Skocz do zawartości
Żywy

PlayStation 4

Rekomendowane odpowiedzi

Ja czekam na Angry Joe co powie :D To będzie jazda :D

Foty tego HS'a:

9012443116_b6aee64135_c.jpg

9012443432_95b02af660_c.jpg

9012443456_7b886905e3_c.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to ma być :biggrin: :)

Head set :D Ja i tak bd używał swoich słuchawek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpinasz do pada, słuchawka w ucho i mikrofonik pewnie w tym małym pilociku jest.

Dają Wam HS'a za darmo i jeszcze narzekacie?

Ja go pewnie nawet nie wypakuje, ale sam fakt, że go dają to już wg mnie spory plus.

Wiele osób nie ma HS'a, a tak to nie będzie problemu już w żadnej grze.

Masz PS4 = masz i headset :)

Nie trzeba będzie pisać już wiadomości, jak się komuś coś chce w grze przekazać, bo każdy ma hs :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tragedii nie ma, ale też zbyt rewelacyjny ten HS nie jest. Chociaż do podstawowych funkcji jak najbardziej się sprawdzi. Także mimo wszystko duży plus.

Ogólnie co to wyglądu samej konsoli to mnie się ona całkiem podoba. Znaczy problem jest tego typu, że na niektórych ujęciach wygląda fatalnie, natomiast już z innego kąta wygląda świetnie. Zobaczymy jak będzie się prezentowało pudełko na żywo. No i na dodatek ja wcale nie hejtuję wyglądu dekodera od MS bo dla mnie też wygląda całkiem fajnie.

Edytowane przez stey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście żartuję. :biggrin: Wiem, że to headset. :biggrin: Jakościowo wcale nie musi być taki zły, bo wydaje mi się, że taka słuchawka będzie powodowała mniejszy ból ucha, niż wiele headsetów na jedno ucho. Nie ma co narzekać. :)

Ciekawe ... mikrofonik do pada z tych słuchawek, a sam dźwięk z gry na dobrych słuchawkach prosto z telewizorka. :)

Edytowane przez KoRnick90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Nie pokazali zbyt dużo nowych tytułów ffXV kingdom hearts 3 i kilka gierek od mniejszych wydawcow .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz PS4 = masz i headset  :)

Nie trzeba będzie pisać już wiadomości, jak się komuś coś chce w grze przekazać, bo każdy ma hs :P

co racja to racja, nie będzie już tłumaczenia, nie mogę gadać bo nie mam hs, bo hs są drogie,  ... ale nawet jak na darmowy jest beznadziejny, cały z plastiku nie może być wygodny, od tego nowego oficjalnego po 30-60 min bolą uszy; mogli dać taki jak jest przy lumii 820, bardzo wygodny 645619079-1367518968.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten headset by mi nie przeszkadzał gdyby miał taką spiralkę do założenia na małżowinę uszną, a nie słuchawkę wtykaną. Mnie od takich słuchawek po 15-20 minutach boli ucho, a że mój HS "zewnętrzny" się zepsuł musiałem takie właśnie słuchawki przyklejać plastrem, żeby grały koło, a nie w środku ucha ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatne online to żadna strata, zwłaszcza jeśli będzie można nadal mieć konto plusowe na spółkę. Z kuzynem mam ps+ na spółkę do tego konto da przepustkę konsoli na multi. Więcej mi nie potrzeba. A dla mnie konsola może być nawet różowa ozdobiona kucykami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie...takie spiralki ostatnio widziałem w sklepie po 20zł więc możesz dokupić sobie ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, muszę to powiedzieć, wcześniej stwierdziełem że MS to nie idioci. Myliłem się :D

Przede wszystkim Sony pokazało, że jak muszą (własne problemy + ogólny kryzys) to słuchają rynku. Myślę, że MS się przeliczył i wypadnie z gry. Kto wie, może nawet odejdą od koncepcji konsoli i gier exclusive. Obym się mylił, bo jednak brak konkurencji to zło.

Dla mnie oferta Sony to wielki plus. Dobre gry na płytach, w przyszłości muzyka i filmy. Do tego pewność, że rynek prędzej czy później ustali cenę gry, niezależnie za ile będzie ona na premierę. Aktualnie w przygotowaniu 140 tytułów. Dla mnie jako gracza niebo.

W ramach podziękowania TLoU biorę na premierę. Już nie pamiętam kiedy wydałem tyle na jedną grę ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konsola spoko wyglada, handel uzywkami dozwolony, platne multi ktore wystarczy oplacic na jednym koncie (jak dla mnie bajka). Nie ma bata biore w dzien premiery z rocznym ps plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe co z online passami w ggrach od Sony,,,, :P

logika wskazuje, że powinni przestać je stosować ale kto ich tam wie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol, na jednym forum przeczytałem, że zła fama XOne to wina trollowania Sony. Biedny MS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy Xboxie zostali już chyba tylko najbardziej zagorzali fanboye.

Bez urazy, ale jakim trzeba być ćwierć-inteligentem, żeby po tym co powiedziało i pokazało Sony w ogóle myśleć nad tamtym pudełkiem :)

Pójdą szybko na dno z tymi swoimi zabezpieczeniami.

Xbox nie będzie kojarzył już z grami, ale po prostu z kolejnym dekoderem PVR z funkcją pogrania od czasu do czasu.

Zresztą...przecież już tak jest :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, fake nowego xklocka to wina tuska ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy PS4 będzie widziało partycje w NTFS? Bo chyba o możliwości odtwarzania .mkv trzeba zapomnieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NTFS to format Microsoftu, więc raczej wątpię :P

Co do MKV to nie wiadomo, ale najwyższa pora wg mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NTFS to format Microsoftu, więc raczej wątpię :P

Co do MKV to nie wiadomo, ale najwyższa pora wg mnie.

MKV raczej też nie będzie - Sony Pictures Entertainment byłoby stratne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.