Skocz do zawartości
Gość Dasqez

Program „ Welcome Back ”

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które z tytułów wybierzesz w ramach programu welcome back?

• Dead Nation
      283
    • Infamous
      324
    • Little Big Planet
      250
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty
      76
    • Wipeout HD/Fury
      173
    • Żaden, wszystkie już miałem
      18
  2. 2. Czy jesteś zadwolony z listy udostępnionych tytułów?

• Tak
      410
    • Nie
      142
  3. 3. Czy po darmowych 30 dniach usługi PS+ zdecydujesz się na jej przedłużenie?

• Tak
      11
    • Nie
      71

Rekomendowane odpowiedzi

A czy ktoś wie kiedy będzie można zalogować się na stronie pl.playstation.com/ps3/???

ja mysle ze jak wszystko wstanie lacznie z programem wb moze poznym wieczorem lub jutro ... ale tego nikt nie potwierdzil do sa tylko moje domysly ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widać to jeszcze testują stabilność całego systemu. Np logowanie z poziomu strony internetowej na konto ps nie działa. Nie działa również połączenie socialclub rokstar a co za tym idzie śledzenie statystyk aktualnie prowadzonej sprawy. Podobne problemy zauważyłem również na ps store US.

Czy ktoś wie może: czy trophy z full wersji ps+ po upływie abonamentu znikają czy zostają ?

Edytowane przez pawellol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czego mi dalej error wyskakuje??

EDIT; już ok InFamous 2 idzie pełną parą

Edytowane przez szyma45

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji tematu zapytam o troszkę inną sprawę. Obecnie jestem zarejestrowany na Playstation Network / Playstation Store US ponieważ słyszałem że w Playstation Store US jest więcej dem itd do ściągania. Rozumiem że przez to będę mógł ściągnąć gry z okazji Welcome Back jedynie w języku angielskim? Czy jeśli zmieniłbym ustawienia/dane w Playstation Network na PL, wówczas będę miał możliwość ściągnięcia tych gier po polsku?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widać to jeszcze testują stabilność całego systemu. Np logowanie z poziomu strony internetowej na konto ps nie działa. Nie działa również połączenie socialclub rokstar a co za tym idzie śledzenie statystyk aktualnie prowadzonej sprawy. Podobne problemy zauważyłem również na ps store US.

Czy ktoś wie może: czy trophy z full wersji ps+ po upływie abonamentu znikają czy zostają ?

nie znikaja

czego mi dalej error wyskakuje??

czlowieku przeciez PSS oraz reszta nie bedzie smigala jak przed 19 kwietnia to sa normalne objawy ... idz na rower moze co ? jak wrocisz powinno byc lepiej ...

Przy okazji tematu zapytam o troszkę inną sprawę. Obecnie jestem zarejestrowany na Playstation Network / Playstation Store US ponieważ słyszałem że w Playstation Store US jest więcej dem itd do ściągania. Rozumiem że przez to będę mógł ściągnąć gry z okazji Welcome Back jedynie w języku angielskim? Czy jeśli zmieniłbym ustawienia/dane w Playstation Network na PL, wówczas będę miał możliwość ściągnięcia tych gier po polsku?

Z góry dzięki za odpowiedź.

ja pierd0le jaka pokretna logika jak na to wpadles ?!? nic z tych rzeczy ...

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

looknij z łaski swojej jeszcze raz na mój post

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

looknij z łaski swojej jeszcze raz na mój post

looknalem ale to niczego nie zmiania 5 minut temu zapytales w sposob pretensjonalny dlaczego sklepik nie smiga jak gdyby smigal zawsze bez problemu i nagle przestal :o oni to postawili i to nie do konca pare godzin temu i 3/4 userow europy rzucilo sie jak szczerbole na suchary ... czego oczekujesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pierd0le jaka pokretna logika jak na to wpadles ?!? nic z tych rzeczy ...

To znaczy? Jakie wersje językowe gier będą dostępne?

PS: Zapytałem w kulturalny sposób więc wypadałoby w taki sam sposób odpowiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko angielska. W końcu US a nie EU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu Wy to już ściągacie a Ja jeszcze nie mogę? ;> Gdzieś się trzeba wpisać czy co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ściagamy? Dema? Jeśli tak, to przecież PSS działa od rana.

I trzeba mieć konto na PSN...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś zalogowany na US, więc taki język otrzymasz.

A gdybym był zalogowany na PL? Dostałbym w języku polskim? W ogóle istnieje polska witryna Playstation Store?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdybym był zalogowany na PL? Dostałbym w języku polskim? W ogóle istnieje polska witryna Playstation Store?

http://pl.playstation.com/ - polska strona psn

http://blog.eu.playstation.com/ - blog na europe

http://blog.us.playstation.com/ - blog us

http://twitter.com/#!/PlayStationEU - twitter europa

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanko

od kiedy liczy sie ten abonament PS+ 30 dni ?

Da sie gdzies sprawdzić do kiedy mam ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanko

http://pl.playstation.com/ - tutaj mozna to sprawdzic ale nie w chwili obecnej poniewaz wszystkie strony psn "leżą" i nie ma mozliwosci zalogowania sie na swoje konto ...

mozna tez sprawdzic to z poziomu konsoli w ustawieniach konta i zobaczyc jak wyglada subskrypcja i od i do kiedy jest wazna ...

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanko

Od czasu gdy go dostaniesz, a jeszcze go nie masz...

//

Na bank biore LBP, ale nie wiem co drugie wziąć!:D

inFamous dla dziesiątek godzin samotnej rozrywki, czy Dead Nation dla rozrywki kilkugodzinnej wieloosobowej ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jednym ze szczęśliwców, który nie będzie mieć dostępu do konsoli przez najbliższe 2 tygodnie :) (wyjazd) patrząc co tu się dzieje bardzo się cieszę z tego powodu ;p jak ktoś nie chcę się denerwować o transfer, PS+, program welcome back, proponuje podobnie :) wrócić do tematu za 2 tygodnie, szał minie, PSS stabilne :)

Mam tylko jedno pytanie, widzę że oferty są bardzo krótkie, aktualne spring offers do 8 czerwca :/ co troszkę dziwi, patrząc na niestabilność PSS. 8 czerwiec i koniec przecen (tych wymienionych w ofercie,wiem przyjdą nowe, ale te już stracone). Szukałem oficjalnej wersji, że do 8 czerwca. Ktoś wie coś na ten temat?

Edit: dopiero teraz zauważyłem, że jest to końcowy tydzień oferty kwietniowej, dlatego też tylko do 8 czerwca. Data raczej stała.

Edytowane przez Marcoch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początek wybaczcie to, że mogę powielić temat/pytanie. Jak to jest dokładnie z tym welcome back? Wchodzę na ps store żeby pobrać te dwie gry, które nam dali w rekompensacie, a tu się okazuje, że nie są za darmo i muszę za nie płacić. Nie znalazłem w pss żadnej zakładki odnoszącej się do welcome back. Gdzie trzeba wejść, żeby pobrać te gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

mam ogromną prośbę, kupiłam PS3 dla syna kilka dni temu, i nie wiem jak ściągnąć dema gier, zalogowałam się na PSN, czy możecie mi pomóc.

Z góry wielkie dzięki w imieniu mojego synka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początek wybaczcie to, że mogę powielić temat/pytanie. Jak to jest dokładnie z tym welcome back? Wchodzę na ps store żeby pobrać te dwie gry, które nam dali w rekompensacie, a tu się okazuje, że nie są za darmo i muszę za nie płacić. Nie znalazłem w pss żadnej zakładki odnoszącej się do welcome back. Gdzie trzeba wejść, żeby pobrać te gry?

Czy ktokolwiek tutaj spojrzy w ogóle na stronę wcześniej, zużyje te 2-3 minuty? od 4 stron cały czas te same pytania, straszne śmietnisko tu się robi :/ Każdy zaczyna od wybaczcie, przepraszam, ale to jest lenistwo i wygoda.

Kliknij sobie stronę wcześniej. Welcome back będzie później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,jak jest z tym darmowym "+" i darmowymi grami ? Bo wchodze i nic nie ma ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie to wszystko pokręcone.

Cierpliwość tylko może tu pomóc.

Edytowane przez Robcio72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,jak jest z tym darmowym "+" i darmowymi grami ? Bo wchodze i nic nie ma ...

To samo co napisał Marcoch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.