Skocz do zawartości
kill

Darksiders 2

Rekomendowane odpowiedzi

to wiem,ale chodzi mi o double possesed...

Znasz angielski lub tłumaczyłeś to chociaż w Google zanim zapytałeś?

To znaczy zwyczajnie "Podwójne opętane kosy" bo masz ich dwie sztuki ;)

Edytowane przez pan_satyros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zacząłem grę, jestem po jakiejś ponad godzinie i póki co jest rewelacja - właśnie tego się spodziewałem - lepszej, piękniejszej, bardziej dopakowanej wersji Darksiders 1. Gram dalej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darksiders 3 exclusive tylko na PS4? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak patrze na filmiki to mi to strasznie przypomina Soul Reaver a mam ogromny sentyment do tej gry nawet nie wiem czemu. Wyjatkowo wbilo mi sie w pamiec przemierzanie swiata gry w Soul Reaver.

Moim zdaniem do Soul reavera się nie umywa choć jest grą dobrą trochę zagrałem w dwójkę a jedynkę skończyłem na Xksie i Ps3 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soul Reaver HD to idealny pomysł.

Do Darksiders 1 podchodziłem trzy razy na xboxie. Na Ps3 kupiłem w przecenie za 36zł. Wpadłem w jej sidła gdy zasiadłem do niej drugi raz bo chciałem coś sprawdzić i skończyło się na platynie. Czas odpalić D2 i podobnie jak z pierwszą częścią też mam problem z włożeniem płyty do czytnika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja na razie niemam kasy bo jestem w trakcie dostawania he he DMC w lutym nie będę miał szmalcu a na marzec biorę Risinga może w kwietniu na urodziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie darksiders 2 totalnie pochlanelo. jestem po kilku godzinach gry i dla mnie to jest cos na co czekalem chyba cala obecna generacje konsol. grajac w ta gre czuje sie jakbym znowu byl dzieckiem grajacym na psx. ta gra strasznie mi przypomina dawne czasy :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh wyjdzie post pod postem to tylko pokazuje jak mało popularna jest ta gra :( Ostatni mój post jak zaczynałem grę 26-go stycznia... Dzisiaj ją skończyłem i dla mnie rewelacja! Jakby ktoś był niezdecydowany polecam sprawdzić.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie...zaraz temat odżyje...teraz w PSS Darksiders 2 stoi po 39zł więc rzucą się na nią jak na mieso :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Odżyje odżyje :P

A ja mam pytanie:) Panowie po POLSKU jest wersja z PSS??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Season Pass za 59zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardziej sie juz oplaca pojedynczo chyba kupic te dodatki, ale one chyba bardziej dodaja jakies skorki, male lokacje czy bronie? nie ma nic wiekszego fabularnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

ok... poki sie sklep osiedlowy nie pokapowal czas szybko wymienic jak kategoria pudla to 89 ;) za 39 zal nie kupic chociaz mam do tej gry bardzo mieszany stosunek i po 16 godzinach z gra na dzien dzisiejszy nie chce mi sie go konczyc..

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jedyne co na minus to poziom trudnosci pod koniec za niski. Kazdy boss na raz. No i etap na Ziemii slabizna troche. Reszt super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Pisze że 7,7 GB

Edytowane przez Lijon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również się skusiłem, czekałem od jakiegoś czasu na okazję i się doczekałem. Coś czuję, że minimum 15 godzin dobrej zabawy mnie czeka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pograłem chwilę, podoba mnie się. Graficznie wygląda jak World of Warcraft. Taka miła sieczka + el. RPG. Dobra odskocznia od innych gier.

Paradoksalnie fani cenią sobie pierwszą część Darksiders bardziej, a ja się do niej nie przełamałem. Podobnie było z inFamous - jedynka leży na półce do dzisiaj, a inFamous 2 - platyna.

Cena dodatkowo zachęca do zakupu - 39zł. W końcu wersje cyfrowe gier zaczynają mieć porządne ceny. Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślałem nad pudełkową wersją ale online pass mnie odstrzał od używek a tu bach 39/2 i z passem :)

Nic tylko brać .

Tylko nie wiem co jest z moją kartą chciałem dziś kupić to mi wywaliło błąd że karta nieaktywna ........ dziwne pare dni temu działała a ważna do 2015 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Również się skusiłem, czekałem od jakiegoś czasu na okazję i się doczekałem. Coś czuję, że minimum 15 godzin dobrej zabawy mnie czeka.

Minimum 15, ja skończyłem w ponad 20h.

Dla mnie GOTY 2012 obok Journey.

Edytowane przez Ixion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25h zajęło mi zdobycie platyny.

Co do GOTY bym nie przesadzał, gra jest dobra ale do GOTY trochę jej brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi