Skocz do zawartości
Gość dragon85pl

Kontrolery Do Ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Na allregro to uważaj bo niektórzy myślą że oryginał i dają pozytyw. Zresztą to tylko kilka (19) komentarzy nie wiadomo czy prawdziwych.

To co polecasz, od jakiej ceny warto sie rozgladac za cena DS3, zeby miec pewnosc, ze to orginal? Poza oczywistym faktem, ze moge pojsc do takiego empiku i zaplacic za pada 230 zlotych, co jest moim zdaniem delikatna przesada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co polecasz, od jakiej ceny warto sie rozgladac za cena DS3, zeby miec pewnosc, ze to orginal? Poza oczywistym faktem, ze moge pojsc do takiego empiku i zaplacic za pada 230 zlotych, co jest moim zdaniem delikatna przesada

Najtańszy z ceneo jest za 149zl w sklepie http://www.playergames.pl/akcesoria-do-konsol/kontrolery/pad-bezprzewodowy-dualshock-3-do-ps3-czarny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa, slynna wersja oem, czyli bez opakowania. W sumie obok mnie tez jest sklep, ktory sprzedaje takie pady w identycznej cenie. Chyba sie do nich jutro przejde. Dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem się także dopytać o tę wersję OEM DS3. Kupował ktoś takiego "gołego" pada z np. Ultimy albo jakiegoś innego, znanego sklepu? Czy OEM-ki z takich sklepów są nowe i oryginalne?

Edytowane przez Sonned

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W znanych sklepach to raczej tylko oryginały. Różnią się tym że nie mają pudełka i to chyba tylko jedyna różnica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem odpowiedź od Ultimy, że OEM-y z ich strony są nowe, oryginalne i z europejskiej dystrybucji. No cóż, jak mi przyjdzie, to porównam z tym dołączonym do konsoli i napiszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

co sądzicie o tym padzie? http://www.progamingshop.pl/sony-dualshock-3-wireless-controller-urban-camouflage/d-81093/ Nie umiem znaleźć nigdzie w sklepach dualshock'a w tym kolorze a bardzo mi się spodobał. Naczytałem się na stronach playstation, że pady oznaczone naklejką z numerem CECHZC2U-CM to pady starsze, wcześniejsze edycje. Nowsze mają oznaczenie na końcu A1 bądź A2.

Jeszcze jedna sprawa. Znalazłem tego pada na oficjalnej stronie sony http://store.sony.com/WFS/SNYUS/en_US/-/USD/-zid27-PS399000/cat-27-catid-All-PS3-Accessories?XID=O:PS399000&affiliateCustomId=1646355&CJURL=http://store.sony.com/WFS/SNYUS/en_US/-/USD/-zid27-PS399000/cat-27-catid-All-PS3-Accessories?XID=O:PS399000&camp=CJ_DF&clickId=10383604&affiliateId=6553221.33-37805859&XID=A:1646355:CJ , myślicie że przyślą go do Polski? A może z tej strony, trochę taniej http://www.walmart.com/ip/Sony-Dual-Shock-3-Urban-Camo-PS3/17336107?sourceid=1500000000000003183720&veh=cse&srccode=cii_6553221&cpncode=33-37805864

Co do pierwszej strony, to dzwoniłem tam i pady są wysyłane ze Słowacji, więc na rynek Europejski. Co o tym sądzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno nowa aktualizacja wprowadziła bezprzewodowe podłączenie DualShocka 4 do ps3, sprawdził ktoś czy działa ? Bo lepiej dożyć i kupić nowego pada który będzie działał z nowym dzieckiem Sony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem PS3 już dawno temu ale problem jest z padami ponieważ od wielu upadków połamały się i niektóre przyciski nie działają czy wie ktoś gdzie mogę oddać do naprawy, najlepiej w trójmieście lub gdzieś blisko . Ewentualnie gdzieś dalej od trójmiasta jeśli można go będzie wysłać. Jeszcze Jeśli naprawa nie będzie mi pasować to kupie używanego więc proszę też o pomoc w dobieraniu.

Edytowane przez dawiorx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z padem od ps3, wczoraj rozładował mi się całkowicie, a dzisiaj chciałem go podłączyć do ładowania i nic się nie dzieję zero reakcji dodam, że kabel sprawny bo drugi pad się ładuje, reset pada też nic nie daje

Edytowane przez Lukash_PL1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 99% ducha wyzionęła bateria, wymień ją, ewentualnie całego pada, problem rozwiązany :yes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakub356 - ciężko stwierdzić. Nie napisał, że oryginalny, tylko nowy. Zdjęć tyłu pada też nie ma. Zapytaj czy ma wibracje. Za taką cenę mogą być oryginalne, ale bez wibry. Nie ma też info jaka to gwarancja, a najlepiej producenta (Sony). Pamiętajcie, musi być napisane - Pad oryginalny, a nie - opakowanie oryginalne.

A czy miał ktoś z Was problem z analogiem? Lewy analog w Sixaxisie się zaciął, kamera daje cały czas w górę. Pada rozkręciłem, przeczyściłem, ale to na nic. Pewno potrzebna będzie wymiana gałki? Jakieś rady, filmy instruktarzowe?

Edytowane przez SirCamilio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jeden i opisz.Jest z 3 sprzedających sklepów z zagranicy, pady 90-110 zł,zero kosztów wysyłki itp. Sam zaglądam za padem i 1 ze sprzedających z Anglii na tysiące pozytywnych komentarzy i ponad 60 z samymi padami , tylko 1 doszukałem się negatywny.Ale za to jaki "pad jest dobrą chińską podróbką,gałki chodzą inaczej niż w oryginale, do gier w fpsy online się nie nadaje". No i klops a mi o fpsy online chodzi.Dokończę TLOU na starym niebieskim Apollo z 4 paluszkami(do pc,ps2,ps2) a jakbym miał kupić to chyba najtańszy z Ultimy czy coś takiego - z wysyłką +- 160 zł. W MM i Auchanie są za 212zł. Chcesz grać to płacz i płać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/bezprzewodowy-pad-sony-dualshock3-ps3-promocja-i4539895633.html

Jak uważacie ?

Raz już kupiłem "oryginalny' pad na allegro i zmuszony byłem sprzedać.

Chciałbym kupić na alledrogo, ponieważ mam kupon na 20 zł i grzechem by było nie skorzystać :)

Pomożecie ? Po..  :yes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko ocenić po takich fotkach , zwłaszcza że chyba zmienili ostatnio opakowania na nowe , najlepiej osobiście pójść i odebrać jak się ma możliwość . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sęk w tym iż w moim mieście kontrolery są w cenach standardowych  :sweat:

Może po prostu kupował ktoś na allegro i ma pewniaka ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jednym z komentarzy sprzedający jako odpowiedź na negatywa pisze że "sprzedaje bardzo dobrej jakości zamienniki " oryginały są po 150 zł.Więc wiem już wszystko.Dobrze ze nie dałem się nabrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, wczoraj zrobiłem aktualizację PS3, i nagle nie czyta mi PS Move (zostalo podlaczone nieznane urzadzenie usb) po czym i tak dalej mryga i nie łapie go, nie czyta gitary rock band od harmonixa (cały czas mryga dioda na odbiorniku) oraz nie łapie mi jednego pada ds3, przed aktualizacją działało, zrobiłem aktualizacje nagle dyntka...

Edytowane przez mesiash91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi