Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym poziomem trudności.. Imo jest dobrze ponieważ te walki są widowiskowe, i to mi odpowiada. Szczerze, to wolałbym aby to tak zostało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubi zapowiedzialo , ze w dniu premiery do pobrania z PS Store beda cztery misje .

4 lipca ukaze sie nowy trailer swoja droga data wybrana nieprzypadkowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko tylko nie kosmici.

Może jakieś nawiązanie do przeszłości, dodatkowe fakty itp, tryby rozgrywki multi, dodatkowe misje dotępne na płycie .... w sumie fajnie by było :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może zrezygnują z kosmitów (najlepsza wiadomość to by była) może zobaczymy także historie innego assasyna, jakiś wielki zwrot fabularny, więcej kosmiatów ? =)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze co wy z tymi kosmitami , musze wyprowadzic Was z bledu to nie byli kosmici tylko bardzo rozwinieta cywilizacja . Chyba kazdy slyszal o Atlantydzie.

Najnowsza zapowiedz na Dzien Niepodleglosci

http://youtu.be/a2hc1O2FmKc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy przy kupnie preordera, jest zniżka na zakup?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yeah czuję moc w tej grze

nie jedną noc spędze przy AC 3

Edytowane przez erwines

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem przyjemnosc zagrac kilka minut w najnowsza odslone serii i powiem Wam , ze jestem pod wielkim wrazeniem. Zaden filmik z YT chocby nie wiem w jak dobrej jakosci nie oddaje tego co widzialem i czulem "na zywo". Dane mi bylo zagrac kilka minut sterujac okretem w misji pokazywanej na E3 , sztorm oraz zachowanie okretu podczas burzy to majstersztyk a efekt blyskawicy jeszcze bardzej poteguje uczucie realizmu. Podczas walki mamy menu okretu , w ktorym mozemy wybrac rodzaj oddawanego strzalu mianowicie czy ma to byc salwa z bocznej burty czy tez pojedynczy strzal z armaty dziobowej. Na rejach mamy ludzi ktorzy podaja komendy o zauwazonych i zblizajacych sie wrogich okretach , oraz gdy okret sterowany przez nas zostanie trafiony przybiega marynarz z informacjami o uszkodzeniach.

Zaluje tylko ze nie mialem mozliwosci zagrac w multi , jednak odnosze wrazenie ze tym razem Ubi wlozylo duzo serca i pracy w singleplayer co moim zdaniem wyjdzie serii na zdrowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roznie, wedlug roznych zrodel:

www.gry-online.pl/S013.asp?ID=66059

pccentre.pl/news/show/assassins-creed-iii-premiera-31-pazdziernika-zobacz-zwiastun/id=26091

Ale jedno jest pewne, na koniec Pazdziernika :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hah teraz będziecie się dochodzić o jeden dzień :D

no bez przesady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt sie nie bedzie dochodzil, poprostu wyjasnilismy sprawe skad wziely sie dwie rozbiezne daty! Swoja droga to dla fana tej serii jeden dzien wczesniej a pozniej robi wieeeelka roznice ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za powiada się genialnie. Oczywisty must have na premiere. Nie wiem tylko czy po kupnie preordera w empiku odliczają wartość od ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze biorę paragony, a wyrzucam jak wyblakną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.ps3site.pl/gracze-nie-lubia-zbyt-dlugich-i-rozbudowanych-gier/121083

Dla mnie to rewelacja. Każde jedno info o tej grze, upewnia mnie że może to być klimatycznie coś niesamowitego. A że uwielbia się włóczyć po bezdrożach to już całkiem.

Te klimaty lasu i bezdroża troszkę kojarzą mi się z RDR (wyłączając prerię, której z oczywistych powodów nie będzie w AC3), choć to zupełnie inna bajka. Co jak co klimaty przyrody będą niesamowite.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amazon twierdzi, że wersja na PS3 będzie miała ekskluzywną zawartość:

81XaP5bdZfL._AA1500_.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bitwa nie miała być przecież ekskluzywna dla PS3 - pokazano ją tylko na E3 w wersji peestrójkowej, ale jednocześnie nigdy nie było mowy o żadnej wyłączności. Nigdzie nie ma potwierdzenia czegoś takiego. To znaczy, dla mnie to bez różnicy, bo grać będę na PS3, ale to raczej zbyt soczysty kawał gameplayu, by robić z niego exa. Pewnie chodzi o jakieś mniejsze questy w stylu Copernicus Conspiracy.

GI również donosi, że szczegółów brak:

http://www.gameinfor...of-content.aspx

Edytowane przez Numinex
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi