marekINT 39 Napisano 23 Lipiec 2011 A chciałem żeby było tylko śmiesznie... Cały misterny plan w p***u :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jim_Davis 3 Napisano 23 Lipiec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 23 Lipiec 2011 Hehe :D Na końcu najlepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 23 Lipiec 2011 (edytowane) Piszcie co Wam wyszlo :D Edytowane 23 Lipiec 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 24 Lipiec 2011 Dobre Biłem się z ku*wa w aucie Hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 24 Lipiec 2011 Mistejk, Znaleziątko i reszta Pań (o ile takowe są) zobaczcie ten filmik i nie grajcie przeciwko swoim mężczyznom ;) http://www.youtube.c...player_embedded panna ma poważne problemy emocjonalne i ubogi talent aktorski :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 24 Lipiec 2011 Piszcie co Wam wyszlo :D Zastrzeliłem pomarańcze na fotelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 24 Lipiec 2011 Piszcie co Wam wyszlo :D ogarnij się chłopie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 24 Lipiec 2011 zderzyłem się ze szczoteczką do zębów nad morzem?? :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 24 Lipiec 2011 ... i ubogi talent aktorski :thumbsup: Odniosłem podobne wrażenie :( How did she fake it? :whistling: ... Piszcie co Wam wyszlo :D Czyżbyś podstępem wyciągał od ludzi daty urodzenia ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Lipiec 2011 Czyżbyś podstępem wyciągał od ludzi daty urodzenia ;) +1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleanor 5 Napisano 24 Lipiec 2011 Piszcie co Wam wyszlo :D Haha potrzebowałem konia w ogrodzie : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekINT 39 Napisano 24 Lipiec 2011 Paliłem z homo w sypialni... :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricky 15 Napisano 24 Lipiec 2011 Przytulałem się z Mikołajem w piwnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
made_in_KRAKOW 54 Napisano 24 Lipiec 2011 (edytowane) Edytowane 24 Lipiec 2011 przez made_in_KRAKOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 24 Lipiec 2011 dźgnąłem nożem pijaka w domu ,ha pewnie nie chciał polać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 24 Lipiec 2011 Dźgnąłem nożem Żyda w kondomie.Ktoś mi podskoczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 25 Lipiec 2011 Obadajcie koszulke BF http://sklep.cushima.com/koszulka-762-design-battlefield-eternal-p1951.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 25 Lipiec 2011 Obadajcie koszulke BF http://sklep.cushima.com/koszulka-762-design-battlefield-eternal-p1951.html Ktoś to założy z własnej woli? Masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 25 Lipiec 2011 Najlepiej założyć taką koszulkę i polecieć do USA albo do Izraela... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowen 19 Napisano 25 Lipiec 2011 wiocha.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
made_in_KRAKOW 54 Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) Pierwsze skojarzenie, Edytowane 25 Lipiec 2011 przez made_in_KRAKOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 25 Lipiec 2011 Ciekaw jestem, co palił ten, który to projektował? Ale stroik nieziemski...Boże,załączasz to jako dowód w sprawie rozwodowej,zeznajesz :"Żona mi kupiła na Gwiazdkę!" i każdy skład sedziowski daje Ci rozwód!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 26 Lipiec 2011 coś nam forum dziś zhakowali a to chamy .Niezła nuta na rozluznienie zadków ode mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
made_in_KRAKOW 54 Napisano 26 Lipiec 2011 Zaje... video. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach