BubuPN 15 Napisano 15 Maj 2011 Coś mi się nie chcę wierzyć w to, że PSN dzisiaj wstanie w Europie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 15 Maj 2011 PSN już w Europie powraca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diff 17 Napisano 15 Maj 2011 No już się przekopałem przez te posty w kantynie więc mogę odpisać. Po niedzielnym mokrym spacerku jeśli tak to można nazwać wracam do domu czytam co tam nabazgraliście i przewija mi się przez ekran ilość graty online powyżej 0. No nie może być. Chyba muszę odstawić co nieco :turned:. Idę odpalić kostkę :pardon: zassać co dali i mam nadzieję cieszyć się razem z innymi. Co do telewizora [bo chyba tak to się pisze] Marqus to fakt trochę daleko. Stolik fajny tylko za czysty. Potłukł bym go przy pierwszym cięższym przedmiocie(0,7l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 15 Maj 2011 Nieee, takietam z nudów. ;) Może za mocno ssałeś? Ej co to za prowokacja ? PSN wróci to Ci wbiję kosę w potylice <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 15 Maj 2011 No i mam dylemat. Dzisiaj wyjechac do pracy czy jutro o 4 startowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 15 Maj 2011 Nieee, takietam z nudów. ;) Może za mocno ssałeś? Ej co to za prowokacja ? PSN wróci to Ci wbiję kosę w potylice <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) PSN już w Europie powraca u mnie jeszcze nie ma ale siedze przy ps 3 i czekam czy ktoś z forum już ma ? PSN Edytowane 15 Maj 2011 przez xMAFIA_PLxDJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 15 Maj 2011 Coś czuję, że jeszcze zdążę ze spokojem wyścig MotoGP obejrzeć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 15 Maj 2011 http://bfbcs.com/stats_ps3 ilosc graczy jak to pieknie wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Zebranie na szczycie jest Skoro dali pobrać patch to mogli udostępnić PSS by pobrać czasozabijacza :whistling: @up i ciągle rośnie teraz jest 1449 Edytowane 15 Maj 2011 przez KJN86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 15 Maj 2011 skąd wiecie ze europę juz odpalają ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) http://bfbcs.com/stats_ps3 ilosc graczy jak to pieknie wyglada serwery aż się proszą aby na nie wejśc czy nie widzał ktoś mojego hasła na PSN??? Edytowane 15 Maj 2011 przez xMAFIA_PLxDJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 15 Maj 2011 Kuzwa a wczoraj kupilem ... i po co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 15 Maj 2011 Ej co to za prowokacja ? PSN wróci to Ci wbiję kosę w potylice Tak ku***, człowiek się martwi, chce pomóc i taka wdzięczność go czeka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kampos666 8 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Wie ktoś może z was co ten patch wprowadzi ?? Bo z tego co tam na Twitterze po wyczytywałem to on jest tylko do zmiany hasła ?? tutaj przemowa Kaza http://blog.us.plays...h-announcement/ i jak zawsze ich piękne słowa " Pracowaliśmy na okrągło " xD Nie wątpię <_<.Jak widać US Soldiers już sobie katują pada http://twitter.com/#!/Playstation Mam nadzieje że jutro i w EU już ruszy , oby bez lagów Edytowane 15 Maj 2011 przez kampos666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 15 Maj 2011 Tak ku***, człowiek się martwi, chce pomóc i taka wdzięczność go czeka... tank ty zacząłeś o jakimś ssaniu więc odebrałem to jako prowokację ze zbliżającym się rozruchem PSN :thumbsup: V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diff 17 Napisano 15 Maj 2011 czy nie widzał ktoś mojego hasła na PSN??? Wczoraj w drzwiach mijałem się z jakimś hasłem tylko nie pamiętam jakim :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Rośniemy w siłę 1604 graczy on-line SIŁA ! Edytowane 15 Maj 2011 przez KJN86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 15 Maj 2011 Ładujcie HS Panowie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Ładujcie HS Panowie! mój już 2 godziny się ładuje jestem ciekawy czy ea poprawiło serwy na bfbc2 Edytowane 15 Maj 2011 przez xMAFIA_PLxDJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 15 Maj 2011 Włączyli psn?? :blink: nie jestem w temacie o so chodzi jakby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xenus 1 Napisano 15 Maj 2011 Włączyli ale w USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Włączyli ale w USA. Jak włączą w Europie to liczba graczy online w ciągu 5min wzrośnie o 250% Już z 1604 -----> 1843 Wszystko idzie dość szybko ale nie mogę się doczekać skoku z Europą Edytowane 15 Maj 2011 przez KJN86 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 15 Maj 2011 Głównie dzięki nam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 15 Maj 2011 Wy tu o jakimś PSN-ie, a nikt nie pamięta, że dokładnie 120 lat temu papież Leon XIII ogłosił encyklikę "Rerum novarum"! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach