listy przyjaciół. Wujek - ok, to jeszcze potrzebujemy jednego gracza, bo mój kumpel też ma LBP i zgodził się mi pomóc... Ja jestem chętny żeby z wami zagrać. Brakuje mi tylko do platany dwóch pucharków, party person i to żeby mieć wszystkie bąble. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalaba1 1 Napisano 13 Marzec 2011 Dobra to Akardo, Wujek i jeszcze jednego człowieka potrzebuję, bo kumpel pożyczył grę komu innemu... Do Booty Master brakuje mi wymaksowania jeszcze 7 poziomów, łącznie 42 bąble. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 14 Marzec 2011 Panowie, a czy ktoś np. z dwoma padami kto ma Prehistoric Move by się znalazł? Wymaksowanie tyranozaura - jedno trophy. Odwdzięczę się pomocą przy innych lvl lub LBP I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bykczek 1 Napisano 14 Marzec 2011 Panowie, a czy ktoś np. z dwoma padami kto ma Prehistoric Move by się znalazł? Wymaksowanie tyranozaura - jedno trophy. Odwdzięczę się pomocą przy innych lvl lub LBP I. W Prehistoric Move nie da się grać przez neta jak mi przynajmniej wiadomo wiec zostaje ci skombinować 4 pady mi i kumplowi się udało na jego profilu ale było ciężko. POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 14 Marzec 2011 O co chodzi z tym pucharkiem? Po co do tego 4 pady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 14 Marzec 2011 Jest srebrne trofeum ''Pięć to więcej niż cztery - Wymaksuj Wewnątrz tyranozaura w 5 graczy'', czyli z tego co rozumiem, jeden gracz ma w ręku dildo, a pozostałych 4 gra padami?:ermm: Nie wiem, nie robiłem tego i nie mam zamiaru. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 14 Marzec 2011 Ok, wezmę pady od kolegi. A czy mieliście problemy z 25 bańkami? Ja nie mogę jednej znaleźć na drugim lvl i jedna ostatnia wewnątrz tyranozaura (na samym końcu za krzakiem schowana - zebrałem ją, a nie zaliczyło;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 14 Marzec 2011 Ja przy zbieraniu baniek sugerowałem się youtubem, nie miałem przy tym większych problemów, aby zebrać wszystkie, także polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcoch 33 Napisano 14 Marzec 2011 Parę miesięcy temu osoby mające złote trofeum dostawały za darmo sackboy-a dodatek na move (tak wyczytałem paredziesiąt postów wcześniej), czy jest dalej możliwe uzyskanie za darmo dodatku, robiąc którekolwiek (bodajże z 3) złote trofeum? Siostrzenica mnie męczy o dodatek i się zastanawiam czy nie wziąć się porządnie za trofeum z 150 community lvls, hearts, tags. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 15 Marzec 2011 Kampania była raczej jednorazowa, taki mały ukłon dla stałych/starych wyjadaczy. Szczerze wątpię aby aktualnie zdobywane trofea od razu nagradzano kodem na dodatek, nigdzie też nie widziałem postu czy choćby wzmianki o dalszej dystrybucji kodów. Możesz więc kupić go na PsStore (kosztuje niewiele), lub też zdecydować się na zakup LBP2, tam Prehistoric Moves został dorzucony w gratisie :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon7319 4 Napisano 16 Marzec 2011 Poszukuję kogoś kto pomoże mi zdobyć platynę czyli np. zbieranie baniek itp. Po prostu towarzystwa żeby było raźniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon7319 4 Napisano 26 Marzec 2011 Poszukuję kogoś do gry online tj. zbieranie obiektów itp w celu zdobycia platyny... Mogę pograć w najbliższym czasie. Zapraszajcie do friends mój nick: sz_szostak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miela 5 Napisano 27 Marzec 2011 Siema Czy Little Big Planet umarło, czy nie. Jest dużo ludzi online? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 27 Marzec 2011 Setki, tysiące a może i nawet setki tysięcy :) Nadal na levelach pojawiają się cyfry rzędu 50-150 aktualnie w nim przebywających sackboy'ów :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miela 5 Napisano 27 Marzec 2011 To super! Dzięki za szybką konkretną odpowiedź, a jak wygląda sprawa z DLC są jakieś darmowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 27 Marzec 2011 W wersji GOTY masz dorzucone dodatki, opłaca się więc ją bardziej kupić. Jeśli jednak jeszcze nie posiadasz LBP to zdecydowanie bardziej polecam dwójkę. Można w niej korzystać z dobrodziejstw oferowanych dla obu części :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miela 5 Napisano 28 Marzec 2011 (edytowane) Niestety się pośpieszyłem i kupiłem jedyneczkę bez GOTY :) A drugą część już planuję kupić, więc może jakoś z tego wybrnę. Myślę, że do czasu, aż nie kupię części drugiej. Część pierwsza zapełni mi ten czas oczekiwania w zupełności :). A czy w pierwszej części też można robić gry np. wyścigi z tego co wiem do w drugiej części takie możliwości są, a jak wygląda to w pierwszej? (tzn. całokształt tworzenia "mini-gierek") Edytowane 28 Marzec 2011 przez miela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach