cwir 12843 Napisano 7 Październik 2008 Kazdy mily gracz konsoliLBP sie zadowoli takiej gry jeszcze nie bylo odkad mi sie tutaj zylo nie ma innej rownie dobrej skromnej, slodkiej, madrej zamiast grac w glupie strzelanki pograj w Litle big planetowe ukladanki gdy bedziesz dobry i lewele tworzyl ktos moze pare groszy ci dolozy jednak nie wiem czy to bedzie prawda ja tam i tak stworze level o diablach a ten wierszyk powstal w tej chwili wiec sie starajcie moi mili i ruszcie sie nie stojcie jak ch*j bo mozecie go zgarnac bo ja juz mam swoj Mateusz Pawlos 2008 Kod sie jeden tylko ostal Jeslis jeszcze go nie dostal Zaprezentuj tworczosc tu Wygrasz - wysle na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 7 Październik 2008 cwir to ja bym prosil bo po powrocie do domu kod od misia mi nie zadzialal :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal463 0 Napisano 7 Październik 2008 Mój wierszyk powstał skromnie z myślą ze ten kodzik trafi do mnie. LBP to świetna gierka i w dodatku na levelkach. Zamiast siedzieć próżno w domu w betę pocioraj ziomuś. Pomyśl troche i przejdź wszystko bo do niedzieli blisko. I podziel sie wrażeniami, bo ta gra jest dla mnie marzeniami. Gdy marzenie swe osiągne wtedy po pełną wersje reke wyciągne i będę grał do świtu zeby nie było kitu. O LBP plotek nie miara to super gra!!! i to jest ma wiara!!! LBP to długa gra więc pomysl o tym... dobra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Październik 2008 mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że lbp... mi się... znudziło, a nawet się zawiodłem ;/ pierwsze kilka godzin, och i ach, ale potem waliło monotonnością, idź, skocz, pociągnij, wciśnij, złap... i tak w kółko, niby fajne, oryginalne, ale nie ma tego czegoś, przynajmniej dla mnie - chyba tylko dla mnie , nawet multi nie daje dużo frajdy na dłuższą metę, liczyłem na więcej kombinowania... oczywiście zaraz kilka osób wyrazi swoje zdanie na temat tego postu, a mi pozostaje podkreślić, że to tylko moje zdanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sobies 0 Napisano 7 Październik 2008 Jako, że premiera zbliża się nieuchronnie zwracam się do was z pytaniem: Gdzie zamówiliście/zamawiacie swoje egzemplarze LBP ?! (tylko proszę nie pisać, że to będzie reklama sklepów itp. bo dla mnie to troszkę śmieszne jest... przecież tu zaglądają głównie fani elektronicznej rozrywki którzy w większości zamawiają gry z internetu) Jeżeli jednak komuś moje pytanie się nie spodoba to niech lepiej nie pisze Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King14 0 Napisano 7 Październik 2008 Witam Dzisiaj dostałem klucz do LBP od misiopuchatek XDD Dzięki Ale zaraz po instalacji chcę ją włączyć to mi wychodzi taki błąd : "An error occurred durning the start operation. (80029509)" Co mam zrobić ?? ( Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 7 Październik 2008 Ja teraz na wszystkich kontach (uk, us, jp) mam problem z pss i account management :/ coś z psn sie pitoli :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King14 0 Napisano 7 Październik 2008 Fakt przed chwilą chciałem wejść na PSS i mi wyszedł ten sam błąd. Thanks God that isn't a game. XDD Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 7 Październik 2008 Ten sam problem. Czy to czasem nie servery SONY ? Edit: No nic trzeba poczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King14 0 Napisano 7 Październik 2008 Pomyliłem się nie ten sam Echh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 7 Październik 2008 Ostatnio to dośc powszedni błąd. Niestety, ale usługa sieciowa Sony jest słaba. Oby nadejście Home to zmieniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 7 Październik 2008 Oo ja drugi raz dopieram trafiłem na wyłączenie PSN . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugibugi 0 Napisano 7 Październik 2008 Kto da koda?. BTW. Dużo osób zaczyna mówić ze juz po kilku dniach nudzi im się te gra i chyba jej nie kupią,....miesiąc temu mówiłem że gra się znuzi pewnie po 2tyg. i to sie sprawdza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 7 Październik 2008 Ja zagrałem, grafika świetna, dźwięki też, gameplay to już masakra, ale się nudzi Kupię, ale jak potanieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Październik 2008 Dużo? Naliczyłem ze dwie... Poza tym tu masz demo z 4 etapami a pewnie te osoby nie mają ciągu do tworzenia Ale nie namawiam Każdy osądzi po swojemu [object width=425" height="350][param name=movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=WcB_QpIt28M][/param][param name=wmode" value="transparent][/param][embed src=http://www.youtube.com/watch?v=WcB_QpIt28M" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350][/embed][/object] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 7 Październik 2008 Misio jednak działa po tej przerwie serverowej zadziałał właśnie sciągam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 7 Październik 2008 A ja dalej nie mogę znależć szukania innych map online bo te które są czyli na oko 15już przeszedłem i skąd inne wziąść to ja nie wiem.Ale taka prawda na początku fajne,tylko te skakanie już się nudzi.Czyli jedna grę mam mniej do kupienia.Może jak wyprubóje plansze inne to zmienie zdane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 7 Październik 2008 Ja zagrałem, grafika świetna, dźwięki też, gameplay to już masakra, ale się nudzi Kupię, ale jak potanieje... Hmmmm. Tak prawdę powiedziawszy, to nie chciałem byc osamotniony w swoim poglądzie, bo nie spodziewałem się takich reakcji, jednakże jak widzę, nie tylko mi się znudziło dośc szybko. Zwykle było tak, że każdy platformer miał jakąś fabułę, a na końcu czekała nagroda - koniec gry i rozwiązanie zagadek. Mam nadzieję, że tutaj też będzie ciekawie poprowadzona kampania dla gracza od twórców, bo jakoś nie przemawiają do mnie levele tworzone przez graczy, wręcz mnie nie interesują. Również jak kolega powyżej, kupię jak potanieję. Na premierze wolę zainwestowac w DS albo Bioshock. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Październik 2008 Misio jednak działa po tej przerwie serverowej zadziałał właśnie sciągam No to UFFFFFFFFFFFF Również jak kolega powyżej, kupię jak potanieję. A co teraz taki drogi jesteś? Na premierze wolę zainwestowac w DS albo Bioshock. I widzisz po tych dwóch tytułach wnoszę, że jesteś typem osoby, która po pierwsze stawia na akcję Stąd znudzenie planetką Co oczywiście jest normalne Każdy lubi co innego A tak btw czego się spodziewaliście po platformówce poza skakaniem? (Nie mam na myśli edytora) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal463 0 Napisano 7 Październik 2008 Kto chce kodzika!!!??? Jeden!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal463 0 Napisano 7 Październik 2008 Pisac w temacie kto pierwszy ten leszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 7 Październik 2008 A daj. Koledze wezmę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Październik 2008 A tak btw czego się spodziewaliście po platformówce poza skakaniem? (Nie mam na myśli edytora) wink.gif nie wiem jak inni ale ja liczyłem przynajmniej na jakieś porządne zagadki, wiem, to mogą zrobić gracze, ale 1 plansza z zagadkami na kilka set to jak dla mnie za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Październik 2008 Nie wydaje mi się, że zagadek zabraknie. Sam widzisz co można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Październik 2008 Nie wydaje mi się, że zagadek zabraknie. Sam widzisz co można zrobić. jak na razie grałem w kilka naście plansz (może powyżej 20) żadna nie miała zagadek, twórcy pewnie też nie będą robić ich za wiele, bo chyba nie ma co ukrywać, że temu bliżej do dema niż bety, jeśli wyjdzie demo to pewnie tylko z poprawionymi błędami, więc widać, że gra jest bardziej nastawiona na skakanie niż myślenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach