Skocz do zawartości
Gość ProroK

Deus Ex: Human Revolution

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do was. Ten wybuchowy pakiet dlc był w postaci kodu do psn tak? Bo właśnie przyszedł mi deus z muve i nie ma w środku żadnego kodu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do was. Ten wybuchowy pakiet dlc był w postaci kodu do psn tak? Bo właśnie przyszedł mi deus z muve i nie ma w środku żadnego kodu :(

Napisz do nich maila to Ci pzyślą w mailu zwrotnym kod. Ja tak zrobiłem i mam kod. W sumie nie wiem jeszcze po co mi narazie ten kod ale mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra skusiłem się na DE. Trzeba w coś grać zanim Dark Souls zabierze moje życie. Mam jedno pytanie. Czy naprawdę grając postacią nastawioną na stealth jest tak strasznie ciężko w walkach z bossami? Trąbią o tym w necie. Niby ninja jest upośledzony w porównaniu do rambo.

Edytowane przez Grabeq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra skusiłem się na DE. Trzeba w coś grać zanim Dark Souls zabierze moje życie. Mam jedno pytanie. Czy naprawdę granie postacią nastawioną na stealth jest tak strasznie ciężko w walkach z bossami? Trąbią o tym w necie. Niby ninja jest upośledzony w porównaniu do rambo.

Nie wydaje mi się. Fakt, że pierwszy (i jak narazie jedyny) raz przeszedłem grę pół na pół - pół towarzystwa wymordowałem, pół ogłuszyłem ;). Ale widziałem w necie jak pokonać bossów. Nie będzie spoilerka jak napiszę, że moim zdaniem prawdziwych bossów jest 3ch. 1go można pokonać rzucając w niego granatem emp (czy jakoś tak- tym co robi wyładowanie) a następnie ciskasz w bossa 3 lub 4 miny odłamkowe. To samo z 2gim i 3cim bossem.

Na 3go poza tym jest glitch. Jakby ktoś nie wiedział jaki a chciał wiedzieć to mogę napisać. Ale obawiam się że na pierwsze przejście nie warto z niego korzystać, bo to duże ułatwienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz grałem nikogo nie zabijając, na poziomie Deus Ex i bossów pokonałem bez żadnych problemów. Na "arenach" gdzie walczymy są porozrzucane karabiny, itp oraz amunicja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierwszego bossa przeszedłem na poziomie Deus Ex, bez żadnych ulepszeń do walki i żadnych ulepszeń do broni. Nie było za łatwo ale jakoś strasznie trudno też nie było. Myślę, że to trochę przesada co czyta się w necie. No ale zostało mi jeszcze kilku bossów, więc zobaczymy. smile.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni 2X bicz slap najlepszy

Poczekajcie do 1 minuty :)

Bez przesady ludzie się przyzwyczaili do zbyt łatwych gier i teraz za bardzo psioczą. Dla weterana DS to będzie średnio łatwa gra.

Edytowane przez Natsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi, tak myślałem, że to ci mało wytrwali jęczą. Szkoda tylko, że włączyłem grę na średnim poziomie trudności. Cóż, bardziej się wkręcę w fabułę. Skoro jest tyle możliwości wyboru jest szansa, że drugi raz zagram na Deus Ex,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można pokonać bossów nie zabijając ich? Skoro jest takie trofeum, to znaczy, że powinno to być możliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KopaczK: W trofeum chodzi o to, żeby nie zabić nikogo oprócz bossów. Chodzi o spójność fabuły. Możesz się cieszyć, że będziesz mógł zabić chociaż bossa wśród całej rozgrywki. Mi ogłuszanie wszystkich jakoś nie pasuje do Jensena. No ale tak sobie wymyślili twórcy więc trzeba to uszanować. thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się zastanawiam czy jak kogoś zabiłem przez przypadek (:sweat:) i potem mnie zabili czyli cofnęło mnie do checkpointa to to się liczy, że kogoś zabiłem czy mogę zdobyć jeszcze trofeum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi. Swoją drogą, walki z bossami zaplanowało i wykonało studio zewnętrzne. ;) LINK

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało wam się skończyć drugą misję poboczną? Tą z mamą dr Reed. Bo ja rozmawiam z nią po znalezieniu wszystkiego i po opowiedzeniu nie ma do wyboru koniec. Jest pusto i nic sie nie da zrobić ttlko wrócić do menu.

Edytowane przez maciek1422

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się udało skończyć tą misję bez problemu. Podobno jest jakiś patch na ten błąd pardon.gif.

EDIT:

Edytowane przez sadurx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukonczylem gre na poziomie Deus Ex. Gralem na stealtha, 90% ogłuszeń 10% killi, ani razu nie robilem zadymy, moznaby powiedziec ze wg mnie idealny gameplay

Laske-pilota uratowalem - Malik chyba ona miala. Dziwki uratowane :D wszystkie questy zrobione, i prawdziy terminator

Powiem tak - chyba najlepiej wywazony poziom trudnosci jaki widzialem w ogole w grach. Gra na trybue Deus Ex byla BARDZO CIEZKA tylko na poczatku. Pozniej juz tak ogarnałem gameplay ze bylem jak predator - tyle ze nie zabijałem. Niesamowicie dobry gameplay - niesamowite akcje, ktore daja mega-adrenaline! Po ulepszeniach czuc niesamowita przewage nad zwyklymi wrogami i mozna nimi manipulowac bardzo fajnie ale mimo wszystko nie nalezy ich lekcewazyc.

Moja ulubiona akcja to

Gdy sprawdzamy stacje Picus i wpada Belltower do głownego pomieszczenia - ja wentylacja z dolnego poziomu przeszedlem na gorny, na gorze przy wyjsciu z wentylacji 2 typów gadało a jeden po lewej przechadzał sie. Dzieki ulepszeniu refleksu zdjalem 2 typów na raz a 3ciego zdjąłem ze snipery. Kilku na dole chodziło i jeden juz wchodził po schodach (a widok był na ciałą juz z połowy schodów) - to nim wyszedl zza rogu heada mu zrobiłem. Reszta typów na dole zobaczyła ciało i zaczeli przeszukiwac pomieszczenie - ja odpalam niewidzialnosci i skok w dół na dolny poziom z wygłuszeniem skakania - baterii minumim a ja na srodku pomieszczenia wsród wrogów to siup pod biurka. Reszta to juz powolne ogłuszanie przeciwników w taki sposob aby nie obudzili reszty. Co najfajniejsze taka akcja wyszła mi za 1 razem - dzieki czemu poziom adrenaliny przekroczył maximum we mnie a serce waliło jak szalone! Niesamowicie płynne i widowiskowe!

A co do trudności z bossami - ja nie miałem zadnych - gralem nie zabijajac wiec mialem kupe amunicji zawsze, ani 1 rakiety z wyrzutni nie zuzylem ^.^

Najciezszy moment dla mnie to - Ocalenie Pilota gdy po raz 2 w Hengeshy lądujemy. Bez problemu bym pokonał wszystkich ale liczył czas aby uratowac kumpele. Akcja rowniez jak z filmu jednak tym razem za ktoryms tam podejsciem udalo mi sie i to ledwo - Wyskok w biegu zdjecie zniperow, meele-kill na najblizszym przeciwniku, miny w Ciezkich wrogow, przebiegniecie na 2 strone z karabinem bojowym - ledow uszedłem z zyciem i przyznam ze mialem wiecej szczescia niz rozumu - na Deus Ex poziomie ginie sie od jednej celnej serii - nie wiem jak przezylem to :D

Ogolnie gra jest SUPER i chyba najlepsza w jaka grałem. Zazwyczaj w grach mam momenty ze juz mam dosyc gadania i chce walki albo odwrotnie - dosyc walki i troche gadania -a tutaj chcialem ciagle i tego i tego. Naprawde SUPER gameplay! Polecam kazdemu.

Najlepsze jest to ze widac mega roznice w skillu gracza - pamietam jak pierwsza misja zajela mi ok 3-4h (odkad dowiedzialem sie ze za ducha ma sie +500expa nie moglem dac sie wykryc) i sejv co kill był natomiast pozniej jak juz mialem ulepszenia i wyczułem gre to Prawdziwy TERMINATOR - płynnie z gracją, niewykrywalnie, hackujac, ogłuszając, liżąc ściany - prawdziwy profesjonalista. Pod koniec nie mialem juz co robic z Praxis i kupowałem ulepszenia typu szybszy sprint. Ale na poczatku naprawde kazdy pkt praxis sie liczy. A dodam ze w ostatniej lokacji nie stac mnie było na wykupienie 2 dodatkowych praxis - nie kupowalem ulepszen wytrzymałości, celowania, tajfuna, wzroku i sledzenia wrogów...

Gra jest przekozacka. Gorąco polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up wszystko spoko tylko w Twojej wypowiedzi jest 1 problem... nie w tym dziale- my wiemy, że gra jest zajebista bo ją mamy. (żart)

A tak na poważnie to (z czystej ciekawości) ile % trofeów zrobiłeś po takim przejściu gry? Ja przeszedłem raz narazie i 50 z kawałkiem mam. Nie zrobiłem kilku głupotek w questach pobocznych (a wydaje mi się że questy mam wszystkie) i przede wszystkim zostały mi wszystkie złote czyli m.in. poziom deus ex, i no kill :)

PS można gdzieś sprawdzić statystyki jakieś po przejściu? Jak w hitmanie np.?

Edytowane przez Kpt.Bomba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Mam problem ,nie mogę zrobić zakonczenia sarifa,pozostałe 3 ok,a to jest nie podświetlone.może wiecie czemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nie spotkales sie z nim przed zjechaniem winda.

Edytowane przez BoryZPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Hengsha zniknął mi HUD.

Nie widzę poziomu zdrowia, minimapy, celownika, etc....

czy to normalne, czy jakiś bug?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zniknął na dobre. Po wczytaniu save'a to samo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi