Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

Po dwóch godzinach gry oceniasz tytuł na 11/10? Hahah :rofl:

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś ile na PSS kosztuje ACIII? Nie chce mi się biegać po sklepach :P

Podpinam się pod pytanie oraz czy będzie w polskiej wersji językowej czy tylko angielska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybko wyciąga wnioski:)

jak czytam pierwsze recenzje to gra mocno średnia-takie solidne 8/10

także szału nie ma

w listopadzie będzie pewnie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dwóch godzinach gry oceniasz tytuł na 11/10? Hahah :rofl:

Koleś jest po prostu podekscytowany grą i dlatego takie śmiesze rzeczy wypisuje ;d hehe

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam przejść, niech hype zwiazany z "juz mam, gram jaram się, cuuuuuuuuuuuudo" przejdzie i tydzień po zakonczeniu singla ocenic raz jeszcze :P 11/10 polepszyło mi humor w pracy :biggrin: . Pamiętam że tak samo się jarałem swego czasu rdrem :) ale 11/10 :rofl:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja miałem podobnie z RE 6, jestem w połowie gry dalej i na pewno gra nie dostanie więcej jak 8/10. Mimo, że jestem fanem serii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Join or die zakupione :) Jeśli ktoś szuka na śląsku to w Zabrzu w MM mają spory zapas trzech edycji. Zwykłej, Join or die oraz limitowanej ( pełna gra + steelbox ). Cena JoD 249 zł podstawka bodaj 199. Ciągle reklamowana przez sklepowego speakera cieszy się sporym zainteresowaniem.

Co do samej edycji jestem miło zaskoczony jakością wykonania medaliona ( medalionu ? :) ). Jak już ktoś pisał kawał solidnej blachy. Dziennik też robi bardzo dobre wrażenie jednak dostałem chyba jakiś bubel bo mam kilka kartek nie porozcinanych ( połączone brzegami ). Będę musial jakoś chyba sam się z tym uporać.

Czas zacząć grę !

PS. na pudełku też mam literówkę ;) ( NIE PRZEZNACZONE DO SPRZEDA Y OSOBNO ).

Edytowane przez Firo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie orientuje sie ktos w jakiej cenie jest Assassin's Creed 3 w Media Markt w Markach lub w Empiku w CH Targowek??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy można w MM kupić wersję podstawową w steelboxie?

W Zabrzu mieli. Nazywa się to edycja limitowana. Zwykła edycja w steelboxie. Niestety nie znalazłem ceny ani na pudełku ani na stojaku.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Zabrzu mieli. Nazywa się to edycja limitowana. Zwykła edycja w steelboxie. Niestety nie znalazłem ceny ani na pudełku ani na stojaku.

Thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój sklep osiedlowy w momencie kiedy dzwonie do niego:

s. "Juz mamy assasina"

ja. "e Danielu zlewka mam w co grać"

s. "mozesz zapłacic po 10 tym hehe"

ja. "a za ile??"

s. "jod za 220 jak dla ciebie a zwykła 190"

ja. "zastanowie się"

teraz pytanie do was, warto za tą cenę?? Musze się odezwać za maks godzinę... Wczesnie czy później go kupię tylko czy to dobra cena?? jak tak tpo chyba dzis zakupię/tzn wezmę na jednorazową ratę do 10go :P...

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W PSStore jest angielska wersja językowa. Brak polskich napisów.

Dzięki za info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra podstawka 190, limitka 220 co brać?? duzo jakiś magicznych dlc i czy długich stracę nie nie biorąc jod??

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra podstawka 190, limitka 220 co brać?? duzo jakiś magicznych dlc i czy długich stracę nie nie biorąc jod??

Stracisz medalion i notatnik, które możesz sprzedać za około 80zł. Tak więc bardziej opłaca się brać JOD. Jak weźmiesz, to chętnie odkupie medalion za 40zł :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

notatnika nie chcesz ?? :P jak odbiór osobisty opycham notatnik + medalion za 60 zł :) odbiór w Gdyni :) jeżeli znajdzie się w ciagu godziny czasu za tą cenę chętny pisać a ja zamówię sobie jod :P

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

notatnika nie chcesz ?? :P jak odbiór osobisty opycham notatnik + medalion za 60 zł :) odbiór w Gdyni :) jeżeli znajdzie się w ciagu godziny czasu za tą cenę chętny pisać a ja zamówię sobie jod :P

Zamówiłem Freedom edition, a tam notatnik już jest :P. Jak nikt sie nie znajdzie to zaklepuje medalion jak byś brał ^^. Chyba, że za 60zł opylisz wszystko z wysyłką, to mogę wziąć.

Edytowane przez monobloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przez moją pracę nie mam czasu i nienawidze wysyłac (hejtuje poczte całym sobą...)

więc naprawdę preferuje odb. osobisty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi