owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 20 Czerwiec 2012 Z tym poziomem trudności.. Imo jest dobrze ponieważ te walki są widowiskowe, i to mi odpowiada. Szczerze, to wolałbym aby to tak zostało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 1 Lipiec 2012 Ubi zapowiedzialo , ze w dniu premiery do pobrania z PS Store beda cztery misje . 4 lipca ukaze sie nowy trailer swoja droga data wybrana nieprzypadkowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 4 Lipiec 2012 http://www.ps3site.pl/assassins-creed-iii-nas-zaskoczy/116892 jak myślicie, co to mogą być za niespodzianki ? =) rozszerzenie wątku z obcymi (boże... tylko nie to) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 4 Lipiec 2012 Wszystko tylko nie kosmici. Może jakieś nawiązanie do przeszłości, dodatkowe fakty itp, tryby rozgrywki multi, dodatkowe misje dotępne na płycie .... w sumie fajnie by było :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 4 Lipiec 2012 może zrezygnują z kosmitów (najlepsza wiadomość to by była) może zobaczymy także historie innego assasyna, jakiś wielki zwrot fabularny, więcej kosmiatów ? =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 4 Lipiec 2012 Kurcze co wy z tymi kosmitami , musze wyprowadzic Was z bledu to nie byli kosmici tylko bardzo rozwinieta cywilizacja . Chyba kazdy slyszal o Atlantydzie. Najnowsza zapowiedz na Dzien Niepodleglosci http://youtu.be/a2hc1O2FmKc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 12 Lipiec 2012 Czy przy kupnie preordera, jest zniżka na zakup? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 13 Lipiec 2012 (edytowane) yeah czuję moc w tej grze nie jedną noc spędze przy AC 3 Edytowane 13 Lipiec 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 15 Lipiec 2012 Mialem przyjemnosc zagrac kilka minut w najnowsza odslone serii i powiem Wam , ze jestem pod wielkim wrazeniem. Zaden filmik z YT chocby nie wiem w jak dobrej jakosci nie oddaje tego co widzialem i czulem "na zywo". Dane mi bylo zagrac kilka minut sterujac okretem w misji pokazywanej na E3 , sztorm oraz zachowanie okretu podczas burzy to majstersztyk a efekt blyskawicy jeszcze bardzej poteguje uczucie realizmu. Podczas walki mamy menu okretu , w ktorym mozemy wybrac rodzaj oddawanego strzalu mianowicie czy ma to byc salwa z bocznej burty czy tez pojedynczy strzal z armaty dziobowej. Na rejach mamy ludzi ktorzy podaja komendy o zauwazonych i zblizajacych sie wrogich okretach , oraz gdy okret sterowany przez nas zostanie trafiony przybiega marynarz z informacjami o uszkodzeniach. Zaluje tylko ze nie mialem mozliwosci zagrac w multi , jednak odnosze wrazenie ze tym razem Ubi wlozylo duzo serca i pracy w singleplayer co moim zdaniem wyjdzie serii na zdrowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 15 Lipiec 2012 konferencja prosto z San Diego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 22 Lipiec 2012 Kiedy premiera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 22 Lipiec 2012 30.10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 23 Lipiec 2012 A níe 31? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 23 Lipiec 2012 Roznie, wedlug roznych zrodel: www.gry-online.pl/S013.asp?ID=66059 pccentre.pl/news/show/assassins-creed-iii-premiera-31-pazdziernika-zobacz-zwiastun/id=26091 Ale jedno jest pewne, na koniec Pazdziernika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 24 Lipiec 2012 hah teraz będziecie się dochodzić o jeden dzień :D no bez przesady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Lipiec 2012 Nikt sie nie bedzie dochodzil, poprostu wyjasnilismy sprawe skad wziely sie dwie rozbiezne daty! Swoja droga to dla fana tej serii jeden dzien wczesniej a pozniej robi wieeeelka roznice ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 26 Lipiec 2012 Nie no, rewelacja jak dla mnie. Prawdę mówiąc juz sie obawiałem o tryb muti. http://www.ps3site.pl/multiplayer-w-assassins-creed-iii-bedzie-mial-swoja-fabule/119900 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 26 Lipiec 2012 Za powiada się genialnie. Oczywisty must have na premiere. Nie wiem tylko czy po kupnie preordera w empiku odliczają wartość od ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 26 Lipiec 2012 Odliczają, ale musisz mieć paragon. c: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 26 Lipiec 2012 Zawsze biorę paragony, a wyrzucam jak wyblakną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 2 Sierpień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 4 Sierpień 2012 http://www.ps3site.pl/gracze-nie-lubia-zbyt-dlugich-i-rozbudowanych-gier/121083 Dla mnie to rewelacja. Każde jedno info o tej grze, upewnia mnie że może to być klimatycznie coś niesamowitego. A że uwielbia się włóczyć po bezdrożach to już całkiem. Te klimaty lasu i bezdroża troszkę kojarzą mi się z RDR (wyłączając prerię, której z oczywistych powodów nie będzie w AC3), choć to zupełnie inna bajka. Co jak co klimaty przyrody będą niesamowite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 6 Sierpień 2012 Amazon twierdzi, że wersja na PS3 będzie miała ekskluzywną zawartość: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 6 Sierpień 2012 Miała być bitwa morska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 7 Sierpień 2012 (edytowane) Ale bitwa nie miała być przecież ekskluzywna dla PS3 - pokazano ją tylko na E3 w wersji peestrójkowej, ale jednocześnie nigdy nie było mowy o żadnej wyłączności. Nigdzie nie ma potwierdzenia czegoś takiego. To znaczy, dla mnie to bez różnicy, bo grać będę na PS3, ale to raczej zbyt soczysty kawał gameplayu, by robić z niego exa. Pewnie chodzi o jakieś mniejsze questy w stylu Copernicus Conspiracy. GI również donosi, że szczegółów brak: http://www.gameinfor...of-content.aspx Edytowane 7 Sierpień 2012 przez Numinex 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach