SoWhat 0 Napisano 9 Kwiecień 2009 Witam. Mam takie jedno pytanie. Jakiś czas temu ukazał się tutaj news o tym że, podobno za zarejestrowanie się na austriackim PSN, dostanie się Wipeouta za free. Chciałem się zapytać czy to prawda i czy ktoś dostał taki kod? Pozdrawiam Serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 9 Kwiecień 2009 Kod ma być rozdany o ile sie nie myle 18 kwietnia. Czy to prawda? Zobaczymy 18stego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 9 Kwiecień 2009 Ja mam prośbę do kogoś, kto załapał się na tą promocję (ja niestety za późno się zorientowałem) o udostępnienie jednego slota. Będę wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 9 Kwiecień 2009 Reven jak wogóle bedzie ten kod to ci udostepnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 10 Kwiecień 2009 Dzięki wielkie. Przeczytałem, że jednak akcja trwa do 18 kwietnia, więc mam nadzieję, że się załapię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Kwiecień 2009 Nie, bo do marca niby trzeba bylo sie rejestrowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 10 Kwiecień 2009 (edytowane) Nie, bo do marca niby trzeba bylo sie rejestrowac. Od 16 marca do 18 kwietnia In English: make an Austrian (not Australian, people make that mistake xD) PSN account between March 16th and April 18th, and on April 18th they'll send a Wipeout HD download code to the email address you used to register it. Edytowane 10 Kwiecień 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 12 Kwiecień 2009 (edytowane) No to chyba się zarejstruje na tym austryjackim psn bo w wipeouta hd grałem ale tylko u kolegi mam nadzieje że te plotki to prawda. EDIT// jaki adres podaliście ;p? Edytowane 12 Kwiecień 2009 przez Ps3_player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 12 Kwiecień 2009 EDIT// jaki adres podaliście ;p? xyz 14 56482 fgh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 12 Kwiecień 2009 Mam pytanko... czy w tej grze czuc tak samo predkosc jak w Star Wars Racer (jak sie juz ma wypimpowany pod) ? Bo star wars racer sie zagrywam ciagle i szukam czegos podobnego... jedynie wipeout wydaje sie byc podobny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 12 Kwiecień 2009 @up Jak najbardziej jak nie jesteś zdecydowany to poszukaj gameplayów na youtubie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 13 Kwiecień 2009 Tylko szukaj filmikow z Elite. Albo poszukaj trybu zone, bo ten sie regularnie rozpedza i juz po kilku minutach latania sciaga tupecik z lysinki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 13 Kwiecień 2009 Mam pytanko... czy w tej grze czuc tak samo predkosc jak w Star Wars Racer (jak sie juz ma wypimpowany pod) ? Bo star wars racer sie zagrywam ciagle i szukam czegos podobnego... jedynie wipeout wydaje sie byc podobny... Nie tak samo. Star Wars Racer to przy Wipeoucie spacer po parku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 13 Kwiecień 2009 No ja nie wiem, mnie demko strasznie zniechecilo to tej gry, bo niby smigasz 400-450km/h, a odczucie jest taki jak jadac w GT5P 50-tka.... Jedynie jak sie boosta zlapie to jest niezly zap****ol, ale tak to strasznie anemiczne sie te wyscigi wydaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 13 Kwiecień 2009 Tutaj chłopaki napisali - jest kilka klas prędkości. Elita ściga się na Phantom. Jak dla Ciebie jest anemiczny, to pozdrawiam;) Demko było pewnie na pierwszej prędkości, która nie lata, ona stoi w miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 13 Kwiecień 2009 A to chyba ze, tylko pytanie po co takie demo wypuszczac, ktore tylko zniecheca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) A co myślicie o tym niby free wipeoucie na austryjackim ps store pic na wode czy może coś z tego wyniknie? Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez Ps3_player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 13 Kwiecień 2009 A co myślicie o tym niby free wipeoucie na austryjackim ps store pic na wode czy może coś z tego wyniknie? Teoretycznie było oficjalnie zapowiedziane, więc chyba raczej nie pic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 13 Kwiecień 2009 A oficjalnie gdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 13 Kwiecień 2009 No ja nie wiem, mnie demko strasznie zniechecilo to tej gry, bo niby smigasz 400-450km/h, a odczucie jest taki jak jadac w GT5P 50-tka.... Jedynie jak sie boosta zlapie to jest niezly zap****ol, ale tak to strasznie anemiczne sie te wyscigi wydaja. Phantom jest naprawde szybki do tego trudny dodaj poziom elite i trzeba sie nieźle napocić żeby jakis wyscig wygrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 14 Kwiecień 2009 WipEout anemiczny? No to Zywy odpal sobie phantom... powodzenia. A jak to ci nie wystarczy, to sprawdź Zone i życzę szczęścia do dobicia 75 poziomu :) To jest flegmatyczne? :) WipEout to najlepsza gra na PSS i jedna z lepszych, a zdecydowanie najszybszych racerów na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 18 Kwiecień 2009 Jak wyglada sprawa z dzisiejszymi kodami na Wipeout'a? ktos otrzymal jakies info czy cos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 18 Kwiecień 2009 Jak wyglada sprawa z dzisiejszymi kodami na Wipeout'a? ktos otrzymal jakies info czy cos? sprawdzalem przed chwila 11h i na razie nic nie widac :/ zadnego kodu. zobaczymy moze pojawi sie wieczorem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 18 Kwiecień 2009 sprawdzalem przed chwila 11h i na razie nic nie widac :/ zadnego kodu. zobaczymy moze pojawi sie wieczorem :D Podobno ma być po 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 18 Kwiecień 2009 Podobno ma być po 18 19 i nie ma nic :/ <placz> hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach