raf2872 1 Napisano 10 Listopad 2012 Grafika odrobine lepsza od MW3 czyli znacznie od BO ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 14 Napisano 10 Listopad 2012 ^^ Ciężko mi powiedzieć, nie pamiętam już jak wyglądała jedynka, w każdym razie ta część prezentuje się fantastycznie. Mogę tylko powiedzieć że jest o niebo ładniejsza od MOHa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf2872 1 Napisano 10 Listopad 2012 Z tego co czytałem, to wiele sklepów wysyłkowych zaczęło wysyłać gry w piątek, tak by doszły na poniedziałek (bodaj trzy takie maile na skrzynkę otrzymałem). Dziwi mnie jedynie fakt, że nadal w sieci nie publikowane żadne recenzje. Pewnie pojawią się dopiero w poniedziałek. Jak gracie, to dawajcie znać co i jak. Może skuszę się na na tą promocję w tesco za 169zł ^^ a wiec single player wymiata, szczerze mowiac nie bylem do konca przekonany do osadzenia akcji gry w futurystycznych czasach jednak wyszlo to bajecznie :D nie ma zadnych laseroglutoplazmorozowych pukawek jak z halo ;) akcja jak zawykle na mega obrotach no i mila opcja jest mozliwosc wybrania ekwipunku przed misja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruch87 0 Napisano 10 Listopad 2012 gdyby ktos wiedzial gdzie mozna sie zaopatrzyc w black ops2 to bulbym wdzieczny. oczywiscie chodzi o dzien dzisiejszy. pozdrawiam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Listopad 2012 gdyby ktos wiedzial gdzie mozna sie zaopatrzyc w black ops2 to bulbym wdzieczny. oczywiscie chodzi o dzien dzisiejszy. pozdrawiam serdecznie Wygooglaj w swoim mieście sklepy z grami czy te większe z elektroniką , zadzwoń i popytaj. Ja tak zawsze robię i nie raz o 20 się zrywałem a o 21 sklep zamykali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 10 Listopad 2012 Panowie bardzo proszę przenieść swoje dyskusje związane z zakupami gry do odpowiedniego tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 10 Listopad 2012 No to widzę że miałem nosa by zdecydować się na BO2. Lecz nie na premierę, ale prędzej czy później gra do mnie trafi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baryla071 1 Napisano 10 Listopad 2012 Piszcie... Piszcie! Co wam się podoba co was kłuje w oczy? co jest nowego ? co jest starego ? porównujcie - oceniajcie! ja dopiero będę mieć swoją kopie w wtorek (Tesco odwiedzę :P)! podzielcie się z nami informacjami ! ja się bardzo nie cierpliwie, niech ten weekend będzie przyjemniejszy! z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 11 Listopad 2012 Krótki gameplay z dodatkowej mapy Nuketown Zombies. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 11 Listopad 2012 Nie no wygląda to dosyć fajnie tylko szkoda że na górę do domku wejść nie można. Podoba mi się taki zdemolowany nuketown. tak że jak dla mnie ogromny + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 11 Listopad 2012 czytałem dzisiaj z ciekawości co się dzieje na forum dotyczącego xboxa bo wiadomo tam jest osób, które z legalnego i mniej legalnego źródka mają szybciej grę... niestety patrzyłem na ankiete to jakies 50 procent uważa grę za bardzo słabą :( i nie wiem czy taki jest ich wysublimowany gust czy coś jest na rzeczy... pasuje poczekać na pierwsze recenzje... ja liczyłem na bardzo dużo bo MW3 mi się nie podobało niestety :( a jakie są wrażenia posiadaczy gry na ps3 ? ktoś może coś konkretnie napisać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 11 Listopad 2012 czytałem dzisiaj z ciekawości co się dzieje na forum dotyczącego xboxa bo wiadomo tam jest osób, które z legalnego i mniej legalnego źródka mają szybciej grę... niestety patrzyłem na ankiete to jakies 50 procent uważa grę za bardzo słabą :( i nie wiem czy taki jest ich wysublimowany gust czy coś jest na rzeczy... pasuje poczekać na pierwsze recenzje... ja liczyłem na bardzo dużo bo MW3 mi się nie podobało niestety :( a jakie są wrażenia posiadaczy gry na ps3 ? ktoś może coś konkretnie napisać ? Czy naprawdę interesuję Cię opinia trybu single player? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 11 Listopad 2012 właśnie, że te opinie dotyczyły multi... dużo osób pisało, że MW3 jest nawet lepsze to tego już bym nie mogł przeboleć... wiadomo od pewnego momentu Call of Duty istnieje tylko dla multi i nikt nie kupuje gry dla 6h singla... choć ten w MW2 wbijał mnie w ziemie... W każdą część grałem głownie na PC... w 3 i MW2 na Xbox 360... MW3 już na PS3... jestem fanem serii jak wielu z nas, wielu z moich kolegów, ale każdy z nich podobnie do mnie ma mieszane uczucia i nie wiem poprostu co zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcon87pl 108 Napisano 11 Listopad 2012 Ja generalnie nie jestem fanem CODa i dużo dużo więcej godzin w BC2 i B3 przegrałem, ale BO 1 mi się podobał i nawet pograłem w multi. MW3 w ogóle mi nie podszedł (chyba przez mapy), ale jak patrzę na BO2 to mam ochotę pobiec i kupić :D Zaczekam na opinie odnośnie lagów albo ich braku na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 11 Listopad 2012 ja podobnie jak kolega hehe MW3 w cale mi się na multi nie podobało niestety...a FPS kocham hehe... w BO wszystkie prestiże itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 11 Listopad 2012 Ja black ops'a 2 kupię głównie dla singla. Fabuła z Black Ops'a 1 była świetna, i nawet dorównała fabule z MW. Liczę że w normalny sposób wyjaśnią losy Alexa i Reznova. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 11 Listopad 2012 Ja czekam raczej na multi a już szczegolnie na zombie ktore zapowiada się super jakos kampanie mnie nie ciekawi zbytnio i nie wiem czy wgl ruszę singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 11 Listopad 2012 Zapomniałem wspomnieć o zombie, również przed nim pewnie spędze dużo czasu. A od multi będe miał BF3, które mam zamiar sobie sprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 11 Listopad 2012 Nie chcę więcej sequel CoD. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 11 Listopad 2012 Ja najbardziej chcialbym zobaczyć multi bez bardzo wkurzajcych błędów typu:Zabijanie nożem jak od gościa jestem jakieś 5 metrów i zabija mnie ze zwykłego noża :( jak było to w MW2 i MW3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 11 Listopad 2012 Albo chowasz się za osłoną a kule, jakby samonaprowadzające cię dobijają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 11 Listopad 2012 panowie jak kupie we wtorek w empiku np to nie bede mial mapy nuketown ? tylko w preorderze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 11 Listopad 2012 panowie jak kupie we wtorek w empiku np to nie bede mial mapy nuketown ? tylko w preorderze ? Na spokojnie Piachu będziesz miał z DLC - Bez Obaw :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 11 Listopad 2012 hehe wolal bym uniknac placenia 40zl za te mape ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 11 Listopad 2012 Mi sie wydaje ze tylko w Pre Orderze są te mapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach