Skocz do zawartości
unknown3d

The Last Of Us

Rekomendowane odpowiedzi

ale czad ta gra zapowiada sie rewelacyjnie, widać, ze ps3 jeszcze daje rade i nas jeszcze zaskoczy, takze nie rozumiem tego wyczekiwania na nową generacje, ps3 da jeszcze rade a z ps4 lepiej troche poczekac i dopracować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gify.

ibz9QeuOY7mNjg.gif

iLSWE8psfxreM.gif

ibqT8KzubJ9RZf.gif

ibzGtSAHQbLbxN.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spodobało mi się ze mamy na gotowe podświetlone przedmioty których musimy użyć (vide drabina). Mogli to zrobić bardziej dyskretnie. W takim układzie wystarczy sie przejść po pomieszczeniu i zobaczyć co sie zaświeci by to wykorzystac. To znacznie skróci rozgrywkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem tego ale satysfakcja z przejścia jest też mniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie wygląda to leczenie, Joel wyjmuje bandaż i owija rękę, pasek zdrowia wzrasta, świetna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, fajnie fajnie. Choć na dł metę to trochę chusteczkowo, że oklepali Cię po ryju, jucha z nocha, a Ty owijasz tylko łapę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się fakt, że ta swoboda w przechodzeniu danego fragmentu jest rzeczywiście widoczna - wprawdzie Deus Ex to nie jest, ale i tak będzie po co wracać do gry. No i dość spora brutalność - malkontenci nazywający to "post-apokaliptycznym Uncharted" nie mają już żadnych argumentów :P

oho - na to samo zwróciłem uwagę. Ale to jednak gra, gdyby chcieli trzymać się realizmu, to Joel pewnie musiałby cały łeb bandażami owinąć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko łeb...mała pewnie musiałaby mu szczypcami kule wyciągać, a i tak by narzekali bo długo bo to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, według mnie to se może tym bandażem nawet wokół pisiora kręcić. To jest nieistotny szkopuł... Ale jest ;)

Ja to się tylko martwiłem motywem tej dziewczynki. Że to bd na zasadzie: małe włochate coś, co się pałęta między nogami i co chwile targa za nogawkę, by jej dać kasetkę.. W tej scence co wpadamy windą do wody myślałem, że się popłacze. I wtedy mnie zaskoczyła swoim komentarzem. Szczerze to nie wiem czemu, ale rozwaliła mi serce tym tekstem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie ta gra to MUST HAVE i choćbym miał nie jeść przez tydzień to spod ziemi wykopie forsę na jakąś kolekcjonerkę jak się pojawi. Dla mnie to bardzo realistyczne i o to chyba chodzi. Wszyscy w tym ja myśleli, że będzie jak w Uncharted - schowasz się na chwilę i HP się zregeneruje, a tu jednak nie. Taki system może się sprawdzić, ale wątpię by jakiś inny developer wziął z niego przykład.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to będzie pierwsza gra (niebędąca kontynuacją jakiejś serii) którą biorę na premierę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli gra odniesie duży sukces, a tak będzie na 100%, to twórcy pójdą ta droga, czyli do gier powrócą apteczki, większy nacisk zostanie położony na realizm czy ciągłą wymianę zdań między bohaterami, co dodaje realizmu i filmowosci. Wystarczy popatrzeć co mieliśmy na ostatnim E3, połowa gier czerpala

garściami z serii Uncharted.

Wysyłane z mojego Xperia Arc S za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez ONE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apteczki to mimo wszystko dobre rozwiązanie. Apteczki, bandaże itp. Wiadomo, że nie będzie jak w prawdziwym życiu bo leczenie i rehabilitacja po postrzale trwa znacznie dłużej niż 2-3s od zarzycia super leku, który działa chyba szybciej niż te w reklamach, ale lepsze chyba to niż auto regeneracja. Chowasz się za krzakiem i zdrowiejesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciuchy jak na postapo w niezłym mają stanie...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo coś o spolszczeniu? Będzie dubbing?

Temat ten był poruszany już dwie strony wcześniej. Dubbing niemal z całą pewnością się pojawi, a to za sprawą programu lokalizacje 2.0.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Looking for fresh news about The Last of Us and Naughty Dog? Naughty Dog will be at New York Comic Con on a very special panel, where they’ll reveal some new information about The Last of Us. More details will be coming next week on the Naughty Dog blog and from other sources, so keep your eyes peeled.

Data premiery, informacje o multi? Ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BIG reveals are acoming. World premier trailer at the VGAs. December 7th. #TheLastofUs @geoffkeighley

Obstawiam, że podczas VGA poznamy datę premiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja licze na jakieś nowe info, po cichu oczywiście na jakiś trailer, gameplay to już w ogóle byłby miód.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy trailer będzie na bank, jestem tego pewien.

Wysyłane z mojego Xperia Arc S za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi