Jump to content
Sign in to follow this  
LionelPL

Medal Of Honor: Warfighter

Recommended Posts

trailer trybu multi jest całkiem całkiem - ciekawe kiedy beta się pojawi

No i co. Trzeba będzie kupić na premierę choćby dla Gromu.Wiadomo która nacja kim będzie w multi grać.Skopanie w multi Sas,Spetznazu lub Sealsów połechta dumę każdego.

• Like 1

Powoli zastanawiam sie nad pre-orderem, wiadomo juz jak z DLC bedzie do tego?

dobija mnie coś takiego

jeszcze gry nie zrobili i nie wypuścili na rynek a już dlc zapowiadają

tak tak mamy was w dupie zależy nam tylko na waszych portfelach

umówmy się tak

my wam sprzedamy grę ukończoną w 75% a 25% sobie dokupicie w formie dlc

dobija mnie coś takiego

jeszcze gry nie zrobili i nie wypuścili na rynek a już dlc zapowiadają

tak tak mamy was w dupie zależy nam tylko na waszych portfelach

umówmy się tak

my wam sprzedamy grę ukończoną w 75% a 25% sobie dokupicie w formie dlc

No w koncu to EA

DDcR2.jpg

Czyżby się zbliżał BF4? :)

SZlag BF4 Warfighter now a za rok BATTLEFIELD BAD COMPANY 3 ma być i wuj.

Ta gra to czysta sieczka, realizm do kitu, ciągłe wybuchy, grom vs specnaz vs delta vs sas

Nie jestem przekonany ale wiem jedno: MUSZE TO MIEĆ!!!

no mnie trochę zraził ten efekt widzenia wroga przez ścianę . trochę to takie arcade'owe.

@down

chyba wroga( masz to na filmie umieszczonym przez Darasa w 1:39 sek) , zresztą sojusznika też.

Edited by okoni

no mnie trochę zraził ten efekt widzenia wroga przez ścianę . trochę to takie arcade'owe.

@down

chyba wroga( masz to na filmie umieszczonym przez Darasa w 1:39 sek) , zresztą sojusznika też.

mój bład, jak to umieszczą to i tak będzie perk ,,niewidzialny,, bo inaczej camperzy odpadną

Gra zapowiada się bardzo fajnie, jak na razie nie wiadomo o niej dużo, chciałbym wiedzieć w ilu graczy na serwerach się pogra, czy będą wyszukiwarki serów w stylu BF3, ile dostaniemy broni itp. Jak na razie zapowiada się fajnie, ale mam cichą nadzieje na betę. Gra zamówiona, jestem ciekaw co dadzą te dodatki na starcie, zdecydowanie wolałbym jakąś dodatkową mape. A jak z wami?

ja za to ze tak ładnie podnieśli cenę to mam ich w głębokim poważaniu.

ewentualnie kupię w składce ma pss.na więcej z mojej strony nie mają co liczyć.w jeden dzień wahałem się co do zamówienia a kolejnego kiedy chciałem je zrobić podnieśli cenę.nie mam zamiaru kupować gry która jest połową wartości konsoli

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

ja za to ze tak ładnie podnieśli cenę to mam ich w głębokim poważaniu.

ewentualnie kupię w składce ma pss.na więcej z mojej strony nie mają co liczyć.w jeden dzień wahałem się co do zamówienia a kolejnego kiedy chciałem je zrobić podnieśli cenę.nie mam zamiaru kupować gry która jest połową wartości konsoli

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Ja zamawiałem w PS3 Sklep, właśnie po podniesieniu cen, za długo zwlekałem bo praktycznie miałem zamówione na gram a jednak nie. Z tego co pamiętam w owym sklepie PS3 masz a 199zł czyli tradycyjnie, także jak interesuje cię MoH w tej cenie to polecam, co do samego sklepu to sam nie wiem, nigdy tu nie kupowałem ale mam nadzieje, że się nie zawiodę.

mój bład, jak to umieszczą to i tak będzie perk ,,niewidzialny,, bo inaczej camperzy odpadną

W grze będzie tzw. "buddy system", czyli granie w parach czy jak kto woli w dwuosobowych drużynach.

Podświetlany będzie tylko twój partner ( na zielono) oraz zabójca twojego partnera (na czerwono) - jest to rozwiązanie mające pomóc podczas grania drużynowego np. wykonanie akcji wsparcia na partnerze = dodatkowe punkty, zabicie zabójcy partnera = dodatkowe punkty itd.

Noobowskie pytanie: ktoś wie, czy ta część Medal'a będzie do kupienia w dystrybucji cyfrowej ?

Chodzi ci o PSN, tudzież XBLA? Tego jeszcze nie wiadomo, ale na PC'tach na 99% można zamówić cyfrową wersje MoH'a. Obstawiam, że tak, teraz coraz to więcej gier kupuje się w cyfrowej dystrybucji.

O wersji na PC wiem, chodzi mi o wersje na PS3...

Chyba coraz bardziej doceniam wygodę wersji cyfrowych (a przynajmniej tych wersji gier, z którymi rozstawać się nie zamierzam) - odpada żonglerka płytami i "mielenie" napędu...

Mam nadzieję, że cena nie będzie wyższa niż normalna sklepowa :/ chociaż z drugiej strony możesz mieć trochę racji - Bf3 mimo obniżek w sklepach, na Storze dalej trzyma cenę...