prart 0 Napisano 19 Maj 2010 wciskasz gaz idealnie w momencie gdy konczy sie odliczanie - daje to duza przewage na starcie. z czasem wyczujesz ten moment. tylko uwazaj - ile ja razy wjechalem na starcie w tyl goscia stojacego przede mna, i zamiast zyskac tracilem czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 19 Maj 2010 Ciężko jest, ale już mam 45% złotego veterana :D Coraz częściej zajmuję miejsca w pierwszej trójce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 22 Maj 2010 Panowie, dopisywać się w dziale online! Szukam ludzi do ustawki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 9 Czerwiec 2010 Hej! Ile jest tras? Chcę grać - wyścigi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 10 Czerwiec 2010 Hej! Ile jest tras? Chcę grać - wyścigi. Z tego co pamiętam to 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panteq 0 Napisano 10 Czerwiec 2010 Po powyższych komentarzach zakładam, że grę generalnie kupić warto (trzeba?). Mam jednak pytania. Jak to jest z tym poziomem trudności w singlu? Czy rzeczywiście jest tak hardkorowo, że ma się ochotę rzucać padem? Przyrównajcie trudność do motorstorma jedynki żebym miał rozeznanie. Boty czitują czy stanowią uczciwe wyzwanie? Jak z platyną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 10 Czerwiec 2010 Po powyższych komentarzach zakładam, że grę generalnie kupić warto (trzeba?). Mam jednak pytania. Jak to jest z tym poziomem trudności w singlu? Czy rzeczywiście jest tak hardkorowo, że ma się ochotę rzucać padem? Przyrównajcie trudność do motorstorma jedynki żebym miał rozeznanie. Boty czitują czy stanowią uczciwe wyzwanie? Jak z platyną? Krótko mówiąc: W pierwszej, jak i w drugiej części boty oszukują. Ale znowu nie jest to oszustwo w skali jaką reprezentuje Wipeout HD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rayos 0 Napisano 12 Czerwiec 2010 (edytowane) osobiscie niedawno kupilem ps3 bundle z m.in. motorstormem pacific rift, zaczalem 7 range no i tak, poziom trudnosci znacznie wiekszy, boty jezdza jakby mialy jakis semi-god mode wlaczone (semi, bo jednak popelniaja czasem bledy :P), nieraz mialem ochote padem rzucic ;/ (a cierpliwosc mam anielska, wytrzymuje nawet granie w MHFU na psp :P), kto chetny na granie po sieci? PS gra ktos w to jeszcze w ogle po sieci? codziennie patrze na serwer, a tam pustki, a chcialbym trofea zaliczyc :/ Edytowane 12 Czerwiec 2010 przez Rayos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Czerwiec 2010 gra ktos w to jeszcze w ogle po sieci? codziennie patrze na serwer, a tam pustki, a chcialbym trofea zaliczyc :/ Nie zaliczysz, sam chciałem rok temu w lipcu. Resztę pozostawię bez komentarza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Czerwiec 2010 Są ludzie, przecież niedawno grałem to non stop były pełne pokoje. A to było mniej więcej w okresie świąt, początek nowego roku teraz. Musisz zmieniać regiony, na North America jest podobno najwięcej. No i non stop próbować próbować i jeszcze raz próbować, ale ludzie grają na 100%. Tyle, że teraz jest już bardzo ciężko, bo zostały prawie, że same no-life'y, z którymi ciężko wygrać. Ale na początku jak dopiero zaczynasz to nie jest źle. PS. Został już wypuszczony ten patch 3D do MS'a? Bo chętnie bym sobie to sprawdził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 14 Czerwiec 2010 Platyne robilem jakos w lutym i ludzi bylo od groma i jeszcze troche - zarowno na serwerach USA jak i EU. Patcha 3D nie ma, wyszlo tylko demo (to samo, z razorback) z obsluga 3D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rayos 0 Napisano 14 Czerwiec 2010 faktycznie, co do multi to jednak sporo ludzi gra, wystarczy wchodzic po poludniu na eu czy usa : ) nawet teraz sporo ludzi gra, nie ma problemu ze znalezeniem graczy... radocha jest, choc nerwy chyba wieksze niz na festivalu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 14 Czerwiec 2010 Maile z 3D poszly. Wg nich powinniśmy otrzymać patcha do MSa aby pograć sobie w 3D. Sam osobiście nie mam TV 3D ale do kumpla wbije z gierą ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rayos 0 Napisano 20 Czerwiec 2010 (edytowane) stala sie rzecz dziwna, otoz, kulturalnie sobie gram, jakos tak wyszlo ze odblokowalem trofeum za wygranie wszystkich 16 eleminatorow, pojawias ie znowu info ze cos odblokowalem itp, ale bylo w tym cos dziwnego, dostalem microbadge za over achiever i mase innego staffu (kierwocy, pojazdy)... patrze ocb do trefow w grze, tam mi pisze przy over achiever ze mam 49/49 trofeow... a tyle nie mam ;/ wie ktos co sie stalo? beda jakies przykre konsekwencje? Edytowane 20 Czerwiec 2010 przez Rayos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Czerwiec 2010 To strasznie wciąga, skacze adrenalina, szalona rywalizacja aut, atv, big trucks, motocykli... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CZOPER 0 Napisano 29 Czerwiec 2010 Gdzie zmienic ten serwer?, bo na EU wogole mnie nie laczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 28 Lipiec 2010 Witam :) Jest ktoś kto posiada 4 pady i byłby tak miły, żeby mi pomóc w zdobyciu trophy? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kul_84 0 Napisano 28 Lipiec 2010 Witam :) Jest ktoś kto posiada 4 pady i byłby tak miły, żeby mi pomóc w zdobyciu trophy? :) mogę pomóc mam 4 pady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 28 Lipiec 2010 mogę pomóc mam 4 pady Odezwij sie na gg ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 28 Lipiec 2010 Wiem, nie dział o trophy, ale i tak spytam: czy jest ktoś chętny na Ranked Streak? Potrzebne 6 osób, 3-4 mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolek92 0 Napisano 28 Lipiec 2010 (edytowane) Jestem chętny na online, trofea, wszystko :). PS3 zakupiłem wczoraj, gry jeszcze nie doszły. Motorstorm'a PR będę miał jutro/pojutrze. W każdym razie piszę się na wspólne granie. Proszę o wysyłanie PW lub zaproszeń do znajomych. ID: wolekPL. Edytowane 28 Lipiec 2010 przez wolek92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 28 Lipiec 2010 Dude... chillout ^^ Odpalisz online to Ci zrobią jesień średniowiecza z tyłka. Jak przejdziesz singla to i tak będzie nieźle. Jeśli chcesz trofik za multi... hmm... zycze powodzenia :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuktas 3 Napisano 29 Lipiec 2010 Dude... chillout ^^ Odpalisz online to Ci zrobią jesień średniowiecza z tyłka. Jak przejdziesz singla to i tak będzie nieźle. Jeśli chcesz trofik za multi... hmm... zycze powodzenia :] Racja :P Ja przeszedlem polowe singla ,a w multi nie mam nawet szans :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CZOPER 0 Napisano 29 Lipiec 2010 Mozecie dodac i mnie jesli potrzebna pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 29 Lipiec 2010 Racja :P Ja przeszedlem polowe singla ,a w multi nie mam nawet szans :P Bo połowa single to nic, skoro gra zaczyna się na Rank 6 albo 7. Nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach