Warga13 116 Napisano 12 Listopad 2012 skoro napisałem,że kupiłem to kupiłem.grałem,multi działa ludzie już 50 rangi mają:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 12 Listopad 2012 Dzisiaj kupiłeś? Sprzedali Tobie? Może ktoś jeszcze to potwierdzić? Bo nie wiem czy opłaca się jechać Pamiętam że jak chciałem kupić Diablo 3 w dzień przed premierą to nie chcieli mi sprzedać... W przeddzień premiery to sprzedają tylko spod półki na lewo i to drożej i nie w każdych punktach. Moim zdaniem nie warto się napalać i biegać po punktach tylko poczekać spokojnie do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozi00 0 Napisano 12 Listopad 2012 skoro napisałem,że kupiłem to kupiłem.grałem,multi działa ludzie już 50 rangi mają :) 50!!!??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 12 Listopad 2012 Same nerdy i wyjadacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 12 Listopad 2012 może ktoś jakiś film dodać z ps3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 12 Listopad 2012 Już prawie 2 prestiże są bo ludzie nauczyli się boostować levele ;O a jeszcze premiery nie było, ładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 12 Listopad 2012 Już prawie 2 prestiże są bo ludzie nauczyli się boostować levele ;O a jeszcze premiery nie było, ładnie. Podobno grając z bootami zalicza sie xp więc wcale się nie dziwie. Ale ja tam daruje sobie multi. Najbardziej mnie interesuje tryb zombi i ten otwarty świat. Podglądając filmiki widze że zapowiada sie naprawdę ciekawy kąsek ... wkońcu dodali coś co brakowało w poprzednich odsłonach. Robienie pułapek lub innych narzędzi do "utylizacji" zombi to naprawdę fajny pomysł. Ale na pierwszą ocenę pozostaje czekać do jutra. Wszystko wyjdzie w praniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 12 Listopad 2012 ja z zakupem pewnie poczekam do wydania far cry 3... kolega ma kupić to zobaczę jak to wygląda i jak z gamplay... jak będzie słaby to kupie black ops 2 a jak będzie mocny to far cry 3... narazie mam assassin creeda 3, most wanted i medal of honor a do tego f1 i fifa 13 także jest w co grać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozi00 0 Napisano 12 Listopad 2012 ja z zakupem pewnie poczekam do wydania far cry 3... kolega ma kupić to zobaczę jak to wygląda i jak z gamplay... jak będzie słaby to kupie black ops 2 a jak będzie mocny to far cry 3... narazie mam assassin creeda 3, most wanted i medal of honor a do tego f1 i fifa 13 także jest w co grać :) a pod choinke co dostaniesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 12 Listopad 2012 multi działa . dla ścisłości dziś można było już kupić w euro rtv agd za 199 zł już z nuketown. co do gry to dla mnie kolejny klon cod'owy...... co nei oznacza że się źle gra. po ogarnięciu chaosu i poznjnaiu trochę map gra sprawia fun. jedno co zauważyłem to trzeba trochę więcej się nastrzelać żeby ubić przeciwnika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 12 Listopad 2012 multi działa . dla ścisłości dziś można było już kupić w euro rtv agd za 199 zł już z nuketown. co do gry to dla mnie kolejny klon cod'owy...... co nei oznacza że się źle gra. po ogarnięciu chaosu i poznjnaiu trochę map gra sprawia fun. jedno co zauważyłem to trzeba trochę więcej się nastrzelać żeby ubić przeciwnika... Z tym większym strzelaniem to akurat się cieszę bo jak to było w MW3 gdzie wystarczyły 2-3 kulki i cię nie było to dla mnie był największy minus, zmniejszenie tego HP. Ja jutro jadę do MM lub Saturna i zobaczymy czy będą mieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 12 Listopad 2012 Tak propos krytyki BOII i porównań do MW3 - radzę zachować dystans w stosunku do takich "opinii", bo identyczna sytuacja była w wypadku BO i MW2. Fanatycy tej drugi też mieszali Black Ops z błotem. CoD CoDem, ale Blops to jednak jest ciut spokojniejszy od Modern Warfare i raczej nie powinno to nikogo dziwić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 12 Listopad 2012 bo wszyscy myślą, że Treyarch to to samo co Infinity Ward :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 12 Listopad 2012 W Kielcach RTV EURO AGD w Pasażu Świętokrzyskim gra jest już dostępna. Podejrzewam że w większości sklepów tej sieci można już dostać egzemplarz. Cena 199 + mapka Nuketown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 12 Listopad 2012 (edytowane) Grająć z botami zalicza się EXP o.0 fajnie by było gdyby ratio też sie zaliczało ;D tylko mogli otworzyć te serwy w dzień premiery a nie kilka dni przed i już prestiże mają no i weź tu graj -,- Edytowane 12 Listopad 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 12 Listopad 2012 pod choinkę to chce sobie jakieś iUrządzenie dodać do kolekcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diolek 0 Napisano 12 Listopad 2012 gram multi od 3 godzin.gra mi sie miodzio:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teddiipl 11 Napisano 12 Listopad 2012 na śląsku MM - 199 już sprzedają ,empik (dzwoniłem i ma byc 219 ale jutro)tylko że z tym kodem masz gre w empiku za 175zł:) http://ak.newsletter.payback.pl/12174/ jutro rano jadę , RTVEURO już też sprzedaje za 199 zł tyle wiem pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 12 Listopad 2012 Tutaj pierwszy który udało mi się znaleźć gameplay z polskim komentarzem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krEjzeR 0 Napisano 12 Listopad 2012 Ktoś wie czy we wszystkich empikach będzie cena 219? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 12 Listopad 2012 Gdyby ktoś był chętny do gry to zapraszam Warga13 hs:jest ale nie zawsze mogę korzystać,mam dwoje malutkich dzieci:) grałem głównie w BC 2 ale chodzi mi głównie o miłe spędzenie czasu a nie statystyki.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teddiipl 11 Napisano 12 Listopad 2012 chyba nie bo byłem dziś w empiku w plejadzie sosnowiec i powiedzieli mi że cena w komputerze to 249 a w m1 czeladz powiedzieli że 219 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Listopad 2012 Gameplay MoH:W, wygląda przy niej jak pokaz slajdów... Pytanie noob'a - serwery dalej nie są dedykowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krEjzeR 0 Napisano 12 Listopad 2012 (edytowane) kurde mieszkam w płocku i mam 3 empiki a nie mam pojęcia czy anulować pre order i wziąć z tym kodem za 175zł. Edit: nieważne Edytowane 12 Listopad 2012 przez krEjzeR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teddiipl 11 Napisano 12 Listopad 2012 ja tam bym brał z tym kodem no chyba że dowala 249 zł ale przy okazji promocji na muve.pl kupiłem dwa razy finala XIII-2 i jutro je oddam w empiku i dopłacę 49 zł czyli BO2 wyniesie mnie 150zł tu macie tą promocje http://www.empik.com/gry-uzywane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach