Skocz do zawartości
Emir

Burnout Paradise

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o tą wersję 1.50? Właśnie przed chwilą zacząłem ściąganie. To teraz tak- czy teraz znów będę musiał zaczynać od nowa? I jeszcze jedno- czemu eventy które już przeszedłem dalej widnieją na mapie i dalej można w nie grać? Trochę to mylące...potem nie będę wiedział które mi pozostały, a które już pobiłem o_O.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eventy nie znikają tylko się zaptaszkowują. Po każdej nowej licencji ptaszki znikają(prócz burning route). Dopiero w elite masz zaptaszkowane już do końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noto jeszcze jedno- o co ogólnie chodzi w multi?? Jakie są możliwości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W multi masz wszystko co w single czyli Road rage, stunt, marked man do tego wyścigi, wyzwania(zrób 2 beczki, jedź 1 milę pod prąd) i wyzwania czasowe(nacz as dojedź z pkt a do b i wykonaj coś).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małe pytanko mam, czy jest ktoś chętny do zrobienia dla mnie "Send a Mugshot or Smugshot" ?, nie mam od kogo pożyczyć kamery i nie uśmiecha mi się zbytnio zakup takowej dla jednej małej pierdoły w grze :( Tylko tego jednego, małego gówienka brakuje mi do 100%  ::)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam kogoś kto ma wyrobioną renomę na forum. Bo już kiedyś była akcja z jakimś użyczeniem konta, która skończyła się tragicznie...

Ja bym Ci to załatwił ale kamery ni huhu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polecam kogoś kto ma wyrobioną renomę na forum. Bo już kiedyś była akcja z jakimś użyczeniem konta, która skończyła się tragicznie...

Ja bym Ci to załatwił ale kamery ni huhu...

Wiem, że musi być z "renomą" ale tu chętnych do pomocy nawet bez "renomy" nie ma ;)

Pozostaje chyba tylko kupić jakieś najtańsze "oko demona" i zaliczyć zadanie samemu, tylko teraz, jaka najtańsza kamera będzie śmigała z tą grą/konsolą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem. Na pierwszej wersji BP doszedłem do klasy D i porobiłem parę zadań potrzebnych na trofea. Po tym dopiero zaktualizowałem grę i co najgorsze- nie zalicza mi tych trofeów! Powiedzmy, że mam klasę B i za każdą dostawałem trofeum, ale za D nie. Czy da się to jakoś nadrobić? Myślałem żeby przejść grę do końca i pozaliczać wszystkie pozostałe trofea, potem zacząć grę od początku( ewentualnie skasować save i iść od początku), ale czy to mi nie skasuje zaś tych późniejszych trofeów!? o_O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skasować nie skasuje. To działa na zasadzie raz zdobyte już zostaje.

Spróbuj wykonać jakieś proste trofeum(billboardy, motocykl, superjumpy) i zobacz czy Ci zaliczy. Jeśli nie to się nie baw w granie do końca tylko od razu zacznij od zera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się źle wyraziłem. Jest trofeum powiedzmy za rozwalenie 10 billboardów. I ja te 10 billboardów rozwaliłem na pierwszej wersji. Potem przeniosłem się na najnowszą i zdobyłem trofeum za połowę billboardów (powiedzmy, że 60) ale za te 10 mi nie zaliczyło. To samo tyczy się innych (pierwszy superjump, barykady). I stąd pytanie- jeśli zrobię resztę trofeów, i potem skasuje save'a i zacznę grać od początku i właśnie w tym 2 podejściu zdobędę te trofea podstawowe (min. za osiągnięcie klasy D której mi nie zaliczyło)to doliczy mi je do ogółu i tym sposobem dorwę platynę? Sam powiedziałeś, że trofea się nie kasują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc "na pierwszej wersji" czyli zanim zaktualizowałeś tak?? Więc jeżeli grałeś bez nowych aktualizacji to nie mogłeś zdobyć trophy bo to dopiero jedna z aktualizacji wprowadza pucharki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak-bez aktualizacji. Nie chodzi o to, że zdobyłem je na wczesnej wersji, ale o to, że te np. te pierwsze 10 billboardów rozwaliłem na niej, więc na nowej wersji mi tego nie zaliczyło bo już je wcześniej zdobyłem, czyli pierwsze trofeum za billboardy mogło mi wpaść dopiero za te 60 billboardów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może by wpadło. Nie pamiętam jak to ze mną było. Ale lepiej zacznij od początku. Szybciej Ci pójdzie :)

Zasada bywa taka, że jeżeli trofea wychodzą w trakcie a nie od premiery to nie są zaliczane. Dopiero działają od czystego save. Ot takie zabezpieczenie przed piraceniem sejwami :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde i wszystko od początku...nie wiem czy sobie tych trofeów nie podarować...Dostaje się coś za nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za żadne trofea nic nie dostajesz. Być może później powiążą to z Home.

Akurat Burnout jest prosty więc nie ma tu problemu. Poza tym jesteś dopiero w licencji B. A to przecież sam początek.

Ja z przyjemnością jechałem z elite jeszcze raz cała grę od początku :D I po kilku dniach znów byłem elite.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy po 1 przejściu gry posiadałeś wszystkie trofea?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mając licencję Burnout miałem już wszystko prócz jednego online (bo mi się nie chciało) i smugshota (bo nie mam kamery).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I zrobiłeś je grając 2 raz? A może stosowniej będzie- czy możesz je zdobyć grając 2 raz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się nie zrozumieliśmy. Pierwszy raz grę przeszedłem z pół roku temu zaraz po premierze. Później po wgraniu patcha z trofeami zacząłem drugi raz i po kilku dniach znów miałem licencję elite i prawie wszystkie trofea.

Trofea liczą się zawsze jeśli tylko zaczynasz grać od:

a) pustego save

b) kontynuujesz poprzednio przerwaną rozgrywkę z trofeami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc po przejściu gry i kasując save, tym samym zaczynając grę od początku będę mógł zaliczyć te trofea(wciąż mówimy o tej garstce trofeów już teraz nieosiągalnych)? Chyba na to wygląda....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak.

Nie musisz go kasować. Zgraj sobie gdzieś jeśli nie chcesz stracić tego co masz w grze.

Zdobędziesz trofea i wrzucisz jeszcze raz starego save.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noo i teraz się cieszę. Dziś ponabijam zaległości i wracam do gry. Dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poznaliśmy trofea z dodatku Party.

2i0ynfa.pngEvery player succeeds in a Party Round

Awarded when every player successfully completes a Party Round.

2i0ynfa.pngComplete your 1st Party Round

Awarded when you complete the 1st Round of your 1st Party.

2i0ynfa.pngEvery player take a photo for a Party

Awarded when every player in a Party takes a photo of themselves. Requires a USB camera to be connected. (Znów ta cholerna kamera!)

344t66b.pngEvery player succeeds in every Party Game

Awarded upon completing a Party in which every player successfully completes every Game of every Round.

344t66b.pngComplete a Small Party

Awarded when 2-4 players have completed a Party.

344t66b.pngComplete a Big Party

Awarded when 5-7 players have completed a Party.

344t66b.pngComplete a Massive Party

Awarded when 8 players have completed an 8 Round Party.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekaw jestem, czy osoby które nie kupią dodatku nie będą już miały 100% trofeów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprostowanie :) Platynę dostaje się za samo zaliczenie trofeów dotyczących samochodów. Motocykle jak i każdy inny przyszły dodatek się nie wlicza do platyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi