blackhawkPL 153 Napisano 12 Listopad 2012 Tutaj pierwszy który udało mi się znaleźć gameplay z polskim komentarzem. Obejrzałem i w sumie trochę się uśmiałem. Teksty gościa "co to jest w ogóle?" odkrywającego futurystyczne zabawki :) W moim odczuciu nie ma żadnego zaskoczenia na multi. Menu identyczne, ikonki w tych samych miejscach, mapa terenu i zaznaczeni gracze identyczne od wielu lat. Multik żywcem wyjęty z MW3 z nowymi mapami, niestety równie małymi jak w MW3. Szkoda, bo w BO1 mapy były sporej wielkości podobnie jak w MW2. Szkoda, że w dwóch kolejnych odsłonach doszło do ich miniaturyzacji. Dla fanów, którzy wygrali kilkadziesiąt godzin w MW3 - must have. Dla reszty - odgrzewany kotlet once again. Cóż, ja należę do tych drugich, niestety - mimo, że wygrałem ponad 150 h. w MW2 i drugie tyle w MW1. Kierunek w jakim poszła seria przy MW3 i wiele wskazuje na to, że również w BO2 średnio mi pasuje. No, ale nie chcę hejtować i prowokować :) Dajcie znać jak wrażenia z singla ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 12 Listopad 2012 O dzięki za info o promocji w empiku, akurat mam Uncharted 3 i Black Opsa pierwszego więc chętnie im odsprzedam, jak chcą przy takim układzie 49,90 za Black Opsa 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 12 Listopad 2012 Jutro może zgarnę swoją kopię. Ale pewnie to będzie czwartek bo nie mam czasu się bójnąć do Warszawy a tym bardziej grać przez następne 2 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 12 Listopad 2012 (edytowane) Jak ktoś jest ciekawy to tu macie livestream z Black Ops 2. Ziomki zrobili sobie questa żeby dojść do max prestiżu, grają od 23 naszego czasu. Na razie grają wszyscy potem chyba będą się zmieniać czy jakoś tak, tak czy siak pewnie na tym kanale o każdej godzinie będzie można zobaczyć jak grają dopóki nie wbiją tego prestiżu. http://pl.twitch.tv/therace Edytowane 12 Listopad 2012 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz123inny 0 Napisano 13 Listopad 2012 mam pytanie , czy mozna grac w call of duty ops 2 tak samo jak w cod ops z botami i przedzielonym ekranem dla 2 graczy offline ? dajcie znac ? :psbutton: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 13 Listopad 2012 Tak, w szkoleniu bojowym czyli symulacji trybu multiplayer pograsz z botami i oczywiście na split-screen. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Listopad 2012 No ja zanim wypróbuje multi musze ogarnąć mapy bo bez tego ani rusz czyli ten tryb z botami dla mnie będzie bardzo przydatny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 13 Listopad 2012 Ja zamierzam od razu puścić się na głęboką wodę i grać multi z żywymi ludźmi ;) Rano jadę do Tesco, mam nadzieje, że CoDa będą już mieli na półce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 13 Listopad 2012 Jedna z nielicznych recenzji, jaką udało mi się znaleźć - mimo, że dziś dzień premiery. Ausgamers - 9,4/10 - http://www.ausgamers.com/games/call-of-duty-black-ops-2/review/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Listopad 2012 Wg IGN embargo właśnie się kończy ( godz 9 naszego czasu) Zaraz sypnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 13 Listopad 2012 Na metacritic są już 4 oceny, na razie średnia 92/100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Listopad 2012 na razie z xboxa, ale to kwesta minuj tak się zapełni Na ps3 będą tu http://www.metacriti...ty-black-ops-ii i tu http://www.gamerankings.com/ps3/669288-call-of-duty-black-ops-ii/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) No i sypło: 9,3/100 - http://uk.ign.com/ar...ck-ops-2-review Edytowane 13 Listopad 2012 przez blackhawkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Listopad 2012 http://www.ign.com/videos/2012/11/13/call-of-duty-black-ops-2-video-review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) Czekam na info od Was czy warto. Wcześniej grałem tylko w serię BF, ale jako że na 24 graczy, mapy (a przynajmniej duża ich część) są niegrywalne zastanawiam się na BO2. Edit: Obejrzałem recenzję zapowiada się bardzo dobrze, szczególnie, że będzie to dla mnie nowe doświadczenie. Od razy pytanie czy multi odbywa się na zewnętrznych serwerach czy jeden z graczy jest serwerem. Jeśli ta druga opcja czy nie wpływa to znacząco na jakość rozgrywki? Edytowane 13 Listopad 2012 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 13 Listopad 2012 A zakupię w okolicy piątku więc przez weekend ogarnę. Ale moje zdanie jest takie, że nie warto dopłacać dla 1 mapy lepiej poczekać na mapack. A i wiecie może czy są jakies bonusy dla graczy z elite premium bo mam do kwietnia, i nie wiem czy będzie jak w mw3, że dostawało się mapy jak się miało premium. Jeżeli dają mapy to przedłużam chyba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 13 Listopad 2012 Ciekawe jak graficznie będzie się prezentowała bo MW3 delikatnie mówiąć mnie odrzucił na starcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 13 Listopad 2012 Kolorystyka w BO2 jest zdecydowanie lepsza niż w MW3, więc myslę, że nie będzie aż tak źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq 51 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) na śląsku MM - 199 już sprzedają ,empik (dzwoniłem i ma byc 219 ale jutro)tylko że z tym kodem masz gre w empiku za 175zł :) http://ak.newsletter.payback.pl/12174/ jutro rano jadę , RTVEURO już też sprzedaje za 199 zł tyle wiem pozdrawiam Mam pytanie czy ten kupon zadziała z każdą kartą Payback czy muszę gdzieś wygenerować go dla swojej ?? Ogółem to mam zamiar dać im MK9 - 75PLN i PORTAL2 - 60PLN oraz dopłacić 40PLN. Dzwoniłem do mojego Empiku i gość był totalnie zielony. Po pracy pojadę sprawdzić czy to pyknie z tym rabatem 20% Myślę, że nie powinno być problemów... Edytowane 13 Listopad 2012 przez bleq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Listopad 2012 Ktoś ma już może porównanie BO2 do MoH:W ? Tzn - gra w obie produkcje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 13 Listopad 2012 mam pytanie do osób co mają grę na PS3 czy duża jest różnica w grafice zaprezentowana w recenzji IGN(wiadomo to wersja PC full detale) a tą z PS3 ? Chodzi mi o to, że silnik CoD jest wiekowy i raczej chyba tak ogromnej różnicy nie powinno być... Może w wygładzaniu krawędzi...Wiadomo, że jakością PC zawsze będzie przeważał tylko jak wspomniałem ten silnik jest już wiekowy... Nie wiem co zrobić jako tako to mam PS3 i iMaca, tata ma PC i raczej wolałbym mu się nie dobierać do niego... MW3 mi się strasznie nie podobało takie ubogie było, wszystko takie blade, menu i cały interfejs taki jak najprostrzy... takie nijakie było... BO2 z tego co widziałem ma takie fajne kolory, żywsze barwy i to mi się bardzo podoba... i dużo ciekawych zmian :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) Jeżeli chcesz cieszyć oczy grami (grafiką) to lepiej przesiądź się na PC...a jak chcesz czerpać pełną przyjemność z grania to nie zwracaj uwagi na grafikę... Anywhooo grafa na ps3 jest gorsza niż na PC...to takie ustawienia medium w porównaniu do tych z pc... Edytowane 13 Listopad 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 13 Listopad 2012 a możesz coś powiedzieć o porównaniu graficznym MW3 z BO2 ? czy jest jakaś różnica ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Listopad 2012 Między PC a Ps3 w obu grach czy między wersjami na obu gier ale tylko na ps3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 13 Listopad 2012 W Tesco BO 2 po 169zł - sprawdzone / wersja z nuketown. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach