Skocz do zawartości
Emir

Wipeout Hd Fury

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem konto bodajże na początku kwietnia i żadnego maila z kodem nie otrzymałem. Trzeba było gdzieś się rejestrować czy tylko zrobić konto na austriackim PSN?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak to O.o ? Ja dostałem swojego keya ważnego do bodajże 09.2009 :rolleyes: Dziwne, może tylko do pewnej ilości osób rozdawali O.o

Większej ściemy nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
B) the user registers his console for the first time online (second or third master accounts are excluded from the promotion)

Myślę, że to tłumaczy, dlaczego nikt nie dostał kodu xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było moje drugie konto zarejestrowane na PSN...

hivonzooo nie wierzysz ? ;x Masz treść listu

Liebes PSN-Mitglied und künftiger WipEout® HD-Pilot,

Ready for Racing? Als Member des PLAYSTATION®Network in Österreich haben wir heute ein echtes Highlight für dich: den kostenlosen Werbecode für die Vollversion von WipEout® HD für die du dich registriert hast!

Lade dir gleich heute WipEout®HD für PLAYSTATION®3 runter und geh auf den coolsten Strecken aus WipEout®Pure und WipEout®Pulse auf Trophäenjagd. Natürlich in feinster 1080p Grafik mit atemberaubenden 60 Bildern pro Sekunde und einem kickenden 5.1 Soundtrack.

Alle Infos zu WipEout® HD wie die umfassende Einzelspieler-Kampagne oder die Online-Rennen für bis zu 8 Spieler findest du hier

Übrigens: WipEout® HD erscheint exklusiv für PLAYSTATION®Network, wo du auch noch jede Menge weitere Games, Demos und Specials findest – es lohnt sich also, auch weiterhin regelmäßig vorbeizuschauen. Wir sehen uns!

Und jetzt: Viel Spaß beim Zocken!

Herunterladen der Vollversion:

HINWEISE ZUR EINLÖSUNG DES WERBECODES1. Melde dich mit dem PLAYSTATION®3-System bei deinem PLAYSTATION®Network-Konto an oder klicke im PLAYSTATION®Store (PC) unter store.playstation.com auf die Schaltfläche [Anmeldung/Einschreiben].

2. Wähle dann [Konto-Verwaltung] aus.

3. Gehe zu [Transaktionsverwaltung] und wähle [Die PLAYSTATION®Network Card oder den Werbecode einlösen] aus.

4. Gib den Werbecode, der aus 12 Buchstaben besteht, ein und klicke dann auf [Fortfahren].

HINWEIS: Bei der Eingabe der Werbecodes muss die Groß- und Kleinschreibung beachtet werden.

<kod>

5. Folge jetzt den Bildschirmanweisungen zur Einlösung des Werbecodes.

Aktionscodes können nur einmal und nur vom Empfänger dieser E-Mail verwendet werden.

Du musst über 18 Jahre alt sein, um diese Vollversion verwenden zu dürfen.

Dein Werbecode muss bis zum 11.09.2009.

Wir freuen uns darauf, uns mit dir auf den Rennstrecken zu messen!

Dein Playstation-Team

Hier kannst du die Konditionen dieser Werbeaktion betrachten.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze jakas ekipa na "bling brigade"? Bo raczej ciezko bedzie to zrobic "przy okazji"...

dla upewnienia... czy to chodzi o te "srebrzyste" skiny, ktore doszly po zaliczeniu kampani?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się pisze na bling brigade, ja proponuje rzucić jakiś konkretny termin (tak zrobiliśy w burnout przy spotkaniu na stadionie no i udało się :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak chodzi o te srebrzyste skiny z kampanii. Jak by co to ja też się piszę na "bling brigade"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO NIE JEST TEMAT O TROFEACH!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja cieszę się darmowym "austriackim" Wipeoutem. Chodziło o to, żeby zarejestrować się po raz pierwszy akurat na austriackim PSN. Sam kod przychodził mailem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam pytanko. Pytanie dotyczy własnej muzyki odtwarzanej podczas grania. Czy np. jeżeli mam jedną 40 minutową mp3 i jeżeli wyścig dobiegnie końca to czy nadal ta mp3 będzie odtwarzana? Czy podczas "loadingu" też muzyka będzie odtwarzana? Dziękuję za odpowiedź :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muzyki nie ma w czasie loadingu, ale da się ustawić tak żeby grało utwór dalej, a nie cofało do początku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Muzyki nie ma w czasie loadingu, ale da się ustawić tak żeby grało utwór dalej, a nie cofało do początku.

Super! Wielkie dzięki za odpowiedź. To dobrze, że idzie tak zrobić, bo nie mam jeszcze gry, a coś mnie natknęło by zrobić własną kompilacje do tej gry, która jest w postaci jednej mp3. Dziękuję jeszcze raz za odpowiedź ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie (nie besztajcie ;)) dobra ta giera ?? :) nigdy nie grałem ale widzę ze cieszy się powodzeniem i może bym to kupił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam takie pytanie (nie besztajcie ;) ) dobra ta giera ?? :) nigdy nie grałem ale widzę ze cieszy się powodzeniem i może bym to kupił

Wyborna. Tylko jeśli chcesz z niej wyciągnąć trochę więcej niż minimum to jest diabelsko trudna. No i w chwili obecnej raczej nie znajdziesz chętnych w rozgrywkach sieciowych. Ale to się może zmienić bo nadciąga dodatek i starzy wyjadacze wrócą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nonsens.

Online pełen ludzi, patche dodają nowe rzeczy (ostatni przearanżował cały tryb online, dodał spectating, odznaki i rangi). Gra ma najlepszy online support jaki widziałem.

Tylko prawda, jest piekielnie trudna, uznana w sumie za jedną z najtrudniejszych gier jakie wyszły na PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam takie pytanie (nie besztajcie ;)) dobra ta giera ?? :)

Jedna z lepszych na PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa dni temu wróciłem do WipEouta i zostałem miło zaskoczony. W online zaszły zmiany na plus, dodatkowo dodano system rankingowy, i co najważniejsze jest naprawdę dużo ludzi z kim można pograć. Obecnie przypominam sobie jak należy grać (Flash), więc po kilku dniach treningu jestem chętny na ustawkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premiera Fury prawdopodobnie w najbliższy czwartek :devil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
<br /><a href="http://www.ps3site.pl/fury-nadleci-23-lipca/19633/" target="_blank">http://www.ps3site.pl/fury-nadleci-23-lipca/19633/</a><br /><br />Kupuje ktoś? Bo ja nie mogę się doczekać.<br />
<br /><br /><br />

ja wyczekuje z niecierpliwoscia :) myslalem ze dodatek pojawi sie dopiero w sierpniu takze jestem bardzo mile zaskoczony zarowno data jak i niska cena :D

z tego co czytalem na blogu ps ma byc chyba 6 nowych utworow muzycznych - ciekawe jakich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam takie pytanie (nie besztajcie ;) ) dobra ta giera ?? :) nigdy nie grałem ale widzę ze cieszy się powodzeniem i może bym to kupił

wczoraj kupilem i nie zaluje :) dla mnie to taka kwintesencja gry na konsole.. szybka akcja, mega kolorowa grafika, dobra muzyka. warto. szczegolnie ze jutro wychodzi dodatek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już po prostu nie mogę się doczekać, kasę mam już dawno przygotowaną na ten dodatek, i wyczekuje go jak dzieciak gwiazdki. BTW kto chce niech dodaje mnie do friends listy, bo na razie nie mam z kim grać w tą mega wypasioną gierkę :thanks:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi