pack 698 Napisano 31 Styczeń 2010 Pierwsza gra z polskimi trofeami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 31 Styczeń 2010 Pierwsza gra z polskimi trofeami :) a gdzie znalazles taka foteczke? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 31 Styczeń 2010 Znalazłem linki. Gra będzie wymagała 4,5 GB instalki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 31 Styczeń 2010 Ja bym chciał wiedzieć jakie są ukryte trophy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus20 5 Napisano 31 Styczeń 2010 Ja bym chciał wiedzieć jakie są ukryte trophy... Ale ekipa z Quantin już powiedziała że trofea będą ukryte by grając w HR nie kierować się trofeami tylko samemu decydować co i jak zamierzamy zrobić.Ma to być unikalne tylko Twoje przejście HR a nie że zrobisz wszystko żeby np przeżyli wszyscy bohaterowie bo takie jest trofeum albo żeby zabić tylko jednego bo takie jest trofeum Masz się skupić na graniu i przeżywaniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 31 Styczeń 2010 Ja bym chciał wiedzieć jakie są ukryte trophy... A Ja nie bo zapewne zawarte są tam spoilery. Nasuwa mi się tu przykład Godfathera 2 gdzie jedno z ukrytych trophy było zabicie dość kluczowej postaci w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desu 0 Napisano 31 Styczeń 2010 Ja niestety już usłyszałem, że 1 z trofeów to: przejście gry z wszystkimi żywymi bohaterami i część zabawqy popsuta :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 31 Styczeń 2010 Przestańcie się roztkliwiać nad trofeami i ich zawartością merytoryczną, a co za tym idzie "sztuczne narzucanie wam sposobu gry". Z tego co słyszałem Cage w ogóle by nie zamieszczał trofeów właśnie z powodu graczy, którzy zaczynając New Game spoglądają wpierw na listę 'zadań do zrobienia' zamiast się skupić/rozkoszować grą właściwą. Trofea są podyktowane zmieniającymi się trendami rynkowymi, ale na Miłość Boską skupmy się na tym co najważniejsze w graniu - PRZYJEMNOŚCI. Chillout :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 31 Styczeń 2010 Grę przejdę kilka razy. Jeśli po dwukrotnym ukończeniu gry będzie sporo luk, to wtedy pomyslę o grzebaniu w listach trofeów, ale tylko wtedy. Imho trofea psują radość z grania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Luty 2010 Kolejne oceny Gamalive 5/5 "Some will not try it and just say : blah, this is a QTE, I'm not interested. (it's actually so much than that). If it gives them pleasure so they will miss an incredible strong experience who will you take the guts. So strong, so powerful, so...Heavy Rain is one of those games that once finished, leave an indelible mark in the hearts of gamers. The kind of game that, once the controller asked, thinking. A real game mature shows that the video game, not a bunch of big guys full of testosterone that kills aliens or a mustached plumber. Thank you, David Cage. Thank you to the team of Quantic Dream. And pity those who completely miss this unique title. http://www.n4g.com/ps3/News-467411.aspx Pojechali gruuubbo. JVN 9.5/10 http://www.n4g.com/ps3/News-467206.aspx Intro, zero spoilerów, mega klimatyczne http://www.ps3site.pl/melancholijne-intro-heavy-rain/34414/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichy1 4 Napisano 1 Luty 2010 Teraz możemy być spokojni o jakość tego dzieła po tych recenzjach wystarczy tylko czekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Luty 2010 Muzyka w tym intrze jest znakomita. Dobrze zrobiłem zamawiając limitke, jak widać soudtrack będzie mega nastrojowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus20 5 Napisano 1 Luty 2010 WoW intro miazga :) Muzyczka też genialna tylko nie wiem czemu za każdym razem jak słyszę tą nutkę przypomina mi się stara poczciwa Mafia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 1 Luty 2010 Ja już nawet nie oglądam tych wypływających nowych filmików. Wychodzi ich tyle, że tylko popsują zabawę z gry :P jestem tak zajarany tą grą, jak w chwili kiedy GTA 3 wchodziło w trójwymiarze na kompy:O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 2 Luty 2010 ja juz ledwo wytzymuje :P codziennie pojawiaja sie nowe filmiki z HR takie jak intro czy jakas scenka.... i tak bardzo nie chce tego wszystkiego zobaczyc przed premiera, ale z kazdym dniem moja moc slabnie :D mam tylko nadzieje, ze wytrzymam do premiery :) ale panowie z QD chyba lekko przesadzaja.... sa inne sposoby na zrobieniu szumu dookola swojej gry niz wypuszczanie jej zawartosci powoli :) np moim zdaniem swietne reklamy w PSX :) jak tak dalej pojdzie to do premiery wszyscy juz bedziemy znali cala fabule i nikomu sie nawet zagrac nie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 2 Luty 2010 (edytowane) A ja zauważyłem błąd w tym intrze. Gdzieś mniej więcej w 1 minucie i 32 sekundzie widać jak po niebie lecą ptaki, które po chwili się zatrzymują w powietrzu :P Wszyscy ludzie chodzą dalej, wszystko dalej się porusza tylko ptaki freez'ują w powietrzu. Edytowane 2 Luty 2010 przez Turus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Longer85 15 Napisano 2 Luty 2010 moze tak po prostu ma być :P tak na serio to pare razy widziałem ptaka który zawisł w powietrzu niczym helikopter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 2 Luty 2010 "Przygoda..." wciąż trwa. Już nie mogę doczekać się tej gry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MBeniek 0 Napisano 2 Luty 2010 Jest szansa, że w demo HR zagramy przed Amerykanami http://www.thesixthaxis.com/2010/02/01/psn-store-update-040210/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 2 Luty 2010 jak okaże się to prawdą to w czwartek będzie demo HR i AvP. Nie mogę się doczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 2 Luty 2010 wow, świetny update, HR, B:BC2 i AvP... :) najpierw ściągne HR... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 2 Luty 2010 Świetna wiadomość. Aczkolwiek nie potrzebuje dema, by zakupić tą grę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 2 Luty 2010 Demko Heavy Rain ukaże się 11 lutego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 3 Luty 2010 Demko Heavy Rain ukaże się 11 lutego... mysle, ze ten tydzien moge bez problemu poczekac :) zwlaszcza, ze to HR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 3 Luty 2010 http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiches/J000077616_test.html - tutaj trochę mniej optymistyczna recenzja. Machnijcie sobie to translatorem jeśli chcecie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach