ONE 698 Napisano 31 Październik 2012 Po dwóch godzinach gry oceniasz tytuł na 11/10? Hahah :rofl: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojciul 0 Napisano 31 Październik 2012 Orientuje się ktoś ile na PSS kosztuje ACIII? Nie chce mi się biegać po sklepach :P Podpinam się pod pytanie oraz czy będzie w polskiej wersji językowej czy tylko angielska? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 31 Październik 2012 szybko wyciąga wnioski:) jak czytam pierwsze recenzje to gra mocno średnia-takie solidne 8/10 także szału nie ma w listopadzie będzie pewnie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 31 Październik 2012 Po dwóch godzinach gry oceniasz tytuł na 11/10? Hahah :rofl: Koleś jest po prostu podekscytowany grą i dlatego takie śmiesze rzeczy wypisuje ;d hehe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 31 Październik 2012 Dla fana serii gra tak czy inaczej będzie 11/10 ^^. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 31 Październik 2012 239 zł wersja clasic taką wczoraj zakupiłem 11,2 gb Możesz jeszcze podać info w jakiej wersji językowej jest gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Październik 2012 polecam przejść, niech hype zwiazany z "juz mam, gram jaram się, cuuuuuuuuuuuudo" przejdzie i tydzień po zakonczeniu singla ocenic raz jeszcze :P 11/10 polepszyło mi humor w pracy . Pamiętam że tak samo się jarałem swego czasu rdrem :) ale 11/10 :rofl: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 31 Październik 2012 No ja miałem podobnie z RE 6, jestem w połowie gry dalej i na pewno gra nie dostanie więcej jak 8/10. Mimo, że jestem fanem serii :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) Join or die zakupione :) Jeśli ktoś szuka na śląsku to w Zabrzu w MM mają spory zapas trzech edycji. Zwykłej, Join or die oraz limitowanej ( pełna gra + steelbox ). Cena JoD 249 zł podstawka bodaj 199. Ciągle reklamowana przez sklepowego speakera cieszy się sporym zainteresowaniem. Co do samej edycji jestem miło zaskoczony jakością wykonania medaliona ( medalionu ? :) ). Jak już ktoś pisał kawał solidnej blachy. Dziennik też robi bardzo dobre wrażenie jednak dostałem chyba jakiś bubel bo mam kilka kartek nie porozcinanych ( połączone brzegami ). Będę musial jakoś chyba sam się z tym uporać. Czas zacząć grę ! PS. na pudełku też mam literówkę ;) ( NIE PRZEZNACZONE DO SPRZEDA Y OSOBNO ). Edytowane 31 Październik 2012 przez Firo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 31 Październik 2012 Czy można w MM kupić wersję podstawową w steelboxie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 31 Październik 2012 Panowie orientuje sie ktos w jakiej cenie jest Assassin's Creed 3 w Media Markt w Markach lub w Empiku w CH Targowek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 31 Październik 2012 Czy można w MM kupić wersję podstawową w steelboxie? W Zabrzu mieli. Nazywa się to edycja limitowana. Zwykła edycja w steelboxie. Niestety nie znalazłem ceny ani na pudełku ani na stojaku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 31 Październik 2012 W Zabrzu mieli. Nazywa się to edycja limitowana. Zwykła edycja w steelboxie. Niestety nie znalazłem ceny ani na pudełku ani na stojaku. Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 31 Październik 2012 W PSStore jest angielska wersja językowa. Brak polskich napisów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) mój sklep osiedlowy w momencie kiedy dzwonie do niego: s. "Juz mamy assasina" ja. "e Danielu zlewka mam w co grać" s. "mozesz zapłacic po 10 tym hehe" ja. "a za ile??" s. "jod za 220 jak dla ciebie a zwykła 190" ja. "zastanowie się" teraz pytanie do was, warto za tą cenę?? Musze się odezwać za maks godzinę... Wczesnie czy później go kupię tylko czy to dobra cena?? jak tak tpo chyba dzis zakupię/tzn wezmę na jednorazową ratę do 10go :P... Edytowane 31 Październik 2012 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 31 Październik 2012 kup i sprzedaj dodatki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojciul 0 Napisano 31 Październik 2012 W PSStore jest angielska wersja językowa. Brak polskich napisów. Dzięki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Październik 2012 Dla wszystkich zainteresowanych grą... http://gry.wp.pl/videoSD/kontra-assassin-s-creed-iii,4975.html Ohhh yeah xD już wiem czemu ludzie kupują ACIII xD bo można tam głaskać kozy ! XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) dobra podstawka 190, limitka 220 co brać?? duzo jakiś magicznych dlc i czy długich stracę nie nie biorąc jod?? Edytowane 31 Październik 2012 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 31 Październik 2012 dobra podstawka 190, limitka 220 co brać?? duzo jakiś magicznych dlc i czy długich stracę nie nie biorąc jod?? Stracisz medalion i notatnik, które możesz sprzedać za około 80zł. Tak więc bardziej opłaca się brać JOD. Jak weźmiesz, to chętnie odkupie medalion za 40zł :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) notatnika nie chcesz ?? :P jak odbiór osobisty opycham notatnik + medalion za 60 zł :) odbiór w Gdyni :) jeżeli znajdzie się w ciagu godziny czasu za tą cenę chętny pisać a ja zamówię sobie jod :P Edytowane 31 Październik 2012 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) notatnika nie chcesz ?? :P jak odbiór osobisty opycham notatnik + medalion za 60 zł :) odbiór w Gdyni :) jeżeli znajdzie się w ciagu godziny czasu za tą cenę chętny pisać a ja zamówię sobie jod :P Zamówiłem Freedom edition, a tam notatnik już jest :P. Jak nikt sie nie znajdzie to zaklepuje medalion jak byś brał ^^. Chyba, że za 60zł opylisz wszystko z wysyłką, to mogę wziąć. Edytowane 31 Październik 2012 przez monobloss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) nieaktualne Edytowane 31 Październik 2012 przez lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Październik 2012 przez moją pracę nie mam czasu i nienawidze wysyłac (hejtuje poczte całym sobą...) więc naprawdę preferuje odb. osobisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 31 Październik 2012 Szkoda :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach