Skocz do zawartości
Gość Dasqez

Program „ Welcome Back ”

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które z tytułów wybierzesz w ramach programu welcome back?

• Dead Nation
      283
    • Infamous
      324
    • Little Big Planet
      250
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty
      76
    • Wipeout HD/Fury
      173
    • Żaden, wszystkie już miałem
      18
  2. 2. Czy jesteś zadwolony z listy udostępnionych tytułów?

• Tak
      410
    • Nie
      142
  3. 3. Czy po darmowych 30 dniach usługi PS+ zdecydujesz się na jej przedłużenie?

• Tak
      11
    • Nie
      71

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze jakby adm zamknela temat na 1dzien , bo jeszcze przez 2strony dzieci beda sie pytac....;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

mam ogromną prośbę, kupiłam PS3 dla syna kilka dni temu, i nie wiem jak ściągnąć dema gier, zalogowałam się na PSN, czy możecie mi pomóc.

Z góry wielkie dzięki w imieniu mojego synka.

Witamy lili

Dziś będzie ciężko, jak założyłaś/eś konto - to teraz tylko cierpliwość ponieważ jest bardzo duże obciążenie na PSS - trzeba wejść do sklepu PS Store i tam już wyszukiwać - jest sekcja Demo - także cierpliwości troszkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ściagamy? Dema? Jeśli tak, to przecież PSS działa od rana.

I trzeba mieć konto na PSN...

Infamous

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mniemam że jeśli "+" bedzie dla wszystkich to Burnout paradise tez bedzie za free?? -jeśli tak to podoba mi sie rekompensata Sony :D

Edytowane przez Mac88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi Ci o ofertę "Welcome back" to trzeba czekać. Nie wiemy ile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo za pomoc,już nie będę tu zawracała Wam ......

Witamy lili

Dziś będzie ciężko, jak założyłaś/eś konto - to teraz tylko cierpliwość ponieważ jest bardzo duże obciążenie na PSS - trzeba wejść do sklepu PS Store i tam już wyszukiwać - jest sekcja Demo - także cierpliwości troszkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Burnout paradise za darmo? WTF? Chyba na ten jeden miesiąc użytkowania, tak? Bo już nie wiem jak to interpretować. -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak długo, jak będziesz miał PSN+...

Hmm -mi się wydaje że na wieczność ;p -po prostu abonenci Plusa dostają co jakiś czas gry za free-ale ja się nie znam-nie miałem plusa wczesniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było już mówione kilka razy. Jak minie wam abonament i będziecie próbowali odpalić np. tego Burnouta to Wam wyskoczy komunikat żeby doładować Plusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było już mówione kilka razy. Jak minie wam abonament i będziecie próbowali odpalić np. tego Burnouta to Wam wyskoczy komunikat żeby doładować Plusa.

ok, a jak skończy mi się PS+, i wykupie go powiedzmy za 3 miesiące, to burnout będzie działać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up napisze to gruba czcionka bo jestes albo glupi albo slepy

TAK, BĘDZIE DZIAŁAĆ

Edytowane przez bili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na US blogu napisali, że za "kilka godzin" będzie dostępna usługa Welcome Back. Ciekawe czy to się tyczy wszystkich regionów ... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up napisze to gruba czcionka bo jestes albo glupi albo slepy

TAK, BĘDZIE DZIAŁAĆ

Oh RLY??

Temat wałkowany po 1000 razy ;) Poniżej kilka wycinków z regulaminu PS+ i ciut interpretacji ;)

You will no longer be able to access and use the following Subscriber Content after your Subscription Period expires, even if you downloaded it before expiry:

PlayStation®Network games

PS one® games

Minis

Premium game elements

Oznacza to że po wygaśnięciu plusa nie mamy dostępu do w/w otrzymanych materiałów !!!

If you do not renew your subscription immediately at the end of each Subscription Period, but later renew your subscription, you may lose your rights to access any Type 2 Subscriber Content

Nawet odnowienie PLUSA po jego wygaśnięciu (z przerwą między okresami aktywnymi) powoduje że tracimy dostępność do materiałów uzyskanych podczas pierwszej subskrypcji

You will still be able to access and use the following Subscriber Content after your Subscription Period expires, provided that you downloaded it before expiry

Premium avatars

Premium themes

Tylko avatary i themsy pozostają na stałe do naszej dyspozycji !!

Wypas :(

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się ma sytuacja z osobami które np . dzisiaj wykupią subskrypcje Plusa ? Mam właśnie taki zamiar ... Obejmie mnie dodatkowe 60 dni ? Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka godzin? Jeśli to prawda to szacun dla nich, po ich określeniach czasu spodziewałem się że "za ciut więcej" to parę dni conajmniej. Może sobie pogram w infamousa w weekend :F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie jak chce się zalogować do PSSTORE to mam czarny ekran , zegareczek w rogu i na końcu błąd 80023102 ;/ Jak tam u Was sytuacja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSS już śmiga :)

Tylko gdzie te gry z "Welcome Back" ? ;|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie dostał ktoś już PS+ bo coś u mnie się zrypało i nie mogę wejść na inną stronę tego tematu, u mnie PS+ nie ma, mogę je jedynie kupić. Jeśli już macie to jakoś to trzeba aktywować czy co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie jak chce się zalogować do PSSTORE to mam czarny ekran , zegareczek w rogu i na końcu błąd 80023102 ;/ Jak tam u Was sytuacja?

u mnie identyczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nikt nie dostał - cierpliwości - tylko posiadacze PLUSA są chwilowo na PLUSIE

no i 2 trofki w Burnout trafiona - ale muszę wyjść :biggrin: na chwile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie dostał ktoś już PS+ bo coś u mnie się zrypało i nie mogę wejść na inną stronę tego tematu, u mnie PS+ nie ma, mogę je jedynie kupić. Jeśli już macie to jakoś to trzeba aktywować czy co?

Nie. Jeśli dostaniesz PS+ to zobaczysz to najprędzej na swojej karcie z trofeami. ;)

// Może Welcome Back uruchamiają?;d Sprawdzę czy u mnie działa i dam edit.

Działa normalnie.

Edytowane przez fryderyk123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.