Skocz do zawartości
LonsFenomenoo

Pro Evolution Soccer 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ale jest to mało wygodne na dzień dzisiejszy i lepiej w tempo wcisnąć R2/Bieg i wypuszcza gałę przed siebie.

Przy czym warto to zrobić w kolejności najpierw R2 i od razu po tym R1, żeby nie zastanawiać się dlaczego raz działa a raz nie :) Wciskanie R1+R2 jednocześnie ma różny skutek... albo ja w ten sposób po prostu nie potrafię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak się wypuszcza zawodnika bez piłki? Chodzi mi o odpowiednik L1 z FIFY. My mamy piłkę i chcemy, żeby bot z boku zaczął wbiegać. Nie chodzi mi o one-two pass. Coś wyczytałem, że robi się to R3, ale gram na PC i jakoś nie wychodzi, mimo, że pada Logitecha ropoznaje mi tak jak tego od Xbox'a 360, czyli teoretycznie RS za to powinien odpowiadać. Jest w ogóle taka opcja w PES2013? Swoją drogą wady, są. Animacja. Trochę sztywności bla, bla, bla. Ale za to jaki FUN! Gra się niezwykle przyjemnie. Od lat nie grałem w PES'a, ale w tym roku wracam.

Edytowane przez Grabeq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już dość tych filmików. Sam muszę zagrać w pełną wersję by wyrobić sobie jakieś zdanie na temat gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako odwiecznemu sympatykowi Juve , serce mi rośnie dosłownie jak widzę statystyki Milanu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie, ze w pelnej jest minimalnie szybsze tempo niz w tym drugim demie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to tylko filmik, którym nie ma się absolutnie co sugerować , wrażenie zależy od tego czym się nagrywa, z czego obraz jest zbierany (ile HZ tv) itd.

Takie samo tempo było na filmikach z gamescom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jest szybsze tempo moze i jest w tym filmiku ale pewnie dlatego że ma ustawionych zawodników na optymalną formę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do usunięcia coś mi się tak btw pochrzaniło forum, czyszczenie cookies czy zmiana skórki nic nie daje...nie widzę całego panelu z opcjami edycji npprzeglądarka firefox. Post też nie łapie enterów, zdanie te mimo, iż w edycji mam w nowym akapicie, tu zleje się z całym postem

Edytowane przez Michał_Anioł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O super, nie wiedziałem że są stadiony wszystkich hiszpańskich klubów.

W tych patchach które się później pojawiają do PES'a to na ps3 ogranicza się to do koszulek, składów i facjat czy dodawane są dodatkowo stadiony (w takim sensie że nie zastępują już jakichś w grze) oraz piłki? Na PC pamiętam był taki program, kit server chyba się nazywał, przez niego uploadowało się chyba część tych dodatków w każdym razie do gry można było dodać masę rzeczy, nawet stadiony halowe robili z tego co pamiętam.

Edytowane przez Scooby-Doo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest spoko poprawiono duzo aspektow w porownaniu do 12, ale boje sie o strzaly(szczegolnie sam na sam) zeby nie bylo takiego randomu, psulo to zabawe. Gral ktos wiecej w demo 2, ile % wchodzi sam na sam, duzo bramkarz broni? W demo 1 generalnie duzo goli wpadalo, moze dlatego, ze bylo wiecej miejsca. Boje sie bo zaczyna mi to przypominac 12, ale demo 2 bardzo dobre mimo wszystko.

Kolego ja wielkim wyjadaczem w PESa nie jestem, ale w sytuacjach sam na sam nie mam jakis wiekszych problemow, 80%wykorzystuje, a jak gracz na czerwona strzalke do gory to i z 95% ;), zaznaczam, ze gram na poziomie professional :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co opisuje gość ze sceny to pełna wersja jest mixem dema 1 i dema 2. Tempo wolniejsze niż w demo 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty na podstawie tego filmiku wiesz lepiej niż znany gość ze sceny Pes, który gra już w fulla? Mało tego to on wrzucił ten filmik.

Edytowane przez lons

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty na podstawie tego filmiku wiesz lepiej niż znany gość ze sceny Pes, który gra już w fulla? Mało tego to on wrzucił ten filmik.

Przecież to widać gołym okiem... i nie unoś się tak bo widzę że słowu krytyki jak zwykle PES nie podlega :]

Poza tym na tym filmiku co akcja to sytuacja bramkowa... od pola karnego do pola karnego... prawie zero walki w środku pola... słabo to wygląda niestety...

Edytowane przez Chris de la Rosa
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to widać gołym okiem... i nie unoś się tak bo widzę że słowu krytyki jak zwykle PES nie podlega :]

Krytykuj ile chcesz, masz do tego prawo, ale nie pisz o rzeczach jak wiesz tylko połowicznie o nich. Ten filmik wrzucił Yair ze sceny Pes. Jednocześnie dodając, że gra wygląda szybko przez nagrywanie na youtube. W rzeczywistości gra jest wolniejsza niż w demo 2.

Edytowane przez lons

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę inaczej to wygląda niż w demie. Niestety nie na plus.

Edycja:

Jeżeli tylko tak wygląda na yt to trzeba będzie samemu sprawdzić i się przekonać.

Edytowane przez pescar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak się wypuszcza zawodnika bez piłki? Chodzi mi o odpowiednik L1 z FIFY. My mamy piłkę i chcemy, żeby bot z boku zaczął wbiegać. Nie chodzi mi o one-two pass. Coś wyczytałem, że robi się to R3, ale gram na PC i jakoś nie wychodzi, mimo, że pada Logitecha ropoznaje mi tak jak tego od Xbox'a 360, czyli teoretycznie RS za to powinien odpowiadać. Jest w ogóle taka opcja w PES2013?

Byłbym jednak wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź, na powyższe pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znany gość ze sceny Pes nie jest jakimś guru chyba? :) I niekoniecznie jego opinie są wiążące?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie nie siejcie paniki.wersja finalna będzie jeszcze lepsza niż demo :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś szczerze nie chce mi się wierzyć, że jakaś kompresja na youtube ma tu coś do rzeczy...

To jest właśnie największy problem że demo nie prezentuje finalnej wersji... Grasz w demo jesteś zachwycony, wydajesz kasę a się okazuje że demo to jedno a finalna wersja to drugie... Tak być nie powinno, a robi tak i EA i Konami... :/ No i powinni online dodać do dema na próbę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znany gość ze sceny Pes nie jest jakimś guru chyba? :) I niekoniecznie jego opinie są wiążące?

Wiesz jeżeli gość jest najsłynniejszy na scenie Pes bo potrafi patchować nie samą grę, ale przede wszystkim ingerować w sam gameplay to jest kumaty w tym co mówi. Zresztą to on nagrywał ten filmik i to on mówi, żeby nie sugerować się jego szybkością. Wnioskuję, że tak jest znając jazdy z nagrywaniem na youtube.

Edytowane przez lons

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz jeżeli gość jest najsłynniejszy na scenie Pes bo potrafi patchować nie samą grę, ale przede wszystkim ingerować w sam gameplay to jest kumaty w tym co mówi. Zresztą to on nagrywał ten filmik i to on mówi, żeby nie sugerować się jego szybkością. Wnioskuję, że tak jest znając jazdy z nagrywaniem na youtube.

Nie szkodzi, że najsłynniejszy. Jeżeli ktoś jest dobry w programowaniu niekoniecznie musi mieć takie samo zdanie jak ja na temat gry komputerowej.

Uprzedzając - filmiku nawet nie oglądałem ;) Ale nie lubię takiego kreowania autorytetów [bo ma grę i bo umie programować]

Edytowane przez Cycorus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto mówi o nim jako autorytecie? :happy: Przytaczam jego słowa odnośnie szybkości gry bo on ten filmik nagrywał. Logicznym jest, że wie lepiej czy gra jest szybsza czy wolniejsza prawda? :happy: Gdybyś ty jako pierwszy miał Pes 2013 i nagrywałbyś filmik zaznaczając, że gra w rzeczywistości jest wolniejsza to uwierzyłbym Tobie tak samo jak jemu.

Edytowane przez lons

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi