LionelPL 217 Napisano 29 Październik 2012 Tez sobie kupiłem wersje Join to Die :] Jutro do odbioru w Media Expercie za 219zl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 Tez sobie kupiłem wersje Join to Die :] Jutro do odbioru w Media Expercie za 219zl No Lionel :) To młócimy jutro razem "JOD" :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) na ceneo wyskoczyło dosyć mało sklepów (chyba 4) - dla ciekawych w 3kropki jest za 196:) No ja właśnie tam zamówiłem z odbiorem osobistym. Póki co nie mam infa, czy jutro będzie do odbioru. Będe z nimi gadał rano :) Niby pisze, że wysyłka 30.10, więc jest nadzieja... Jesli Media Expert wydaje jutro, tak jak podajecie wyżej, to jest nadzieja, że też będe miał swój egzemplarz. I na multi chętnie też pogram, jak w ogóle ogarne, o co w nim chodzi? Jak chcecie jakiegoś noobka do grania, jakim jestem bez wątpienia, to może się dołączę ^^ Edytowane 29 Październik 2012 przez blackhawkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) @lennox To moze coopa kiedyś tam? Oczywiście po ograniu singla :] Edytowane 29 Październik 2012 przez LionelPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 No spoko. Ja bankowo będę platynował AC3 (jak pozostałe). Więc fajnie zawiązać jakąś koalicję do grania on-line :) Oczywiście najpierw singiel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 29 Październik 2012 Okej,to jakby co to ci wyśle zapro na PSN :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 29 Październik 2012 to może jakiś klanik założymy? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 29 Październik 2012 Ja z chęcia pomłócę z wami tylko tydzień+przejście singla (a śpeszyć się niebęde). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 Zawsze przyjemniej w grupie pracować na trofikami :) A i luźno pograć też fajnie :) Powysyłam zapki jutro bo dziś leże kołami do góry nawet konsolki nie włączam :P Maxiu, na Ciebie też liczyłem :) Ale najpierw Single Player :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 29 Październik 2012 A i jeszcze jedno. Nie oglądajcie tego drugiego lanuch trailera. Ludzie w internetach piszą że spoileruje całą grę :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 29 Październik 2012 mam nadzieje ze z Muve przyślą mi na środe :P ... dla mnie liczy się gra oczywiście dla singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 A i jeszcze jedno. Nie oglądajcie tego drugiego lanuch trailera. Ludzie w internetach piszą że spoileruje całą grę :) Ani mi to w głowie :) Nie chcę sobie psuć zabawy. Ale dzięki za info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) A i jeszcze jedno. Nie oglądajcie tego drugiego lanuch trailera. Ludzie w internetach piszą że spoileruje całą grę :) Serio? Już nawet zapomniałem co tam było. XDDDDD Edit: Swoją drogą też czasem pograłbym w multi. :) Edytowane 29 Październik 2012 przez Ayakashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKracy11 1 Napisano 29 Październik 2012 Kurcze, miałem chwilkę poczekać i kupić używkę na allegro, ale chyba nie wytrzymam:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 29 Październik 2012 kupić używkę na allegro to byś trochę poczekał aż stanieje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 29 Październik 2012 Kurcze, miałem chwilkę poczekać i kupić używkę na allegro Tutaj nie ma na co czekać ^^ Swoją drogą - patrząc na forum, to AC3 jest chyba najbardziej oczekiwaną premierą tej jesieni :) Nie wiem, czy podobne dyskusje będą mieć miejsce np. przed premierą FC3. Kurde... Ubisoft zbije na nas w ciągu miesiąca naprawdę sporo kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 to byś trochę poczekał aż stanieje :P Na Wielkanoc jak znalazł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 29 Październik 2012 Ale lennox suszy dziś ten temat. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Tutaj nie ma na co czekać ^^ Swoją drogą - patrząc na forum, to AC3 jest chyba najbardziej oczekiwaną premierą tej jesieni :) Nie wiem, czy podobne dyskusje będą mieć miejsce np. przed premierą FC3. Kurde... Ubisoft zbije na nas w ciągu miesiąca naprawdę sporo kasy. Bardziej niż na AC3 czekam tylko na kolejne RDR (bo to dla mnie best game ever). Ale obawiam się że to dopiero na PS4 wyjdzie. Także poniekąd masz rację. Na chwilę obecną AC3 jest najbardziej oczekiwaną grą (przeze mnie) na tą generację. Edytowane 30 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flo 20 Napisano 29 Październik 2012 Ja już czekam na zamówiną kopię, pewnie będzie w piątek, ogram singla i pewnie wezmę się za multi, ew. czasem dla urozmaicenia multi odpalę. W każdym bądź razie zauważyłem, że tworzy się grupka, Lenno_x zdaję się, że będziesz swego rodzaju koordynatorem :) - zgłaszam swoją chęć, jakby co headset jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) ja wrocilem teraz z miasta i powiem wam ze jak ktos sie zakreci to spoko mozna wyrwac gre juz nawet dzisiaj,ja bylem dzisiaj w paru sklepach i zagadalem w mm saturnie rtv euro empiku i powiem wam ze bez problemu moglem dzisiaj kupic,nie zrobilem tego z jednego powodu najpierw musze ograc 2 tak jak polecil mi lennox,wiec zalerzy od was jaka macie bajere Edytowane 29 Październik 2012 przez PAWEL_VIP 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 29 Październik 2012 Ja z checia pogram tez online, nick taki sam jak tu :) Ja wgle zablokowalem wszelkie doplywy z ac3, jutro mi gra przychodzi wiec doczekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 29 Październik 2012 Odpalam to cały czas w kółko! A muzyka idealnie pasuję! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 29 Październik 2012 Idealna muzyka dla AC3 to muzyka z The Last Mohikan. Wymiata! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 29 Październik 2012 Idealna muzyka dla AC3 to muzyka z The Last Mohikan. Wymiata! The Last of the Mohican's :happy:Świetny film, świetny soundtrack, jeden z najlepszych jakie słyszałem w filmach. Oscar należał się jak psu micha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach