Ciufa 1 Napisano 4 Marzec 2012 zebrałem dzisiaj lanie od Chomika fajnie sie grało bez lagów w rankedach zależy jak sie trafi ale 90% to są lagi wieksze lub mniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 4 Marzec 2012 jak złapać przeciwnika za nogę podczas kopnięcia i podciąć mu drugą nogę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 4 Marzec 2012 kopie na tulow to machnij prawym analogiem w dol a pozniej jak bys kopal low kicka :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 4 Marzec 2012 dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 4 Marzec 2012 Mam takie pytanie. Ja za bardzo nie jestem znawcą MMA, ale oglądam bo lubie taki Hardcore Rozpier*ol bez efektów specjalnych, ale mam pytanie... Co trzeba nacisnąć żeby komuś przywalić low kickiem? X czy L2 + X? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guliWKS 4 Napisano 4 Marzec 2012 L2+X. Panowie mam problemz treningiem w karierze, chodzi mi o 2 ćwiczenia: 1) Przetaczanie opony - często zawodnik nie przmieszcza się w miejsce które ja chcę (robiąc transition prawym analogiem), tylko zupełnie inaczej, jest jakaś metoda, żeby ustawił się tak jak ja chcę, bo mam wrażenie, że jest to losowe ustawienie, mimo, że prawym analogiem wydaje mi się, że kombinuję dobrze.. 2) Jak ćwiczyć w Focus mitts drill? Niby trzeba robić unik i kontrować, ale nawet nie potrafię robić uniku (docelowo R1 i flick anaogiem), ale w tym ćiczeniu nie potrafię sobie poradzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciufa 1 Napisano 5 Marzec 2012 W dniu 4.03.2012 o 21:40, guliWKS napisał: 1) Przetaczanie opony - często zawodnik nie przmieszcza się w miejsce które ja chcę hehe mam to samo, już próbowałem robić to baaaardzo powoli i dokładnie a dalej dupa, nie zawsze wychodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 5 Marzec 2012 Ok, troche pogralem (nierankingowo mam 7-6 hehe) i jest niezle. Lagow nie mam narazie zadnych, choc trudno o przeciwnika z konkretnej wagi. Ale powinni dopracowac uszkodzenia ciala. Skoro przeciwnik ma rozciecie na poliku i wyglada jak wagina, to nawet jak ja opatrza podczas przerwy, to juz w nastepnej rundzie powinien juszyc jak zazynany wieprz - a tu nic. Druga sprawa - low kicki - wiem, ze mozna nimi wygrac przez TKO, ale np napieprzam 20-30 razy a po walce widze, ze kolo ma 25% obrazenia nogi... A jak juz mu ja zlamie, to pada jak po KO - nietomny - powinien zaczac kustykac jak Najman, a sedzia dopiero zakoczyc walke. Troche irytujace jest tez, ze niby po KO, mozna dobiec i jeszcze sprzedac bonusowe 2-3 strzaly, ale sek w tym, ze od razu wiadomo, ze jest KO i wlasciwie nie ma po co podbiegac - wolalbym, zeby bylo tak jak w realu - jest cios, kolo pada, ale jeszcze nie jestesmy pewni, czy jest out, i dopiero sedzia powinien dobiec i przerwac walke. Teraz pytania: Jak nastawic, aby w tworzonym meczu moznabylo grac DLC? W treningu (drugi poziom) jest technika zablokowania transition w parterze i trzeba zrobic Flick prawo albo lewo - o co kaman? Raz udalo mi sie zrobic (trzeba 3 razy) ale nie wiem jak to dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciufa 1 Napisano 5 Marzec 2012 W dniu 5.03.2012 o 19:37, MichuV12 napisał: W treningu (drugi poziom) jest technika zablokowania transition w parterze i trzeba zrobic Flick prawo albo lewo - o co kaman? Raz udalo mi sie zrobic (trzeba 3 razy) ale nie wiem jak to dziala. jak gosciu chce zmienic pozycje to wtedy flick R stick i blokujesz przejscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 5 Marzec 2012 Flick, czyli raz pyknac w prawo lub lewo`? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 6 Marzec 2012 (edytowane) W dniu 5.03.2012 o 21:00, MichuV12 napisał: Flick, czyli raz pyknac w prawo lub lewo`? Tak Edytowane 6 Marzec 2012 przez aniolekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 7 Marzec 2012 mam ufc3 od praktycznie dzisiaj i mam pytanko do obeznanych na pudełku jest napisane że mogę wybrac z około 150 zawodników dostępnych s grze właczam exhibition a tam mam tylko może z 30 reszte trzeba odblokowac z upływam gry czy może ściągnąć z psn ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Marzec 2012 150 jest we wszystkich wagach. Zmień wagę a będziesz miał innych. Do odblokowania jest 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 7 Marzec 2012 ok pograłem 6h w carierkę i jestem mistrzem tej pierwszej federacji i gra jest naprawdę super najlepsza sportowa gra moim zdaniem, a do obeznanych mam jeszcze jedno pytanko macie może jakieś porady jak najlepiej postępować w karieże co rozbudowywać siłe itp. jak długo walczyć zanim się przejdzi do następnej kategorii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciufa 1 Napisano 8 Marzec 2012 ja juz nie mam sił, w karierze dochodze do 12 miejsca w rankingu i pozniej kazdy przeciwnik mnie łamie jak chce :( w WFA mam same zwyciestwa w pierwszej rundzie a w UFC to juz tak łatwo nie ma poziom trudności: Advance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Marzec 2012 He, he w UFC nie ma łatwo. Trzeba najpierw opanować wszystkie płaszczyzny, przynajmniej w defensywie, sama stójka wystarcza tylko na leszczy. Ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, najlepiej sobie wybrać jakiegoś prześladowce, który ewidentnie nam nie leży i starać się z nim walczyć do skutku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guliWKS 4 Napisano 8 Marzec 2012 W dniu 8.03.2012 o 20:30, pablos_83 napisał: Ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, najlepiej sobie wybrać jakiegoś prześladowce, który ewidentnie nam nie leży i starać się z nim walczyć do skutku. Oj miałem tak z Tito Ortizem w LHW. Dopiero skurczybyka za 5-tym albo 6-tym podejściem pokonałem :). Najszybsza walka to jednak w HW z Cro Copem, postanowiłem sobie zawalczyć klasę wyżej i Mirko wyprowadził 1 (jeden!) cios, po któym padłem znokautowany. Nigdy tak nie miałem, więc przy okazji zdziwiłem się przeokrutnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 10 Marzec 2012 Witam mam bardzo wazne pytanie właśnie skończyłem tryb kariery niestety to gra wybrałą za mnie że mam przejść na emeryturę chociaż mój zawodnik miał tylko 33 lata a są zawodnicy nawet o 10 lat starsi więc nie rozumiem czemu to gra a nie ja sam decyduję kiedy mam zakończć karierę czy można to jakoś wyłączyć może zacząć od innej wagi bo jak tak po prostu jest to wielki minus gry chwilowo nie mam internetu i gra online mnie nie interesuje a resztę żeczy już pograłem tryby turnieju itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Marzec 2012 Przejście na emeryturę nie zależy od wieku tylko od ilości rozegranych walk i nie ma opcji przedłużenia kariery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 10 Marzec 2012 No to bez sensu moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) Tak też jest w rzeczywistości, zdarzają się wiekowi zawodnicy, grubo po 40, ale karierę zaczynali bardzo późno. Np R. Couture walczył w wieku prawie 48 lat, ale zaczynał w 34, a z drugiej strony np Juras skończył karierę w wieku 30 lat. Liczba przyjętych ciosów podczas kariery ma większe znaczenie niż wiek. Podobnie jest w boksie. B. Hopkins nie walczył by do dzisiaj, gdyby nie zmarnował kilku lat w więzieniu. Vitali nie był by dziś w takiej formie gdyby nie miał prawie 5 letniej przerwy. Sporty walki rządzą się w tej kwestii innymi zasadami niż np piłka nożna. Edytowane 10 Marzec 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) up powiedz to np danowi hendersonowi czy big nogowi, juras to nie ta galatyka - gdyby walczyl z dobrymi zawodnikami to skonczyl by kariere szybciej niz zaczal Edytowane 10 Marzec 2012 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) Hendo to rzeczywiście ewenement po 40 jest w najlepszej formie, a co do Big Noga to skończył się już kilka lat temu a w sumie stary nie jest, teraz jest bardziej nazwiskiem do obijania niż kandydatem na mistrza UFC, a po ostatniej kontuzji może już nie wróci. Z tym Jurasem to taki przykład z naszego podwórka, który być może pokazuje tylko, że za komentowanie lepiej płacą niż za walczenie Edytowane 10 Marzec 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 10 Marzec 2012 A czemu w grze nie można grać fedorem przecież walczył w pride?? tak mi sie przynajmniej wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Marzec 2012 Sprawy licencyjne, Fedor ma nie najlepsze stosunki z Zuffa to go nie uwzględnili w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach