arczi 0 Napisano 3 Maj 2008 Przy rejestracji na Social Clubie możesz podać jaki kolwiek. Ale przy linkowaniu SC z PSN musisz podać te od PSN id. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 3 Maj 2008 Ale jak nie pamiętam to oznacza że nie będe mógł wbijać lvl? bezsens a ja nie jestem na social club i mam ciuchy z lvl2 więc o co chodzi? Jak sprawdzić mój lvl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 3 Maj 2008 Co to jest ten social clubi gdzie to jest kiedy ustawka na ktora godzinke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kzfr 0 Napisano 3 Maj 2008 social club jest zbugowany , i dlatego są takie problemy... co do headsetów to wybieracie w Friends i dajecie CALL pzdr. ktoś czai o co poza zbieraniem ludzi , jest ten Party Play? tak żeby się powozić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 3 Maj 2008 To powie mi ktoś czy trzeba mieć social club aby lvl wbijać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 3 Maj 2008 SOCIAL CLUB jest zbugowany i natrazie kazdemu po wylaczeniu neta resetuje lvl na 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 3 Maj 2008 a jak sprawdzić mój poziom bo ciuchy nowe mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badi64 0 Napisano 3 Maj 2008 Witam Ja mam pytanie odnośnie serwerów. Jak chce postawić swój to wybieram game/custom game/ potem rodzaj gry i jeśli wybiorę rozpoczęcie gry to wchodzi mi na serwer ale nie mogę wybrać dodatkowych opcji takich jak np czy czat będzie włączony czy nie. żeby mi wyskoczyło okno z tymi wszystkimi opcjami(jaka część miasta ma być dostępna itd) muszę zrobić przynajmniej jeden prywatny slot wtedy mogę wybrać te opcje. Co mam zrobić żeby w trakcie gry zmienić rodzaj lub jakieś opcje( np wyłączyć policje) nie wychodząc z serwera i nie wyrzucając wszystkich. Jest w telefonie opcja naxt game ale ona daje tylko propozycje jaka ma być następna gra ale jak ją zmienić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cerbin 0 Napisano 3 Maj 2008 ktoś czai o co poza zbieraniem ludzi , jest ten Party Play? tak żeby się powozić?Zbierasz ludzi na party. Poźniej możesz zrobić np. deathmatch z tymi co juz sa. Zeby nie czekac na wiare. A tak to czekasz i sie nudzisz, a tak mozesz sobie pochodzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 3 Maj 2008 Reflect mi zawsze dawaj zapa do MP jak jestem online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 3 Maj 2008 Reflect od 21:00 jeszcze mi invita nie dałeś. Jak masz focha czy coś to mów ;( Pisałem Ci zebys wyslal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 3 Maj 2008 ARCZI ty masz myszke i klawiature czy padem grasz? PS jeden dwa strzaly od ciebie i nie zyje ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 3 Maj 2008 LoL ? M&K nie działają w GTA a szczególnie w inne gry. Tylko w UT3. Pad - a czemu pytasz ? BOOM HeadShot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 3 Maj 2008 ja tez invita nie dostalem arczi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 3 Maj 2008 2 hity od arcziego i nie zyje ? bezsensu ja nawalam caly magazynek . w jaką czesc ciala walisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 3 Maj 2008 Nie pisz 600 postow. Edytuj stary. Juz napisalem ... . Poprostu jestem żeby to tak skromnie ująć dobry Reflect zrobił nas w ... Ale czekajcie ! On jest w Londynie ! I tam 21:00 jest u naszej 22:00. Jak nie bedzie invitow o 22:00 to wtedy sie ... pomysli Próbuj strzelać po jajkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 3 Maj 2008 gra ktos??????????? INVITE DAWAC omg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 3 Maj 2008 a ja mam ciagle problem z multi :/ co wchodze to zawiecha i reset ... kurfjhvvj juz nic nie pomaga :/ nigdy tak nie mialem poki plytki z napedu nie wyjalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4yer 0 Napisano 3 Maj 2008 mi tez wysylac inv do bolu aż sie nie połącze! ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 3 Maj 2008 Mi też bo coś niedziała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 3 Maj 2008 jak laczycie sie z multi? Bo ja jak przed gra zaloguje sie w PSN to mam zacinke na loadingu w grze a jak sie nie zaloguje to gra mi sie wgra ladnie i jak w fonie wybiore multi to mi sie polaczy z PSN i pokazuje info zeby sprobowac polaczyc sie pozniej z multi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeD 0 Napisano 3 Maj 2008 jak laczycie sie z multi? Bo ja jak przed gra zaloguje sie w PSN to mam zacinke na loadingu w grze a jak sie nie zaloguje to gra mi sie wgra ladnie i jak w fonie wybiore multi to mi sie polaczy z PSN i pokazuje info zeby sprobowac polaczyc sie pozniej z multi :/ Ja bez żadnych kombinacji włączam konsole,GTA czekam minute i od razu się łącze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The.YaaHoo 0 Napisano 3 Maj 2008 dodajcie mnie chętnie pogram. moje nowe PSN: assassin_pol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 3 Maj 2008 ZeD ale logujesz sie najpierw, wlaczasz gre i na loadingu czekasz minute? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeD 0 Napisano 3 Maj 2008 ZeD ale logujesz sie najpierw, wlaczasz gre i na loadingu czekasz minute? Około minute czekam w singlu aby wszystko wczytało.Nigdy nie mam z tym problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach