DizzY-WolF 32 Napisano 16 Marzec 2010 Wy już gracie a ja jeszcze musze czekać nawet nie wiecie jaki to BÓL. Ale przynajmniej BF:BC2 zabijam czas na oczekiwanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 16 Marzec 2010 Ja już jestem po 4h grania...no i trzyma poziom(a może nawet i pion ;) Najbardziej podobało mi się wykończenie pierwszego bossa - FPK(First Person Kill) i wszystko jasne. Widać ten Gniew chęć zemsty w każdym wymierzonym ciosie w każdym kroku czuć nadchodzący "chaos" :biggrin: Do dalszej części wrócę po Lidze Mistrzów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 16 Marzec 2010 Wy już gracie a ja jeszcze musze czekać nawet nie wiecie jaki to BÓL. Ale przynajmniej BF:BC2 zabijam czas na oczekiwanie. a myslalem ze tylko ja na tym calym forum czekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajvven 0 Napisano 16 Marzec 2010 Czesc, a gdzie mozna zmienić jezyk w grze? Z menu jest tylko mozliwosc zmiany napisów...a samego dubbingu juz nie. U mnie gra defaultowo uruchomila sie w jezyku ang. i nie moge zmienic dubbingu na polski. ;-( - nigdzie nie mam takiej opcji. Gre zakupilem dzis w saturnie - jest to oczywiscie wersja PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zawiszakapy 0 Napisano 16 Marzec 2010 Ma ktos moze taki sam problem jak ja, mianowicie gra chula po Polsku a trofea sa po angielsku :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 16 Marzec 2010 Czesc, a gdzie mozna zmienić jezyk w grze? Z menu jest tylko mozliwosc zmiany napisów...a samego dubbingu juz nie. U mnie gra defaultowo uruchomila sie w jezyku ang. i nie moge zmienic dubbingu na polski. ;-( - nigdzie nie mam takiej opcji. Gre zakupilem dzis w saturnie - jest to oczywiscie wersja PL. dubbing mozesz zmienic w opcjach dzwieku :) ja pierwszy raz gram po ang z napisami pl :) kolejne wykanczanie bogow jeszcze nigdy nie sprawialo mi takiej przyjemnosci :) najbardziej Epicka gra jaka chyba widzialem ever :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Marzec 2010 W tej grze są 3 opcje na krzyż i nie potraficie znaleźć zmiany języka? Epic fail... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Marzec 2010 God of War ponownie wyprzedził swoje czasy, graficznie bije na głowę wszystko co do tej pory ukazało się na ps3... Nie przypominam sobie abym tak piał z zachwytu przy jakiejkolwiek innej grze, i nie chodzi mi tylko o ps3, a o wszystkie platformy na jakich grałem począwszy od NES-a. Widząc po raz pierwszy Killzone'a 2, czy Uncharted 2 mówiłem "łał, świetna grafa", a przy GoW III po prostu doznałem szoku i złapałem się za głowę... Doszedłem właśnie do miejsca z dema i nie ma porównania, a miało być tylko "slightly better" ;). W miejscu w którym zaczyna się demo dzieją się też trochę inne rzeczy, ale przekonacie się sami. Co do rozgrywki to jest to stary dobry GoW bez zbędnych udziwnień - i chwała twórcom za to ! Zapomniałem jeszcze dodać, że mimo tego, iż gra ma obłędną grafikę, to chodzi też super płynnie ! Nie mam pojęcia jak oni to zrobili... Więcej takich postów, a chyba nie zasnę dziś. Niestety, ja muszę poczekać do jutra, ale dam radę (muszę tylko przestać czytać wasze posty ;) ). PS. Może ktoś napisać jak ma się najwyższy poziom trudności względem poprzednich części? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 16 Marzec 2010 Jest ciut trudniej niż w 2 części:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madkaktus 0 Napisano 16 Marzec 2010 jakie języki są do wyboru? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 16 Marzec 2010 Ja gram na obecnie najwyższym poziomie i jest tak samo trudny jak w poprzednich częściach. Dosyć często ginę, ale lecę przy tym całkiem szybko do przodu ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 16 Marzec 2010 Ja na normalu najpierw sobie przechodze ;] Jestem przy Hefajstosie xD fajnie wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 16 Marzec 2010 Rownież otrzymałem swój egzemtlarz GoW-a. Gralem 2 godzinki i po tym czasie spędzonym w grze moge stwierdzić, że gra jest naprawde genialna, ta walka z pierwszym bossem (poseidonem ) byla nieziemska. Ta dynamiczna praca kamery.Zaczynając gre włączylem odrazu poziom trudny, aby nie było zbyt łatwo. Okazało sie ze gra jest trudna(nie moge porównac do poprzednich ćżęsci ponieważ nigdy w nie nie gralem. Po prostu nie było mi to dane). Ciekawa rzeczą jaką zauważyłem to w menu po wejściu w zakładkę SKARBY widać -Skórki dla Kratosa (ukończ grę) -Filmy -wyzwania(ukończ grę) -arena wyzwań (wyzwanie olimpu) czy jakoś tak Czyżby nie tylko w edycji kolekcjonerskiej znajdziemy te bonusy ?, czy możne jest to zablokowane i odblokujemy dopiero jak dokupimy na psn odpowiedni patch? tego dowiemy się po przejściu gry :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 16 Marzec 2010 wczesniej nie wypowiadalem sie pochlebnie na temat tej gry ( albo raczej slasherow na ps3 ) ale po obejrzeniu paru rzeczy chyba zmienie zdanie i to bedzie pierwszy lecz zarazem jedyny ktory zakupie - ta dynamika rozgrywki / grafa oraz fabula przyciagaja coraz czesciej moja uwage ... sam nie wiem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Marzec 2010 Widzieliście dzisiejszy trailer? http://www.ps3site.pl/premierowy-zwiastun-god-of-war-iii/39783/ wczesniej nie wypowiadalem sie pochlebnie na temat tej gry ( albo raczej slasherow na ps3 ) ale po obejrzeniu paru rzeczy chyba zmienie zdanie i to bedzie pierwszy lecz zarazem jedyny ktory zakupie - ta dynamika rozgrywki / grafa oraz fabula przyciagaja coraz czesciej moja uwage ... sam nie wiem ... Nad czym się tu zastanawiać? Czy zagrać w jedną z lepszych gier na PS3, która wyznacza nowe standardy graficzne, a przy okazji jest epicko epicka? Proszę cię... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorek007 3 Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) I jestem już po walce z Hadesem i co jak co, ale ta gra to istny majstersztyk! Grafika i dźwięk to po prostu poezja... Wrażenia z gry jeszcze lepsze, bo nie oglądałem praktycznie żadnych filmików, trailerów czy pierwszych minut gry... :) A co do wspomnianej walki... niesamowite widowisko i zaskoczenie pełną gębą! Oby tak dalej kratosie! Na Olimp :) Edytowane 16 Marzec 2010 przez kaczorek007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 16 Marzec 2010 Rownież otrzymałem swój egzemtlarz GoW-a. Gralem 2 godzinki i po tym czasie spędzonym w grze moge stwierdzić, że gra jest naprawde genialna, ta walka z pierwszym bossem (poseidonem ) byla nieziemska. Ta dynamiczna praca kamery.Zaczynając gre włączylem odrazu poziom trudny, aby nie było zbyt łatwo. Okazało sie ze gra jest trudna(nie moge porównac do poprzednich ćżęsci ponieważ nigdy w nie nie gralem. Po prostu nie było mi to dane). Ciekawa rzeczą jaką zauważyłem to w menu po wejściu w zakładkę SKARBY widać -Skórki dla Kratosa (ukończ grę) -Filmy -wyzwania(ukończ grę) -arena wyzwań (wyzwanie olimpu) czy jakoś tak Czyżby nie tylko w edycji kolekcjonerskiej znajdziemy te bonusy ?, czy możne jest to zablokowane i odblokujemy dopiero jak dokupimy na psn odpowiedni patch? tego dowiemy się po przejściu gry :] Areny miał być i są w GoW 3... W edycjach specjalnych znalazły się tylko kody na więcej wyzwań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) Dla mnie walki z bogami są odrobinę zbyt łatwe , najczęściej za 2 razem wszyscy padają. Mam nadzieję , że później będzie trudniej , bo na razie wszystko wygląda tak , jakby twórcy strasznie mocno chcieli nas w jak najszybszym czasie doprowadzić do pewnego momentu w grze.... doszedłem do poziomu przedstawionego w demie...grałem jakieś 3 godziny ;> Edytowane 16 Marzec 2010 przez andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 16 Marzec 2010 Ja jak zwykle na czasie... Właśnie ściągnąłem demo i po kilku minutach gry i akcji z Heliosem doszedłem do wniosku, że polubiłem slashery :biggrin: Jeśli grafika w pełnej wersji jest lepsza niż w demie to ja nie mam złudzeń, że to najlepiej wyglądająca gra na ps3. Teraz tylko przejść dwójkę i czekać cierpliwie na dobrą cenę GOW III. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kizibono 0 Napisano 16 Marzec 2010 Widzieliście dzisiejszy trailer? http://www.ps3site.p...-war-iii/39783/ Epicki, teraz tylko czekać do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaN-J 0 Napisano 16 Marzec 2010 Ja już jestem po walce z Herkulesem i powiem że to była najbardziej brutalna walka w grze do tej pory poprzednie przy nich to dobranocka. PS: Z tego co widziałem w menu to są autosavy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus78 3 Napisano 16 Marzec 2010 Mam, odpaliłem, pograłem trochę i chyba slasher to gra nie dla mnie :( Rzeczywiście wykonanie audiowizualne gry jest rewelacyjne i to tyle.... Na dzień dzisiejszy jestem trochę zawiedziony ale po cichu liczę na to że zmienię zdanie jak dłużej pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
celticmurano 0 Napisano 17 Marzec 2010 (edytowane) Dzisiaj zakupiłem :) i ........ comando mada faka ( musiałem zonę z dzieckiem uspic odpaliłem i odleciałem .. ale dopiero po 20 minutach , grałem w demo naczytałem się opinia tych co grali i tych (co im gul rośnie i śnią ze grali ) ale walanie ja tak mam Grafa nie będę się produkował RZĄDZI , muza momentami daje taki mistyczny klimat ze ....... poezja :D ale wracając ja tak mam ze sobie zagram 1-2 h i sie musze przespac z tematem , wiec odpoczolem pierwsze koty za ploty . Pierwsze emocje opadly .. odpalilem na spokojnie i jak widac jest prawie 4 nad ranem i przestac nie moge , zaczolem na normalu ale po godzinie zmnilem na hard i się delektuje każdym ciosem... mmmm potwierdzam ze czasem można dostać korby jak przez (odpalenie skrzydeł) można się zaj.... 10x jak kolega wyżej wspominał ale to tylko momentami ( raz na jakiś czas , bo ogólnie "x+x" działa dobrze) ---- minusy (jak na razie ) graficzne wszystko boskie ale bohater jakiś taki "robocop" sztywny ale piękny w zoomach hehehe za mało tej klimatycznej muzy !!!!!!!! trudno się wkrecic w klimaty jak się nie grało w druga odsłonę chociażby ... potrzeba tych 2 h +++ CAŁA RESZTA :) Ps. jak nienawidzę filmów i tej wymowy Bogusia Lindy to powiem ze za Krotosa to ma u mnie oskara .. to of course moje skromne zdanie Edytowane 17 Marzec 2010 przez celticmurano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 17 Marzec 2010 faktycznie w tej czesci bogowie padaja jak muchy :D i pomimo tego, ze nie sa oni jakos strasznie wymagajacy to walka z kazdym z nich jest niesamowitym doznaniem :D faktycznie walka z Herkulesem to jest masakra :/ takiej grutalnej walki nie widzialem w grze chyba :D z jego twarzy doslownie nic nie zostaje :P wejdzie sobie do wody gdzie lezy jego cialo i kliknijcie R1 :D wtedy mozna sie dokladnie przyjzec co Krejtos zrobil z twarzy swojego przeciwnika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 17 Marzec 2010 A ja chciałbym pochwalić pracę pana Lindy. O ile jestem ogromnym przeciwnikiem dubbingowania gier a takie spolszczenia jak Killzone 2, inFamoums czy Uncharted 2 (U2 jeszcze ujdzie) uważam za słabe to tak God of War III wypada naprawdę bardzo dobrze. Linda wręcz idealnie pasuje do Kratosa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach