M Pejn 223 Napisano 5 Czerwiec 2012 A mi to fikanie po drzewach bardzo pasuje poza tym będą momenty, gdzie będzie się biegać po miastach (np. Boston). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Czerwiec 2012 A mi to fikanie po drzewach bardzo pasuje poza tym będą momenty, gdzie będzie się biegać po miastach (np. Boston). No dokładnie ! Uwielbiam tą serię, ale już przy AC:R bieganie po mieście nic nowego nie wnosiło, a tutaj faktycznie "nowy oddech" moim zdaniem dużo zmieni na plus. Generalnie bardzo czekam na tą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 5 Czerwiec 2012 Ten nowy gameplay zawiódł mnie troszkę. Nie wiem czemu, ale wszystko to wygląda jakoś przesadnie sztywno. Póki co nie jaram się tak, jak swego czasu AC2, które na chwilę obecną nadal prezentuje się o wiele lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 5 Czerwiec 2012 Jeszcze cos wczoraj mi to umknelo ze wzgledu na pore tak pozna ze niemal wczesna. Konferencja Sony i exclusive do AC III Polecam go szczegolnie koledze , ktory twierdzi ze AC II prezentuje sie lepiej http://youtu.be/TpBL-g9-Ss4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 5 Czerwiec 2012 O, to jest super motyw! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 5 Czerwiec 2012 Assassin's Creed 3 - łał. Bałem się że jak Nasz główny bohater będzie chodzić po tych całych drzewach ale jednak Ubisoft podołał i naprawdę zrobił to pefekcyjnie. Widać jak Connor płynnie przemieszcza się z drzewa na drzewo czekając tylko by zaatakować. Do tego mamy masę nowych animacji, przepiękny otwarty świat a i w trakcie prezentacji widzimy jak wszyscy celują do niego z muszkiet a nasz Assassyn zasłania się ciałem przeciwnika co pokazuję że AI wrogów stoi na wysokim poziomie ze względu iż nie czekają aż wybije się ich pokolei i strzelają gdy tylko nadarza się okazja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 5 Czerwiec 2012 Majstersztyk, biorę na premierę. Etap na statku powala dosłownie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) O ile kompletnie nie czekałem na tą gre, to teraz złożyłem zamówienie. Szykuje się miazga =) Btw. zwiastun mega Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Czerwiec 2012 Majstersztyk, biorę na premierę. Etap na statku powala dosłownie. Nic dodać - nic ując :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macios 1 Napisano 5 Czerwiec 2012 Ja zamawiam Pre-Order AC III, spodobało mi się, że nareszcie jest poprawiony system walki i nie atakują przeciwnicy po kolei tylko atakują po trzech-czterech na raz, a także spodobało mi się jak w kilkanaście sekund przemieszczał się po drzewach i podbiegł do przeciwników i powiesił jednego, a drugim się osłonił przed salwą z karabinów jak już jeden użytkownik wcześniej wspomniał, jednym zdaniem stwierdzam, iż Ubisoft się naprawdę postarało, bo myślałem, że AC III znowu będzie na tym samym silniku gry, a tu co? Wielka zmiana, i oglądając gameplay'e z E3 mnie i mojemu kumplowi szczęka opadła i jedyne co teraz można zrobić to uzbroić się w cierpliwość i czekać. :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 6 Czerwiec 2012 Nono no AC III jak dla mnie narazie zapowiadał się cholernie słabo, powtórka z revelations. A tu taki obrót spraw. Trzymam kciuki za tą część =) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 6 Czerwiec 2012 Nono no AC III jak dla mnie narazie zapowiadał się cholernie słabo, powtórka z revelations. A tu taki obrót spraw. Trzymam kciuki za tą część =) Będzie miazga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 6 Czerwiec 2012 Będzie miazga :) Oby, oby. Dobrze, że zmienili klimaty... A po trailerze mam podobne wrażenia jak większość forumowiczów :) Myślę, że się skuszę na preorder :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Czerwiec 2012 Gameplay z multi , jakosc nie jest zbyt dobra ale co zrobic. Ukazany jest nowy tryb Dominacja , w ktorym druzyny czteroosobowe walcza o trzy "strefy wplywow" Oczywiscie pojawiaja sie nowe postacie sa to Carpenter , Commander oraz Lady Maverick Pojawil sie tez trzeci slot na umiejetnosci oraz nowe animacje zabojstw. Nie to zebym uwazal sie za jakiegos hiper super pro gracza ale na tym filmiku graja jak pi.....i http://youtu.be/9OrzFp22dlk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmielu87 10 Napisano 6 Czerwiec 2012 Mam nadzieję tylko, że z multi wyrzucą to lamerskie "włamanie do animusa", bo to coś potrafi skutecznie zniszczyć jakikolwiek sens grania. Noże i pistolet jako typowe dystansówki wystarczą aż za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 7 Czerwiec 2012 Chmielu pistolet jest najbardziej noobska bronia w AC Napewno zauwazyliscie ze na PSStore pojawila sie mozliwosc zlozenia preordera na AC III jedna z opcji jest dosyc ciekawa oczywiscie nie ze wzgledu na cene bo jest to bodajze 85 funtow ale ze wzgledu na to ze bedzie tam on-line pass , ktory bedzie upowaznial do pobrania wszystkich DLC dla singla i dla multi , ktore ukaza sie po premierze gry. Ciekawi mnie czy taki pass bedzie tez dostepny dla tych co zakupia wersje pudelkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Walka o strefy w multi zapowiada się interesująco. Było także wspomniane o DLC tylko na PS3, możliwe że to ten z bitwą morską. Oczywiście ACIII biorę w dniu premiery, może będzie wersja z DLC :D. Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez Maxiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 7 Czerwiec 2012 @up Bitwa morska bedzie exclusivem dla PS3 i na 99% bedzie do sciagniecia z PSStore tak jak bylo w przypadku "Kopernika " w AC: B W trybie multi zmienino troszke animusa , dodano nowe animacje oraz zrobili dosyc ciekawie animacje po zakonczeniu sesji. Zmienili tez standardowy czas ladowania bomby dymnej na 80 sec. przebranie pozostalo na 60 sec. jest kilka nowych umiejetnosci jedna z nich jest uzycie zatrutej strzalki, moim zdaniem dobrze, ze wydluzono czas ladowania bomby tym bardzierj , ze w multi beda trzy sloty na zdolnosci. Za atak i za oglusznie bedzie odpowiedzialny ten sam przycisk. W chwili obecnej jest do wyboru 10 postaci. Wyzwania pozostaly jedyna zmiana jest to , ze teraz pokazuje nam ile jeszcze musimy wykonac ogluszen aby wyzwanie zostalo ukonczone. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmielu87 10 Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Hmmm, ciekawa sprawa, że wydłużyli czas ładowania bomby dymnej tymbardziej, że w obydwu Assasinach była to dla mnie podstawowa umiejętność, a w Revelations to nawet sobie skracałem maksymalnie czas jej odnawiania. No, ale jeśli ma być dostępna trzecia umiejętność to chyba jednak ruch właściwy, chociaż skłamałbym jeśli bym nie powiedział, że dodanie trzeciej umiejętności wzbudziło moje obawy o to czy przypadkiem rozgrywka nie stanie się zbyt uzależniona od używania tychże, a nie Twoich manualnych zdolności. Edit: Zatruta strzałka brzmi jak kolejna broń dystansowa, co niestety nie wróży najlepiej. Oby jednak multik Assasina nie stał się jakimś call of duty czy czymś. Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez Chmielu87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 8 Czerwiec 2012 Piszescie o tym multi w AC i się zastanawiam.. Troche pograłem w multi a AC : B lecz szczerze to mnie troche znudziło, a nawet bardzo.. Generalnie ograniczało się do zabicia celu.. Czy multi po dłuższym okresie robi się ciekawsze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 8 Czerwiec 2012 Mnie w tym multi denerwuje jedna rzecz - że jeśli jest się ściganym to generalnie nie można zabić swojego oprawcy - jedynie ogłuszyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macios 1 Napisano 8 Czerwiec 2012 Mam pytanie, wie ktoś gdzie można kupić AC III Freedom Edition z polskimi napisami taniej niż za 400 zł (prócz empiku bo tam Freedom jest dość tanio, ale gra będzie po angielsku)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 8 Czerwiec 2012 Mam pytanie, wie ktoś gdzie można kupić AC III Freedom Edition z polskimi napisami taniej niż za 400 zł (prócz empiku bo tam Freedom jest dość tanio, ale gra będzie po angielsku)? Na 100% gra kupiona w Empiku bedzie miala polskie napisy , nie wiem skad masz info ze bedzie inaczej. Owned jesli nie spodobalo sie Tobie multi w AC:B to raczej nie ma szans aby bylo inacxzej w przypadku kolejnych czesci , rozni sie ono tylko szczegolami np w AC:R latwiej ogluszyc przesladowce , dodano nowe umiejetnosci. Oczywiscie istnieje mozliwosc ze przypadnie Ci do gustu ktorys z nowych trybow . Ja gram tylko w dwa tryby czyli deathmatch oraz wanted , tryby druzynowe w AC:R moim zdaniem Ubi skopalo. Chmielu byc moze bedzie tak ze zatruta strzalka zastapi noobski pistolet ale to tylko moje dywagacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinek9696 9 Napisano 9 Czerwiec 2012 Wczoraj oglądając telewizję już widziałem reklamę Assassina mimo teog że wyjdzie prawie za pół roku, i w dodatku był dubbing więc ciekawe czy w III zmienia formę polonizacji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 9 Czerwiec 2012 No własnie też widziałem :) Co do dubbingu to szkoda pisać, magli podłożyc bardziej męski głos :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach