Skocz do zawartości
Gość Dasqez

Program „ Welcome Back ”

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które z tytułów wybierzesz w ramach programu welcome back?

• Dead Nation
      283
    • Infamous
      324
    • Little Big Planet
      250
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty
      76
    • Wipeout HD/Fury
      173
    • Żaden, wszystkie już miałem
      18
  2. 2. Czy jesteś zadwolony z listy udostępnionych tytułów?

• Tak
      410
    • Nie
      142
  3. 3. Czy po darmowych 30 dniach usługi PS+ zdecydujesz się na jej przedłużenie?

• Tak
      11
    • Nie
      71

Rekomendowane odpowiedzi

Wypadłem z tematu.... czyli gierki z Welcome Back... będą aktywne przez 30 dni od daty powrotu PSS .... i po tym czasie po prostu się zdezaktywują, czy będą na stałe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beda na stale, gry z ps+ beda na 30 dni lub do momentu do ktorego przedluzysz owa usluge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypadłem z tematu.... czyli gierki z Welcome Back... będą aktywne przez 30 dni od daty powrotu PSS .... i po tym czasie po prostu się zdezaktywują, czy będą na stałe ?

Nie, gry z pakietu Welcome Back będziesz mógł ściągnąć na zawsze, tylko musisz to zrobić w ciągu 30 dni licząc od wprowadzenia tego pakietu w życie. Natomiast gry, które pobierzesz z usługi Playstation Plus, będą aktywne jedynie przez okres trwania subskrypcji Plusa.

Edytowane przez Snafu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale np jak zaczne sciagac i nie dociagne to tez bedzie zapisane w historii sciagania ? i bede mogl sciagnac /dociagnac po okresie 30 dni ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale np jak zaczne sciagac i nie dociagne to tez bedzie zapisane w historii sciagania ? i bede mogl sciagnac /dociagnac po okresie 30 dni ?

prawdopodobnie tak, ale nikt na 100% Ci nie odpowie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No właśnie gdzie gry z welcome back? Bo z + już sobie paradise sciągam:)

Masz playstation + wykupione ? czy to te 30 dni darmowego ?. Jeżeli tak to gdzie to uaktywnić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz playstation + wykupione ? czy to te 30 dni darmowego ?. Jeżeli tak to gdzie to uaktywnić ?

Dla tych co mieli wykupione darmowego Plusa jeszcze nie ma 2773/3325 83% ściągnięte :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy tylko ja mam takiego pecha ze nie mogę się połączyć ze sklepem?

Edytowane przez Fan_xbox360

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, że tylko użytkownicy, którzy zarejestrowali się w psn do 20 kwietnia dostaną bonusy?

Kupiłem konsolę w marcu, ale w psn zarejestrowałem się dopiero po awariach... :-///

Pozdrowionka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy tylko ja mam takiego pecha ze nie mogę się połączyć ze sklepem?

Nie, każdemu coś wyskakuje. Poczekaj trochę. Usługa dopiero ruszyła, wszystko jest jeszcze "świeże" a miliony już pewnie coś "zasysają" ;)

@Up.

Niestety, ale nie będziesz mógł pobrać darmowych gier, ani Plusa za darmo nie dostaniesz :(

Edytowane przez Snafu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Update: It has just been confirmed that, due to the Store coming back a little later than we hoped, the extra days added to Plus memberships is being extended by another 10 days so you are getting a total of 70 days extra for free. This will show up automatically on your account in the next few days.

masz stachna swój Ps+ ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut sklep działał, nie wszystkie jego funkcje ale działał, teraz też nie mogę się połączyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, każdemu coś wyskakuje. Poczekaj trochę. Usługa dopiero ruszyła, wszystko jest jeszcze "świeże" a miliony już pewnie coś "zasysają" ;)

No ba. Lego Piraci z karaibów już zassane, teraz leci Outland a potem inFamous 2 :pardon:

//up, nie. Nikt jeszcze plusa nie dostał 30dniowego. Dostaniemy dopiero jak ruszy program "WELCOME BACK".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie o piratach zapomniałem.

Ja tam nie narzekam. Sporo demek jest, a tego plusa to i jutro mogą dać. Nadal mi się MAG zasyssa także... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi muli to ściąganie InFamous :D. Do 60 % było błyskawicznie , a od 20 minut idzie bardzo wolno ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do posiadaczy PSP. Jeżeli posiadam konsolkę, ale nigdy nie łączyłem się z netem/kontem PSN, to czy z mojego peestrójkowego konta będę mógł pobrać gry na PSP? Oczywiście po zalogowaniu się na PSP loginem "dużego" konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update on the Welcome Back offer content: it is in the final stages of testing and will be available to download very soon.

info z twitter'a sony wiec na bank jeszcze dzisiaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktoś wie kiedy będzie można zalogować się na stronie pl.playstation.com/ps3/???

Edytowane przez AzazelPL85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.