amigo 158 Napisano 25 Czerwiec 2012 Witajcie! 1st. Kupując używaną grę: BATTLEFIELD - BAD COMPANY 2 będę mógł grać w trybie multi bez dodatkowych opłat? 2nd. Możliwe jest że gra jest po ang, a multi po polsku? czy jest sztywna wersja jednego tylko języka? 1. tak, będziesz mógł 2. w sumie nie spotkałem się z czymś takim, ale raczej nie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 23 Lipiec 2012 Mały odkop ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania. Chodzi mi głównie o grę Battlefield 3 ;) Czy kupując online pass na polskim psn bedę mógł grać w online na koncie na amerykańskim psn Czy mając polską wersje gry, po wpisaniu online passa w amerykańskim psn będzie to wszystko działało Na ilu kontach na jednej konsoli działa online pass Mam nadzieję że ktoś pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 23 Lipiec 2012 Ja użyłem w dwóch grach passa, i działają na obu kontach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aceros 2 Napisano 28 Lipiec 2012 Uncharted 2 wymaga? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 28 Lipiec 2012 Uncharted nie wymaga :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 28 Lipiec 2012 Chyba że 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 29 Lipiec 2012 Witam, mam problem z online pass w Battlefield 3. Problem polega na tym, że nie mogę ściągnąć go ponownie, bo ściągnąłem kod już na 2 PS3 ( wszystko z powodu YLOD). Jestem tymczasowo za granicą i mam dostęp do innego PS3, więc chciałbym sobie pograć w BF3, którego kopie wziąłem ze sobą. Zdecydowałem się na pobranie online pass do tej gry z PSStore, ale nie mogę go w ogóle znaleźć. Może jestem zbyt ograniczony, ale wchodziłem na amerykański PSS i tam jest w zakładce Add on, w polskim szukałem i nie znalazłem. Może ktoś pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 29 Lipiec 2012 Już znalazłem. Ściągnąłem kod, ale pojawił się następny problem. Nie mogę grać na swoim drugim koncie. Zapewne ze względu na to, że mam aktywowane konto na dwóch PS3. Debilizm polega na tym, że jedno jest aktywowane na PS3 której spalił się cały układ graficzny i nie ma możliwości jego dezaktywacji bezpośrednio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielatPL 2 Napisano 21 Sierpień 2012 Ja z kolei mam problem z FIFA 12. Kod wpisałem, przepustke pobrałem, ale gdy włączam sezon w fifie wyskakuje, ze przepustka jest nieaktywna i trzeba ją pobrac. Pobieram i znów to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 22 Sierpień 2012 Battlefield Bad Company 2 ma pass online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Sierpień 2012 (edytowane) nie ma. Ma tylko VIP pass z dodatkowymi mapami BTW masz to samo pytania na tej stronie, już nie wspomnę nawet o poprzednich. Edytowane 22 Sierpień 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 9 Wrzesień 2012 Sleeping dogs wymaga jakiegoś pass'a ? Bo na allegro w opisach gry niektorzy pisza że ma, ale nigdzie indziej nie znalazłem takiej informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 9 Wrzesień 2012 Tylko limited edition na pakiet GSP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nath4 5 Napisano 14 Wrzesień 2012 Naruto suns ma online pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 21 Wrzesień 2012 Witam, czy Dirt Showdown ma online pass? Trzecia część miała więc przypuszczam, że ta też raczej ma . . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 22 Wrzesień 2012 A Borderlands część pierwsza ma jakikolwiek kod ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 22 Wrzesień 2012 Nie ma Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 1 Październik 2012 Borderlands 2 ma Online Pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Kawka 0 Napisano 5 Październik 2012 Cześć wszystkim pytanie odnośnie do Mortal Kombat 9, wymaga jakiegoś klucza czy można używkę śmiało łapać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 5 Październik 2012 ma online pass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 8 Październik 2012 Sleeping dogs wymaga jakiegoś pass'a ? Bo na allegro w opisach gry niektorzy pisza że ma, ale nigdzie indziej nie znalazłem takiej informacji. Tylko limited edition na pakiet GSP. Czyli do zrobienia platyny nie jest potrzebny OP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 8 Październik 2012 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit313 2 Napisano 15 Październik 2012 Dzięki ,dobra inicjatywa ! Sam raz musiałem dokupić online pass do fight night champion bo kupiłem używkę... ;) Dobrze wiedzieć jakie tytuły wymagają online pass'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 21 Październik 2012 Prototype 2 ma passa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lethal_Doze 0 Napisano 2 Listopad 2012 Czy GTA4 posiada online pass ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach