Skocz do zawartości
cwir

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

O jezusie, jak dobrze że już niedługo ten nowy bf. Niestety gra mi się coraz gorzej. Poziom absurdu dziś sięgnął zenitu gdy wbiłem trzy kosy pod rząd snajperom kampiącym obok siebie na górkach. Jeszcze się typy respili na radyjkach. Jakbym był cierpliwy to można by było długiego adwersarza pociągnąć. Za dużo tych plusowiczów :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech sobie leżą, to co robią Ci "starzy" gracze to jest dopiero absurd. Ktoś tu kiedyś chwalił PPE, wczoraj najpierw typ przerzucał mnie do swojej drużyny 6x z rzędu, widocznie nie rozumiał, że gram ze znajomymi i nie mam zamiaru grać przeciwko nim, zdarza się, później dostałem kicka, a jak wróciłem. Dowiedziałem się, że 

r6wodv.jpg

A potem wychodzi taka pizdeczka gdzieś poza ten swój serwer i po 5 minutach jest gwałcona na respie i zaraz ucieka bo przecież po drugiej stronie wszyscy grają na czitach, bo On jest taki fantastyczny...

Edytowane przez Entliczeq
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, też mi pisał, że gram na myszy, a sam to robił :biggrin: Ostatnio tez dostałem PW, że nikt nie może mnie zabić, a jakoś normalnie padałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się gra czasami z "polakami" i po drugiej stronie jest ktoś znajomy kto gra dobrze, to co słychać na "czacie" to się w pale nie mieści. Ludzie się teleportują, strzelają przez podłogi,sufity i ściany. Grają na myszach, kierownicach i fletach poprzecznych... No, ale tak to jest jak się jest pizdeczką to się wymyśla jakieś bajeczki żeby tylko nie dopuścić do świadomości, że się w dupie było i gufno widziało..

I tak tylko BTW, jak próbował mnie przerzucić do siebie do teamu to Mu nie przeszkadzało, że "gram na myszy" ?;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hłehłe, misie od Pastora też mnie od myszkowców wyzywali. Podobno za szybko się odwracam. Wbiłem po adwerszarzu i dałem sobie spokój xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było im powiedzieć, że można sobie zwiększyć czułość w analogu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem,jak wy to robicie,ze wam hejty wysylaja :biggrin:

Ja rozwalam ludzi nozem,palnikiem najglupszymi setupami broni i nic...

Chyba,ze naprawde zamykacie na respie,gracie w super publicznym klanie,ktorzy katuje randomow to sie nie dziwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czułości w ustawieniach mu napisałem, ale on wiedział lepiej że gram na myszce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To da się grac w bf3 ps3 na myszce? Jak granie snajperem to M98B lub L96 + ACOG 4x, zameczek i jazda :biggrin: No i najlepiej na hardcore, wystarczy jeden strzał i gość pada.

Edytowane przez m4-91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na myszce grać się da , fizycznie. wiele osób które mówiły/pisały że nie jest to takie proste . trzeba dobrze skalibrować sprzęt, a i tak nie daje on jakiejś giga przewagi.

a wracając do tych hejtów na pw. zawsze kiedy sprawdzam takiego typa, okazuje się że w statach on jest mocno przeciętny. wydaje się takiemu że jak wbił skilla w okolicach 500 i ma mniej więcej spm na tej samej wysokości to jest bogiem w tej grze i reszta lepszych to cziterzy , myszkowce i inne wynalazki. kurcze , skąd się ludziom bierze taki tupet? w ogóle że im się chce pisać takie dyrdymały, czas tylko marnują zamiast grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wyglądają cheaty do bf'3 na ps3. Znacie jakieś, spotkaliście się kiedyś z takim czymś podczas grania ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wyglądają , bo ich w wersji na ps3 po prostu nie ma. gdzieś tam czytałem że ludki jakieś specjalne modyfikacje wprowadzają na okablowanie od neta i przez to są bardziej zlagowani , ale szczerze to wątpię aby takich myglanców było więcej niż jakiś setny procent z ogółu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co Ty, przecież jest kod na niewidzialność i nieskończoną ilość granatów.  chociaż mój ulubiony to nuke missile do mortara.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na niesskończoność granatów nic nie trzeba wpisywać . wystarczy posadzić tyłek na ammopack'u. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw trzeba sobie samemu rzucić. Bo nikt inny tego nie zrobi. ;) A tak wpisze sobie kod, schowam się reconem na dźwigu na nose hair canals i rzucam tylko granatami w kontenery. <boss>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poziom absurdu dziś sięgnął zenitu gdy wbiłem trzy kosy pod rząd snajperom kampiącym obok siebie na górkach.

Lepiej się ciesz, że nie grałeś w zespole z tymi niedzielnymi noobami, dopiero byś miał przechlapane) Wczoraj prawie nie dało się grać, co nie wbiję na serwer, to miałem wrażenie, że gram sam, połowa ekipy kampi w skałach, a druga siedzi w bazie i czeka na jety albo choppery, żeby rozwalić je tuż po starcie.

Ktoś tu kiedyś chwalił PPE, 

Nie chwaliłem, napisałem tylko, że dobrze mi się tam grało, ale to było w czasach, jak admin miał kdr na poziomie 0.5, a teraz ma aż 0.6. Wątpię, żeby nauczył się grać lepiej, pewnie w jakiś inny sposób poprawił sobie staty)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej się ciesz, że nie grałeś w zespole z tymi niedzielnymi noobami, dopiero byś miał przechlapane) Wczoraj prawie nie dało się grać, co nie wbiję na serwer, to miałem wrażenie, że gram sam, połowa ekipy kampi w skałach, a druga siedzi w bazie i czeka na jety albo choppery, żeby rozwalić je tuż po starcie.

no niestety ostatnio często trafiam na takie zespoły . trochę ich rozumiem , nowi próbują poznać mapę na odległość ;). najczęściej wsiadam wtedy do tanka lub jeta i mało mnie interesuje co robią moi "ziomale" .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taka prośbę. Jak będziecie grali to wyślijcie mi zaproszenie, chętnie z Wami pogram.

ID: PsychoBojownik

Edytowane przez m4-91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wyglądają , bo ich w wersji na ps3 po prostu nie ma. gdzieś tam czytałem że ludki jakieś specjalne modyfikacje wprowadzają na okablowanie od neta i przez to są bardziej zlagowani , ale szczerze to wątpię aby takich myglanców było więcej niż jakiś setny procent z ogółu.

Ostatnio grajac na noze z arabusami, widzialem jak wszysycy lagowali. Po godzinnych negocjacjach kolesie wyjasnili mi jak robia "lagi". To prosta kombinacja dwoch przyciskow- gdy skoczysz (X), wciskasz select plus kolko- freez'ujesz na pol sekundy. W normalnym meczu jest to zbeden, ale w walce na kosy pomaga. Mam nadzieje, ze w BF4 nie bedzie takich kwiatkow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tego serwera ppe(czy jak to tam jest) to admini to są totalne nooby, które wywalają z serwa bo zabiłem go 3-4x i powód bo mam neta z biedronki... To jest żałosne, tym bardziej jeśli ktoś gra dobrze(dodam, że jestem przeciętny)

Edytowane przez michupol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najczęściej wsiadam wtedy do tanka lub jeta i mało mnie interesuje co robią moi "ziomale" .

Parę razy widziałem Ciebie w samolocie na Charku) A powiedz, masz tak, że jak atakujesz cele naziemne, to samolotem rzuca, jak wozem drabiniastym na schodach i nie da się celować. Najczęściej to się zdarza na mapach, na których tekstury słabo się wczytują.

Ostatnio grajac na noze z arabusami, widzialem jak wszysycy lagowali. Po godzinnych negocjacjach kolesie wyjasnili mi jak robia "lagi". To prosta kombinacja dwoch przyciskow- gdy skoczysz (X), wciskasz select plus kolko- freez'ujesz na pol sekundy.

Domyślałem się, że musi być jakiś chłyt, bo miałem kilka razy sytuację, że zauważam wroga, pierwszy zaczynam do niego strzelać, a ten robi susa i ja leżę. Parę razy próbowałem ubić kogoś w podskoku, ale tylko się ośmieszałem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

niestety telepie jak cholera( szczególnie teraz). zawsze jak są jakieś podwójne expy przesiadam się do pojazdów latających i człapających. ale nawet przy tym expie w pojazdach nie daję rady . musi być straszne natężenie ludzi . np dawno tak nie miałem że mi gra klatkowała , a teraz mam tak non stop. nie wiem czy to akurat wina expa i ilości ludzi na serwerach , ale takie kwiatki zdarzają mi się tylko w te promocje od dice.

na te telepanie w jecie ode mnie jedna rada , jak zapamiętasz gdzie jest pojazd to wzbij się w powietrze trochę wyżej , bo samolotem telepie najczęściej po jakimś manewrze . jak wyjdziesz na prostą to będziesz miał więcej czasu aby pojazd zlokalizować ,nawet przy telepaniu. dwa naloty i po tanku :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi