Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka gre polecacie przygodowa , pełna zagadek , coś co zmusi nas do ruszenia głową , a nie bedziemy mieć wszystko podane "na tacy" może coś w stylu uncharted lub całkiem coś innego .

P.S. : Czy Skyrim jest lub bedzie w resji polskiej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skyrim-a w polskiej wersji nie będzie.

Gry z zagadkami:

- Batman AA i AC

- gry z serii lego

- Lara Croft and the Guardian of Light

- L.A. Noire

-LittleBigPlanet 1 i 2

Edytowane przez pablos_83
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Assassin's Creed: Revelations (cholernie fajne wydaje się :D ) czy Call of Duty MW3 (BF3 mam i wydaje mi się, że po co mi 2 FPS'y, ale coś mnie ciągnie do MW3 :P

PS

kolorki :happy:

i

@pablos_83

God of War'y mają też wiele zagadek :happy:

Edytowane przez Kamil555525

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie AC:R :) Fabuła świetna, nowe miasto, multi wciągające... Czego chcieć więcej? biggrin.gif. No chyba, że nie grałeś w poprzednie części rolleyes.gif.

Jaka gre polecacie przygodowa , pełna zagadek , coś co zmusi nas do ruszenia głową , a nie bedziemy mieć wszystko podane "na tacy" może coś w stylu uncharted lub całkiem coś innego .

P.S. : Czy Skyrim jest lub bedzie w resji polskiej ?

Polecam Portal 2 biggrin.gif. Świetna,wciągająca, pełna zagadek gra. Dodatkowo dostajesz tę grę na steama :)

Edytowane przez josephineola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak wyzej jaka gre polecacie przygodowa , pełna zagadek , coś co zmusi nas do ruszenia głową , a nie bedziemy mieć wszystko podane "na tacy" może coś w stylu uncharted lub całkiem coś innego .

Wasze propzycje

Gry z zagadkami:

- Batman AA i AC

- gry z serii lego

- Lara Croft and the Guardian of Light

- L.A. Noire

-LittleBigPlanet 1 i 2

Assassiny

To tak nie lubie batmana gier filmow itp , LA Noire posiadam , gry z serii lego LittleBigPlanet 1 i 2 sory ale dla mnie "dziecinne" oczywiscie moje zdanie poprostu nie lubie tego typu gier , Lara .. hmm .. pomysle chociaz tez nie przemawia to do mnie

Portal 2 nie widzi mi sie fantasty , wole biegać z mieczem w czasach sredniowiecza.. , assassiny grane bylo :)

Jakies inne propozycje ? Macie moze?

A jakie opinie na temat The testament of sherlock homles?

Edytowane przez dada89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wyszło to już w ogóle? Była premiera?

Ja jeszcze bym Ci polecił Prince of Persia Trilogy oraz Forgotten Sands.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądząc po dotychczasowych osiągnięciach dewelopera i wydawcy można się spodziewać crapa w porywach do średniaka. Lepiej poczekać na pierwsze recenzje renomowanych pism lub portali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Assassin's Creed 2. Jeszcze łatwiejsze i wymaga tylko 1 przejścia gry. Poza tym fajna gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką grę polecacie do zrobienia pierwszej platyny ??

AC 2 (jak kolega wyżej) i InFamous 1 lub 2 God of War (każda chyba)

Chociaż można polecić więcej gier np Batman AC lub AA... bo nie napisałeś, że to ma być łatwa platyna ;)

Edytowane przez Kpt.Bomba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się zdecyduje na AC2, grałem już w to na X360 i tam wpadły prawie wszystkie osiągnięcia. A co myślicie o Mafii 2 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się zdecyduje na AC2, grałem już w to na X360 i tam wpadły prawie wszystkie osiągnięcia. A co myślicie o Mafii 2 ??

szału nie ma, dużo gorsza od jedynki, ale mimo wszystko polecam Ci się z nią zapoznać - wersja z wszystkimi DLC do wyciągnięcia za 90 zł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić kartę za 100 zł PSN. Za 55 zł kupię BtK. Jakie gry kupić za resztę? Myślałem nad InFamousem FoB. Jeszcze trochę kasy zostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić kartę za 100 zł PSN. Za 55 zł kupię BtK. Jakie gry kupić za resztę? Myślałem nad InFamousem FoB. Jeszcze trochę kasy zostanie.

Polecam Outland lub Shank. Dobre jest też Super Stardust HD ze wszystkimi dodatkami, a także Beyond Good & Evil HD. Wszystkie są w odpowiedniej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trine, Prince of Persia, Flower rolleyes.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dead Nation ... Dungeon hunte ralliance, Dungeon defenders ...co do cen to nie pamiętam, ale warto je pobrać, sam mam 2 z 3 wymienionych ale szkoda mi doładowywać 100zł żeby kupić 1 gierkę za 30+zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Przede mna nie lada wybor. Konsolke dopiero co kupilem i nie liczac LBP i InFamous 1 nie mam nic ciekawego do pogrania. Postanowilem cos kupic, jednak nie dam rady sie zdecydowac sam, bo ani w zadna z nich nie gralem, ani gameplay na youtube nie potrafi mnie przekonac. Tak wiec zwracam sie do Was o pomoc w wyborze. Przegladnalem alle w poszukiwaniu ciekawych tytulow i znalazlem niestety kilkadziesiat, ktore mnie zainsteresowaly. Generalnie szukam dwoch - trzech gier w przystepnej cenie, jak najbardziej uzywki, mianowicie jakas siekanke (myslalem nad GoW 3 lub Dantes inferno - tansze), jakas gre na dwa pady do pogrania z dziewczyna lub po prostu jakas dla dziewczyny, i jakiejs nawalanki do pogrania z kumplami. Gry, ktore spodobaly mi sie na pierwszy rzut oka : (wiem, ze sporo ; /)

-Heavenly Sword

-Darksiders

-Bayonetta

-untold legends dark kingdom

-Army Of Two

-Golden Axe: Beast Rider

-soul calibour 4

-tekken 6

-Sacred 2

-knights kontract

-last rebellion

-clash of the titans

-lego indiana jones

-Warhammer 40.000 space marine

-the cursed crusade

-naruto ultimate ninja storm (zaluje ze tak malo tytulow wyszlo z naruto, chyba, ze nie moge sie doszukac)

Oczywiscie jak najbardziej mile widziane inne propozycje, jeszcze sie nie znam : ) I jak widac nie interesuja mnie zadne shootery fpp, jedyne ktore mi sie podobaly przeszedlem na pc i nie chce ich powtarzac, dlatego prosze nie proponowac zadnych codow/battlefieldow.

I jak najbardziej, jesli jakis uzytkownik ma cos do sprzedania/zaproponowania, zamieniam sie w sluch.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witamy na forum thumbsup.gif. Co do tych gier, które wymieniłeś, polecam Heavenly Sword i Lego Indiana Jones. Ogólnie najlepszymi grami na ps3 są: seria Uncharted, God of War

(w kolejności chronologicznej), Red Dead Redemption, Assassin's Creed (od części drugiej), Portal 2 (do grania w coop), InFamous, Heavy Rain. Na dobry początek poleciłabym Ci wziąć Uncharteda 1, Mortal Kombat i Portala. Te trzy gry pokazują możliwości konsoli i są, moim zdaniem, najlepszymi grami w swojej kategorii. biggrin.gif Jeżeli będziesz brał gry, które mają kilka części (tj. Uncharted, God of war,) to zaczynaj od pierwszej części.cool.gif

Edytowane przez josephineola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie szukam dwoch - trzech gier w przystepnej cenie, jak najbardziej uzywki,

Najlepiej w takim wypadku bierz trylogię Uncharted.

No ale skoro...

mianowicie jakas siekanke (myslalem nad GoW 3 lub Dantes inferno - tansze),

Obie świetne. GoW3 jednak będzie lepszym wyborem.

jakas gre na dwa pady do pogrania z dziewczyna lub po prostu jakas dla dziewczyny,

Rayman Origins (na dwa pady) lub Heavy Rain (dla niej).

i jakiejs nawalanki do pogrania z kumplami.

Obowiązkowo najnowszy Mortal Kombat.

Na początek tyle powinno Ci wystarczyć :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej w takim wypadku bierz trylogię Uncharted.

No ale skoro...

Obie świetne. GoW3 jednak będzie lepszym wyborem.

Rayman Origins (na dwa pady) lub Heavy Rain (dla niej).

Obowiązkowo najnowszy Mortal Kombat.

Na początek tyle powinno Ci wystarczyć :thumbsup:

Zamiast GOW3 można Castelvanie .....

Ewentualnie dla niej Flower, Heavy Rain,

Ja osobiście z moją przeszedłem kampanie w Killzone 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Hm, wybor padl na Heavy rain, bo podoba mi sie jej 'innosc' (przynajmniej wynika to z opisu : D ) To zawsze mozna razem z Dziewuszka posiedziec i pokminic nad zagadkami. A dla mnie chyab zdecyduje sie na poczatek na GoW, bo akurat jest I i II w dwupacku, to starczy na troche zabawy. Dzieki wszystkim za pomoc, choc nie krepujcie sie udzielac mi jej nadal ; ) 

Edytowane przez Michał Wojtas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi