pony o))) 46 Napisano 13 Listopad 2012 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/call-of-duty-black-ops-ii - 3.6 ocena wystawiona przez graczy... Oj chyba jednak odgrzewany kotlet, który w końcu stał się nieświeży ale przecież to COD i tak się sprzeda w niewyobrażalnej ilości egzemplarzy... Grales? Czy tylko youtube/metacritic? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 13 Listopad 2012 Dla milosnika serii kod na "dynamic theme" nalezy go wpisac w redeem code 76T6-7TN2-A8R6 oraz specjanly gametrag do pobrania ze strony www.callofduty.com/blackops2/playercard wymagane jest podanie imienia oraz adresu mailowego B96C-CV4KZ-KYYM oczywiscie kto pierwszy ten lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Listopad 2012 Jutro zapewne jadę po grę do empika :) zobaczymy jak wygląda mam nadzieje że będzie mało broni OP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 13 Listopad 2012 W zombie jest ekran podzielony na 4 cześci? W multiplayerze też (bez botów) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Listopad 2012 w mutli pewnie na 2 części Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 13 Listopad 2012 Grales? Czy tylko youtube/metacritic? boli go po prostu, że wtopił z zakupem MoH'a :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekzwzg 157 Napisano 13 Listopad 2012 Grales? Czy tylko youtube/metacritic? Nie grałem ale po prostu zastanowiła mnie taka duża sprzeczność ocen branżowych z opiniami graczy. Tak jak ktoś pisał kilka stron wcześniej wydaje mi się, że po prostu jak gra ma w nazwie przedrostek Call of Duty to z automatu dostaje ocenę 8, a reszta jakby nie była skopana do 9 i tak dojdzie. Gry nie kupiłem bo czekam na opinię graczy, a z tych z metacritic i tego jak oceniają moi znajomi raczej poprawy w stosunku do poprzednich CoD-ów nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 13 Listopad 2012 yyy... Nie mam pytań, oceńcie sami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 13 Listopad 2012 Czy komukolwiek udało się dziś rozegrać choć jeden mecz w całości? :P Ja próbuję od 2h ale to niewykonalne - co chwilę wywala hosta i nie łączy ponownie - po prostu "wiesza się" na loadscreenie. Ja wiem że to pierwszy dzień, ale litości - to już siódmy CoD tej generacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 13 Listopad 2012 Kurde jak piszecie, że nie macie lagów to zazdroszczę wam szczęścia. Gram od 20:30 i co lobby to takie lagi że teleportacje i komunikat "straciłeś połączenie" to jest norma. Nie jest to wina mojego połączenia bo słychać jak większość graczy w lobby skarży się na lagi. Wyszukiwanie lobby mam skonfigurowane domyślnie na "normalne" więc teoretycznie powinno szukać dobrych hostów, jakbym miał żeby wyszukiwało jak najszybciej bez względu na hosta to by mnie to nie dziwiło. No ale cóż może zwyczajny pech, zobaczymy jak będzie w kolejnych dniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekzwzg 157 Napisano 13 Listopad 2012 boli go po prostu, że wtopił z zakupem MoH'a :P Znajdź mi chociaż jeden komentarz w temacie związanym z MoH-em gdzie napisałem, że nie cieszę się z zakupu tejże gry... Byłem jedną z nielicznych osób, które broniły tej gry i wciąż będę tak robił bo wiem, że jest ona zajebista i ma na prawdę duży potencjał gdyby nie kilka rzeczy do poprawy ale oczywiście Ty lepiej wiesz co ja sądzę o MoH-u. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) Scooby - ja lagów też nie mam, ale rozłącza non stop. Tomek, Ty tak serio? Metacritic to największe gówno przecież, bo oceniać tam może każdy. KAŻDY. Poprzednie CoD też były hejtowane, przecież po premierze MW3 była nawet akcja, gdy InfinityWard prosili, by fani się zebrali i podwyższyli średnią na metacritic, bo trolle zaniżyły. Edytowane 13 Listopad 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) A btw mam pytanie czy edytor emblematów działa wam płynnie? W sensie szybko się ładuje emblem jeśli macie jakiś stworzony za każdym razem? Jak odpaliłem gdzieś o 15 gre to nie grałem na multi tylko zajrzałem do tych emblemów i zacząłem tworzyć sobie jeden no i wszystko chodziło bardzo fajnie, aż w pewnym momencie z nieznanej mi przyczyny rozłączyło mnie z PSN (w trakcie edytowania emblematu). Net normalnie mi chodził, także zwyczajne wylogowanie z psn, no i od tego czasu jak wchodzę w edytor to baardzo długo mi się to wczytuje. Nie wiem czy to wina tego co się stało, czy tego że jest to dzień premiery i może coś przymulać ale raz na krótką chwilę już po ponownym połączeniu z PSN miałem tą płynność, wczytywało się normalnie, czyli szybko. Teraz znowu trzeba czekać niemiłosiernie długo aż to się załaduje. Edytowane 13 Listopad 2012 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekzwzg 157 Napisano 13 Listopad 2012 Scooby - ja lagów też nie mam, ale rozłącza non stop. Tomek, Ty tak serio? Metacritic to największe gówno przecież, bo oceniać tam może każdy. KAŻDY. Poprzednie CoD też były hejtowane, przecież po premierze MW3 była nawet akcja, gdy InfinityWard prosili, by fani się zebrali i podwyższyli średnią na metacritic, bo trolle zaniżyły. Tu nawet nie chodzi o metacritic tak się zdaje, że kilku znajomych już tą pozycję jako tako ograło i raczej zadowolony nikt nie jest. Z resztą to mogłoby działać w drugą stronę i fani gry nawet jakby była do dupy to i tak dawaliby 9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 13 Listopad 2012 Tu nawet nie chodzi o metacritic tak się zdaje, że kilku znajomych już tą pozycję jako tako ograło i raczej zadowolony nikt nie jest Pomiędzy ograć, a ograć jest różnica. Ja o multi się na razie nie wypowiem, bo są cyrki - jak to pierwszego dnia - ale typowy feeling Black Ops jest. W Singlu różnica jest natomiast spora - widać i czuć, że to coś więcej niż kolejny liniowy pokaz skryptów i na chwilę obecną bardzo mi się podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 13 Listopad 2012 Gram jakieś 2h, jedno rozłączenie lagów brak. Gra się bardzo przyjemnie, myślałem że w dniu premiery będzie gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 13 Listopad 2012 A NAT Macie otwarty? Ja mam i nie wywala , pokombinujcie z tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) Ja mam NAT otwarty, już kiedyś odblokowałem sobie porty i od tej pory w COD nie mam z tym problemu, mimo to dzisiaj mam cuda z tym BO2. Btw dragonfire można używać tylko w jakichś specjalnych momentach? Grałem na dominacji i była chyba ponad 1 minuta do zakończenia 1 rundy a cały czas wywalało mi komunikat że nie mogę w tym miejscu użyć dragonfire. Jak zaczęła się 2 runda to dało się od razu (w miejscu w którym próbowałem w 1 rundzie) ale jak użyłem i zabiłem 1 gościa to od razu rozłączyło mnie z hostem jak na irionię losu Edytowane 13 Listopad 2012 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) Działa wam elite uruchamiane z poziomu BO2? Mnie zawiesza konsolę - za każdym razem. :( Edytowane 13 Listopad 2012 przez spike1314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) Witam , kupił ktoś z was tą wersje HARDENED ? Edytowane 13 Listopad 2012 przez momanx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 13 Listopad 2012 Ja nie mam lagow dla mnie gra jest super lecz sa problemy z przylaczaniem sie do lobby przyjaciela ;/ I troche sie zawiodlem na zombie bo duze mapy to tylko w termiz czy jakos tak ze jezdzimy autobusem a w przetrwaniu to mapki sa baaaardzo male ;/ I mam prosbe moglby ktos mi pow. jak odpalic mapke nuketown 2025 zombie ? bo w multi ja mam ale w zombie nie ma bo mam tylko green run miateczko i na tym koniec a nigdzie nic nie pisze o tym nuketownie wiec licze na pomoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Listopad 2012 Jak otworzyć ten NAT bo własnie przez to czasami moi kumple nie mogą sie podłaczyć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 13 Listopad 2012 Na dole znajduje sie to duszac chyba select ale gdy jeates przed meczem pisze u dolu legenda taj jakby i tam pisze dokladnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 13 Listopad 2012 Najlepiej w routerze poszukać opcji DMZ HOST i tam wpisać adres IP konsoli. Jak kupowałem FIFE to miałem Firewall podwyższony i właśnie to pomogło i mam najniższy. A w COD też to działa bo od początku mam NAT otwarty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Listopad 2012 Tylko hmm ja nie mam routera ja mam modem z PLAY'A ;D więc pomorze ktoś? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach