Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanko, czy znacie jakieś gry typu " Tower Defence " ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka jest długość test drive unlimited 2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam koledzy co wybrać.?.

L.A. NOIRE czy Just Cause 2

Just Cause 2 :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Panowie i Panie...Nowy / stary Batman, RDR, Uncharted 3 (teraz mam 2 i jest świetna), Deus Ex (grałem na kompie i też świetne), AC:R...Jedna gra do wyboru i kompletny brak zdecydowania - liczę na Was...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam okazję tanio wziąć Ea Sport Active 2. Czy warto tą grę brać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jaka jest długość test drive unlimited 2 ?

Jeśli masz klub i fajnych znajomych to spokojnie przy tej grze spędzisz kilkadziesiąt godzin, w innym wypadku szybko się znudzisz. whistling.gif

Panowie i Panie...Nowy / stary Batman, RDR, Uncharted 3 (teraz mam 2 i jest świetna), Deus Ex (grałem na kompie i też świetne), AC:R...Jedna gra do wyboru i kompletny brak zdecydowania - liczę na Was...

Red Dead Redemption - wspaniała i wciągająca historia + niesamowity, otwarty świat + niezły multiplayer + gra na wiele godzin. wink.gif

Edytowane przez Krypto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybierz L.A. Noire, grałem u kumpla i sam się przymierzam do zakupu ;) jak dla mnie rewelka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam obydwie gry i jeśli miałbym wybrać, która jest z nich lepsza nie byłbym wstanie tego zrobić. Dlaczego? Ponieważ są to dwie strasznie różne produkcje i na prawdę, na dobrym poziomie. Więc jeśli bardziej kręci Cię zwariowana akcja to w 100% bierz Just Cause 2, jeśli natomiast wolisz spokojniejszą rozgrywkę, która zmusza przez większość czasu do myślenia to polecam L.A. Noire. wink.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz wybrać między grami L.A NORIE a JUST CASE 2 to moze pomoze ci opis na przemek-gryps3.blogspot.com koles dopiero zaczyna tworzyc bloga i chce mu pomoc im wiecej osob tym lepiej sie rozwinie mozna pisac do niego na meila uwagi prosby o czym chcecie widac ze koles sie stara pomożmy mu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam okazję tanio wziąć Ea Sport Active 2. Czy warto tą grę brać ?

Warto :D Najlepsza "gra" w swojej kategorii.

@keczu78

Osobiście polecam Just Cause 2, jeżeli nie obchodzi Cię fabuła, chcesz tylko polatać po świecierolleyes.gif. La Noire to gra, która wciąga, świetna fabuła i dużo zabawy.

@kloose

Weź starego batmana biggrin.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uncharted 3 ;) chociaż nic nie mogę powiedziec na temat RDR, bo nie grałem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A żeby przejść cały wątek singla to ile schodzi w TDU2 ?

Z góry dzięki za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Licząc wszystkie wyścigi + licencje + wyzwania(dawno grałem i już dokładnie wszystkiego nie pamiętam) to wychodziło gdzieś tak około 20h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie najlepsze z tych gier będzie Batman AA. It's awesome ! Chociaż, słyszałem że Red dead Redemdption też jest grą wartą uwagi :)

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie red dead redemption

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie red dead redemption

zdecydowanie drake akcja, filmowość, grafika to co tygryski lubia najbardziej

Zdecydowanie postawilbym na Drejka: po pierwsze rewelacyjna grafika, wspanialy gameplayer, łatwa platynka:) i akcja czyli to co tygrysy lubia najbardziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też brałbym U3 lub Batmana obie gry świetne.

RDR niby recenzje świetne, jednak gra mnie nie powaliła.

Po dwóch dniach grania zrobiła się mega monotonna i do tego nędzna grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

poszukuję jakiegoś dobrego horror-survivalu, czegoś mocnego, posiadającego odpowiedni klimat.

Kupiłem ostatnio RE5, gra nawet dobra, ale zawiodłem się, bo klimat mnie nie zadowolił.

Pzdr.

Zdecydowanie polecam dead space 1 lub 2. Na probe kupilbym sobie jedynke i sprawdzil czy taki temat cie rajcuje. Cena nie duza a w razie wu zawsze możesz ją ozenić;) Klimacik jest zajefajny najlepiej gra sie w sluchawkach w nocy na hard corze:)

Mam pytanie jaką polecicie gierkę do 60-70 zł. Czy RDR jest grywalna w miare gierka. Moze jeszcze jakies inne propozycje ;]

Zależy kolego jakigatunek Cie interesuje bez tego to nie zabardzo Ci pomoge....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamieniam BF3 na jakas gierke i nie wiem na co sie zdecydowac. GTA Complete Edition? Na ile starczy gra + dodatki? Jakie multi? Duzo ludzi gra? Czy moze lepiej Killzone 3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanko, czy znacie jakieś gry typu " Tower Defence " ?

Orc Must Die. Ale nie jestem pewien, czy gierka wyszła na PS3 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamieniam BF3 na jakas gierke i nie wiem na co sie zdecydowac. GTA Complete Edition? Na ile starczy gra + dodatki? Jakie multi? Duzo ludzi gra? Czy moze lepiej Killzone 3?

Według mnie kolego powinieneś wybrac KZ3. Multi jest poprostu zajefajny szczegolnie strefa wojny:) Co do GTA to według mnie multi jest słabszy od KZ3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki. Wezme samo GTA IV + Killzone 3. Do BF3 Bez passu z doplata 40zl oplaca sie za te 2 gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam AC: Brotherhood PL, dostanę FIFĘ 11 PL i 50 zł. Warto?

Fifa 12 lepsza,ale jeżeli ta fifka 11 ma passa niewykorzystanego,to warto,nawet dla samej sprzedaży.Zysk będzie ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi