HUNTER297 0 Napisano 7 Listopad 2012 Jezuuu tu pisze ludzi więcej niż tak 6 ;P ale myślę że będzie cos podobnego jak wojna lądowa w MW3 gdzie może grać 10 graczy w drużynie crasz sorki zaraz pójde i usune kilku nie potrzebnych ;p dobra to ja za 30min pojde i pododaje was do friendsów na PSN ;D hunter coś tam było mówione że może grac 8'emka A czy to nie przypadkiem w tym 4z8 ( to players vs players vs zombies)? Bo o innych trybach nie mówiono o 8 No ale tak czy siak będzie grubo! Ja też was dodam. HS jest ale zapewne najpierw się rozgrzeje kampanią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 7 Listopad 2012 to hunter dodaj mnie :P PSNID Hubcio26x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 7 Listopad 2012 to hunter dodaj mnie :P PSNID Hubcio26x Dodam cię i innych jutro bo ostatnie 3 dni to prawie w ogóle konsoli nie włączyłem bo byłem zawalony robotą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 8 Listopad 2012 Spoko tylko nie wiem czy w będę miał ją w dzień premiery bo muszę kupić słuchawki :) ale na pewno będę ja miał w jej okolicach jeśli nie będzie złych ocen ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 8 Listopad 2012 Ok dodałem wszystkich. Czy ktoś z tej strony jest chętny na jakąś grę zapoznawczą w BO1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 8 Listopad 2012 Ja miałem tam z 20lvl ;D ale pogram sobie od PON jeszcze ;D bo nie wiem czy w dniu premiery będe miał BO 2 moga byc z tym małe problemy ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 8 Listopad 2012 Hejka. Szukam dwóch graczy do trybu zombie. Co najważniejsze? HS i chociażby średnie doświadczenie w tym trybie. Dlaczego w miarę doświadczony? Chodzi o to, żeby nie pytał się mnie, dlaczego chcę zostawić ostatniego zombie itp. Taka rozgrzewka przed Black Ops 2. Ktoś chętny? Jutro 18:00 zaczynamy. Mój PSNid: kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 8 Listopad 2012 Hejka. Szukam dwóch graczy do trybu zombie. Co najważniejsze? HS i chociażby średnie doświadczenie w tym trybie.Dlaczego w miarę doświadczony? Chodzi o to, żeby nie pytał się mnie, dlaczego chcę zostawić ostatniego zombie itp. Taka rozgrzewka przed Black Ops 2. Ktoś chętny? Jutro 18:00 zaczynamy. Mój PSNid: kubaork W BO 1? Jestem i chętny i doświadczony. Jutro cię dodam i spróbuję być o 18 albo później Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 9 Listopad 2012 Ta promocja Black Ops II w Tesco za 169zł w każdym sklepie tesco? czy tylko w określonych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 9 Listopad 2012 Ta promocja Black Ops II w Tesco za 169zł w każdym sklepie tesco? czy tylko w określonych ? Zapewne w tych większych. Wejdź sobie na stronę tesco.pl i znajdź dla wybranego sklepu w Twoim mieście gazetkę reklamową. Jeśli będzie w niej ta promocja, której fote dałem kilka stron wcześniej to znaczy, że na pewno kupisz tam w dniu premiery BO2 za 169zł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 9 Listopad 2012 oby :) bo pewnie w MM będzie za jakieś 180zł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 9 Listopad 2012 BO2 zamówione kto chce niech dodaje xKacper :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 14 Napisano 10 Listopad 2012 Mam juz swoją kopię Opsa i oczywiście pierwsze co musiałem sprawdzić to multi. Działa i wygląda przepysznie. Czas potestować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 10 Listopad 2012 A gdzie kolega wyrwał już dzisiaj Black Ops'a 2?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 10 Listopad 2012 gdzie kiedy za ile???????? (poszedl prv) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruch87 0 Napisano 10 Listopad 2012 wie juz ktokolwiek skad kolega ma BO2? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 10 Listopad 2012 Mam juz swoją kopię Opsa i oczywiście pierwsze co musiałem sprawdzić to multi. Działa i wygląda przepysznie. Czas potestować. Włączyli serwery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 14 Napisano 10 Listopad 2012 Giera jeśli chodzi o multi wymiata, mapy podobne do pierwszej części, cóż typowy COD napierdzielanka aż miło. Pózniej sprawdze singla, gre kupiłem w Dąbrowie Górniczej w sklepie Xgamecenter, który wszystkim moge polecić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 10 Listopad 2012 Co do multi to którego COD'a bardziej BO2 przypomina, MW3 czy Black Ops'a pierwszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Listopad 2012 Scooby , niema co gdybać, Jeśli 3ARH robi COD-a no to zapewne BO1 zresztą widać po gameplayach na YT. Ja już czekam na swoją kopię. Mam nadzieję , że we wtorek pyknę w moje ulubione MULTI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 10 Listopad 2012 Może i tak, chociaż po pierwszych gameplayach które widziałem jakoś bardzo mi to MW3 przypominało, który mi zupełnie nie podszedł, a przy Black Opsie bawiłem się całkiem dobrze. Dlatego teraz dość nieufnie podchodzę do BO2 ;) poczekam na recenzje ale graczy, a nie serwisów gamingowych bo w tych COD będzie miał chyba zawsze takie same oceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf2872 1 Napisano 10 Listopad 2012 Wlasnie ogrywam singla, gra urywa dupe :) zaraz sprawdze multi i zombie mode. Moj nick to raf287 smialo dodawac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 14 Napisano 10 Listopad 2012 Jeśli ktoś wydał kasę na MOHa kosztem CODa to teraz pewnie sobie w brodę pluje tak jak ja he... Gra jest przed premierom a servy hulają jak burza zero lagów jakichkolwiek problemów z dźwiękiem czy grafą, nie ma żadnych Błędów typu niewidzialne ściany czy wpadanie pod mapę,100% satysfakcji z produktu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Listopad 2012 Breaker może to mało ważny aspekt , ale czy grafika ciut lepsza niż poprzedniczki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 10 Listopad 2012 Z tego co czytałem, to wiele sklepów wysyłkowych zaczęło wysyłać gry w piątek, tak by doszły na poniedziałek (bodaj trzy takie maile na skrzynkę otrzymałem). Dziwi mnie jedynie fakt, że nadal w sieci nie są publikowane żadne recenzje. Pewnie pojawią się dopiero w poniedziałek. Jak gracie, to dawajcie znać co i jak. Może skuszę się na na tą promocję w tesco za 169zł ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach